RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Abi millet cahil olduğundan, eğitimsiz kitlenin hayvani fazlalığından dolayı sağ seçmenin oyu bu kadar fazla.
Mino Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Kitle imha silahları bu yüzden var... Lümpenler doğum kontrolü ya da kitle imha arasında seçim yapacak bu gidişle.
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 vivavale said: abi yanınızda yörenizde kim varsa ikna edin bdp-hdp ye oy atın. barajı geçsinler yoksa kan alıcaklar mhp- chp boş abi, bu seçimde doğu illeri bitirecek olayı. Adeta bir... http://i.imgur.com/Ir9KCdx.jpg
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 RamsesII said: Abi millet cahil olduğundan, eğitimsiz kitlenin hayvani fazlalığından dolayı sağ seçmenin oyu bu kadar fazla. ayiptir su yorum. her sey senin etrafinda donuyor zaten dogru. tesekkur ederim egitimsiz, cahil ve hayvani fazlalaligim var. biz bu yuzden gucluyuz mu diyeyim simdi sana ? abi sacmalama. bu resmen sanal alem yorumu. vazgecin su cumleden. sag kitlenin baska elestirilecek yeri olmadigindan vur gitsin vur gitsin. he cahiliz mk. sen bu tarafa bok atacagina. chp mhp nin basinda koltukta oturanlarin ordan bi sittirip gitmeleri icin protesto et. sokaklara dokuleceksen onlari gondermek icin dokul.
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 la bırak, bana mı anlatıyorsun? Kendin öyle olmayabilirsin ama istisnalar kaideyi bozmaz. Ben bu arada sol kesimin de çok bilgili olmadığını biliyorum ama en azından sağ seçmen gibi şiddete prim verebilecek, modern dünyanın gerekliliklerinden uzak değiller. Yapmayın abi inin sokağa, ufak yerlere gidin bir kahveye oturup insanlarla konuşun. Ne toz pembe görüyorsun her şeyi oh mis... Senin yaptığın yorumun sığlığı buradan belli...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 akpye oy veren sığır ve cahil değildir. baya müthiş parlak zeka sahibi, vicdan onur şeref haysiyet sahibi insanlardır.
Fili Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 xwhiplashx said: RamsesII said: Abi millet cahil olduğundan, eğitimsiz kitlenin hayvani fazlalığından dolayı sağ seçmenin oyu bu kadar fazla. ayiptir su yorum. her sey senin etrafinda donuyor zaten dogru. tesekkur ederim egitimsiz, cahil ve hayvani fazlalaligim var. biz bu yuzden gucluyuz mu diyeyim simdi sana ? abi sacmalama. bu resmen sanal alem yorumu. vazgecin su cumleden. sag kitlenin baska elestirilecek yeri olmadigindan vur gitsin vur gitsin. he cahiliz mk. sen bu tarafa bok atacagina. chp mhp nin basinda koltukta oturanlarin ordan bi sittirip gitmeleri icin protesto et. sokaklara dokuleceksen onlari gondermek icin dokul. Ramses haklı eğitim seviyesi düştükçe sağ partilere yönelim artıyor. 30 mart yerel seçimleri için Konda'nın hazırladığı analize de bakabiliriz.link analizde daha pek çok ilginç sonuç var merak edenler inceleyebilir.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 yukaridaki calismada cikartilacak diger bir sonuc halkimin kavrama kabiliyeti ancak yukseklisans doktora asamasinda farkindalik yaratabiliyor.. anca o zaman kacmayi akil edebiliyoruz yani..
photographer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Wikipedia said: İslam dininde Allah ismi, Tanrı'nın özel ismidir ve genel olarak bu ismin yerine kullanılır. Allah kelimesi, el- ("El" Arapçada belirlilik ekidir) ve ilah (yaratıcı) kelimelerinden türetilmiştir. Cuce said: aquila said: lan allah dedigin zaten arapcada tanri demek. AHAHAHAH lan güldüm allah
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Vay be CHP'cilerin hepsi aryan ırk sanki. Ne kadar putlaştırdınız şu partiyi ya. Benim de siyasi görüşümü temsil ediyor. Ama beceriksiz/menfaatçi kadrosu yüzünden CHP'liyim demekten utanıyorum. Sadece ben AKP'liyim diye ısrar edenler sorduğunda CHP'liyim diyorum. Ama partinin ne kadar boş olduğunu Savcı Sayan anlatıyor zaten. Benim de tekrar etmeme gerek yok.
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Fili said: xwhiplashx said: RamsesII said: Abi millet cahil olduğundan, eğitimsiz kitlenin hayvani fazlalığından dolayı sağ seçmenin oyu bu kadar fazla. ayiptir su yorum. her sey senin etrafinda donuyor zaten dogru. tesekkur ederim egitimsiz, cahil ve hayvani fazlalaligim var. biz bu yuzden gucluyuz mu diyeyim simdi sana ? abi sacmalama. bu resmen sanal alem yorumu. vazgecin su cumleden. sag kitlenin baska elestirilecek yeri olmadigindan vur gitsin vur gitsin. he cahiliz mk. sen bu tarafa bok atacagina. chp mhp nin basinda koltukta oturanlarin ordan bi sittirip gitmeleri icin protesto et. sokaklara dokuleceksen onlari gondermek icin dokul. Ramses haklı eğitim seviyesi düştükçe sağ partilere yönelim artıyor. 30 mart yerel seçimleri için Konda'nın hazırladığı analize de bakabiliriz.link analizde daha pek çok ilginç sonuç var merak edenler inceleyebilir. şu analize göre yüksek lisans diploması olupta HDP ye oy verenin o diplomayı kıvırıp götüne sokması lazım.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 photographer said: Wikipedia said: İslam dininde Allah ismi, Tanrı'nın özel ismidir ve genel olarak bu ismin yerine kullanılır. Allah kelimesi, el- ("El" Arapçada belirlilik ekidir) ve ilah (yaratıcı) kelimelerinden türetilmiştir. Cuce said: aquila said: lan allah dedigin zaten arapcada tanri demek. AHAHAHAH lan güldüm allah e ben guldum bıle onu napğıcaz?
photographer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 "Gülerek dalga geçen ağlayarak cehenneme gider" derler :)
Remus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Fransuxa said: şu analize göre yüksek lisans diploması olupta HDP ye oy verenin o diplomayı kıvırıp götüne sokması lazım. HDP'nin içinde Kürt Milliyetçileri, Kürt Sosyalistleri, Kürt Şeriyatçılarıda var. CHP'ye ve özellikle AKP'ye MHP'ye oy çıkıyorsa, neden HDP'ye çıkmasın.
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ya gercekten aptal misiniz? bunu gercek anlamda soruyorum. bir insan akp'li, chp'li, isci partili falansa ya partinin calisanidir (ki onlar bile transfer oluyor), ya da aptaldir. takim degil bu. partiye kendini yakin hissediyorsan, sana en uygun gorusler oradaysa ona oy verirsin. o partiden 3 gun sonra baska parti cikarsa, ya da sen degisirsen oburune oy verirsin. akp'liler akp'li olduklari icin asagiliyoruz biz, burada chpli olanlar var. ey allahim ya.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 görüşler chp ile uygun ki chp liyim diyorlar ?
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 o zaman utanilacak birsey olamaz ki. chp'nin goruslerinin tamamini benimsiyorsan utanacak birsey yok, eger benimsemiyorsan, sen chp'li degilsin chp'ye oy veriyorsun.
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Fili said: Ramses haklı eğitim seviyesi düştükçe sağ partilere yönelim artıyor. 30 mart yerel seçimleri için Konda'nın hazırladığı analize de bakabiliriz.link analizde daha pek çok ilginç sonuç var merak edenler inceleyebilir. o değilde, burada bu kadar adamız, bu anketlerden her hangi birine katılmış olan var mı? beni bir kere bankalar için yapılan bir anket yüzünden aradılar sonra tesadüfen sonuçları gördüm, tahmin ettiğim gibiydi yani demek istediğim, hayatımda bir kere ankete katıldım, büyük çapta olan
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 beni de bir keresinde yazmislardi yerel secimde belediye baskanimizdan memnun musunuz diye..degilim demistim..adami degistirmislerdi..
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Avrupada'da buna benzer analizler var, okur-yazarın verdiği oylar babında. Aslında burada sol-sağ-merkez-başka görüş cinsinden sıralama ya da analiz yapılmalı. Parti bazında yapılınca iş sığlaşıyor hakikaten... Olay Akp vs Chp değila arkadaşlar, dikkatinizi çekerim.
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ZnsftqyDGLQ
Öne çıkan mesajlar