reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Bi nebze rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 31 çogzel lan, kafayı boşaltmaya birebir her ikisini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ah ulan bir thailand a gidebilsem 5-6 gün... Yemin ediyorum wishlistimde ilk 3'te... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 13 yaşında oglan düdüklemek istiyorum diyosun, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Gitmisken 2 hafta kal , hayat ucuz orada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 xunn said: 13 yaşında oglan düdüklemek istiyorum diyosun, dfg. ne alakası var abi. Kathoey diyorum :P Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konu forwardına çok darıldım. Kişiselde yapılamayan "move"ların saplanamayan mızrakların temeliydi lan bu. Bir erkeğe masaj yapsana denilince ılıklaşmasının, üşenmesinin sebebiydi lan bu. Sonra tabii kenarda süt açıp içen insanlar oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Soris said: Yaşam enerjisi denilen şey su dolu bir kova gibi bir şey değil. Dediğim gibi kaybettiğin bileşenleri kırmızı et ve sebze tüketerek ve dinlenerek zaten kazanıyorsun. Ama bununla birlikte bu sistemin sürekli çalışmasını sağlarsan bir şekilde eskiyor. Mesela adamın gözünde fer kalmamış derler ya işte ondan bahsediyorum. Yani adamda canlılık yok yaşam enerjisi yok. Boşalmaya gelene kadar bunu azaltan bir çok etken var ve en önemlisi de duygusal stres. Boşalma tabi ki senin algıladığın gibi boşaldın ve öldün gibi bir şey değil. Fakat her gün senden boşalmanı talep eden bir eşin olsun ki böyle kadınlar var ve bu bir hastalık. Neyse böyle bir kadınla evlen yaşa ve kadının isteklerini yerine getir 60-70 yaşını göremeyeceğini garanti ederim. Neyse insandaki canlılığı diriliği ve yaşam gücünü arttıran çok önemli 3 şey var 1 - Düzenli diyafram nefesi 2 - Düzenli çiğe yakın kuzu eti ve pişmiş sebze tüketimi. 3 - Düzenli içilecek havuç suyu - 2 çay bardağını geçmemeli. Bi insanın ortalama şu kadar sayı boşalma hakkı var ve bunu tüketince bitiyorsun, bunu idareli kullanın tarzı bir şey diyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 teorik olarak bayanlarda var o.. belli sayida yumurtalari var .her siklusta yumurtlaya yumurtlaya dusuruyorlar stogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 540 tı sanırım bayanlarda ortalama. Hatta salak bi arkadaşım istese 540 çocuk yapabilecek mi falan diyordu. Hiç doğum yapmasan 540 defa adet. Çekilmez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Soris said: Jaegerjaquez said: nerdeyse 1.5 yıldır fap yok gayet mutluyum Nasıl başardın Jager bunu? Sporu sanırım daha da arttırdın son 2 senedir? abi 2 yıl önce ilk yarışmama hazırlanırken yarışmaya 1 buçuk hafta kala fap yapmamamla başladı, yarışmadan sonrada nedense yapmadım hiç zaten o aralar soğumuştum fap olayına gerisi geldi zaten günde çift idman falan derken yoruluyodum fap aklıma bile gelmiyodu çoğu zaman öyle lisede falanda abartmıyodum zaten fapı bilmiom valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Jager teşekkür ederim cevap verdiğin için bence mükemmel bir olay 1.5 senedir mastürbasyon yapmaman. fenn bu arada şu kadar hakkın vardan ziyade sürekliliğini arttırdığın zaman yaşam ömrünün kısalacağını garanti ederim. Şurada kısa bir yazı var http://authentictantra.com/tantra-blog/semen-retention-and-how-it-will-change-your-life/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 http://www.adaletbiz.com/images/haberler/unlu_yoga_hocasi_gozaltinda_yoga_hocasi_enerji_yollama_bahanesiyle_oral_seks_yaptirdi_h15221.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 abi çalkalanmış kola kutusu gibi olursun ya 1,5 sene nedir? ben pek inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Yalan abi yok öyle bişey. Haftada 3-4 kez, sene boyunca düzenli ilişkin olsa bile sıkılırsın öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Sparkcaster said: Vingthor said: en uzun yazanınız en çok seks yapmayan. bu mantıkla şürkünün forumdaki en seksör şahsiyet olması gerek forumda demedim bu topik için konuştum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Abi Jaeger protein kaybetmicem derken ipin ucunu kaçırmış dfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 arkadaşlar ortak pool açacağım orada biriktireceğiz sonra yüksek ısıda kaynatıp süzünce en iyi spermi elde edeceğiz. başvurmak isteyenler özel mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Vingthor said: sonra yüksek ısıda kaynatıp süzünce en iyi spermi elde edeceğiz. oh..kaynatmayaydin iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Jaegerjaquez said: Soris said: Jaegerjaquez said: nerdeyse 1.5 yıldır fap yok gayet mutluyum Nasıl başardın Jager bunu? Sporu sanırım daha da arttırdın son 2 senedir? abi 2 yıl önce ilk yarışmama hazırlanırken yarışmaya 1 buçuk hafta kala fap yapmamamla başladı, yarışmadan sonrada nedense yapmadım hiç zaten o aralar soğumuştum fap olayına gerisi geldi zaten günde çift idman falan derken yoruluyodum fap aklıma bile gelmiyodu çoğu zaman öyle lisede falanda abartmıyodum zaten fapı bilmiom valla Body cilerin pipisi kalkmaz diyorlardı buda desteklemiş oldu olayı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 jager sevişiyorsan sayılmaz yalnız, öyle 1,5 sene herkes çıkarır :p reddit nofapdaki herifler gibi anasını satıyım HEY REDDITORS, I JUST GOT MARRIED, ME AND MY WIFE DO IT 3 TIMES A WEEK, AND IVE NEVER FAPPED SINCE 2,5 WEEKS CONGRATULATE ME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 insanlar bu konuyu bu kadar düşünüyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Soris ağır troll çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ya soris ne saçmalıyorsun abi gidip bir de kesinliği varmış çok bilimselmiş gibi abuk subuk sitelerden link veriyorsun sdfsdf küçük noyan olmuşsun baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DA2019 said: Yalan abi yok öyle bişey. Haftada 3-4 kez, sene boyunca düzenli ilişkin olsa bile sıkılırsın öyle diyim. sevgilisi&eşi olup da faplamıyorum diyen de yalandır abi. Her istediğinde birlikte olamazsın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar