Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 abi nasıl sevişiyorum desin. her seviştiğini yatağa gömmüştür bu. öyle endurance sahibi öyle vitality sahibi bir kadın yok. kaç cesedi var acaba
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 hiç mi düzenli seks hayatınız olmadı lan sorulara bak
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Grego said: olm güldürmeyin ciddi birşey yapmaya çalışıyorum yoksa..yoksa...nihayet ?
µh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 forumda aralıksız olarak bir mastürbasyon ve dışkılama muhabbeti var.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 hormon bunlar..malum mart yaklasiyor..
Grego Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dana22 said: Grego said: olm güldürmeyin ciddi birşey yapmaya çalışıyorum yoksa..yoksa...nihayet ? doktor zamanında sormuştum zaten sana bir iki şey, gelip göstereyim diyorum artık mızrağı. ürolog değil miydin sen
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hiç ele muhtaç bırakmayacak hatun mu olur ? Hatun kısmı başım ağrıyor vs vs
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 aquila said: adam bosalmiyorum demedi, kendi kendimi bosaltmiyorum dedi. paticik'de bunun anlaşılması biraz zaman alacak, izin ver bi nefeslenip olayı kavrasınlar abi :D
Grego Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 sevişemeyen adamları ezikleyip vicdan masturbasyonu yapmayın çarpılırsınız
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 valla isteyen çeksin abi ben kötü oluyodum faptan sonra sevmiyorum yapmıyorum seks olsa da olmasada yapmıcam yani en azından dinlendirin kerataları arada
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Jaegerjaquez said: valla yaşam enerjisimi bilmiyorum faptan sonra aşırı yorgun ve igrenc hissediyorum bıraktım rahatladım seks bambaşka bi olay alakasız 2 şey abi adam iğrenç hissediyorum aşırı yorgun oluyorum demiş ? wtf lan ozaman sevişirken böyle olmuyorsan pasifsin demektir :D
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Jaegerjaquez said: valla isteyen çeksin abi ben kötü oluyodum faptan sonra sevmiyorum yapmıyorum seks olsa da olmasada yapmıcam yani en azından dinlendirin kerataları arada DAFUQ
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Editor said: Jaegerjaquez said: valla yaşam enerjisimi bilmiyorum faptan sonra aşırı yorgun ve igrenc hissediyorum bıraktım rahatladım seks bambaşka bi olay alakasız 2 şey abi adam iğrenç hissediyorum aşırı yorgun oluyorum demiş ? wtf lan ozaman sevişirken böyle olmuyorsan pasifsin demektir :D u wot m9
Law Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 SodomVsGomore said: öyle uzun oruçlar testis kanserine yol açabiliyor diye duymuştum bi araştır bence onu. bi zaman 1.5 ay oruç tuttuydum testo yükselsin growth coşsun diye. baktım olmadık tikler oluşmaya başladı bozdum orucu. abi insanın bacağı seğirir mi seğirdi anasını satayım el ayak titredi. edit: seks varsa başka tabi Testo artsın olayı doğru değil, sadece no sex ve fap sonrası 7. gün testo tavan yapıyor sonra yine normal seviyesinde seyrediyor. Fap ve sex sadece kalori harcatıyor ve herhangi bir fiziksel aktivite kadar yoruyor o kadar. Yoksa testo üzerinde pozitifi veya negatif bir etkisi yok. Testonun başlıbaşına ama cinsel arzu üzerinde etkisi var, ne kadar fazla testo o kadar yüksek libido. Testo artırmak için ise öncelikle düzgün beslenme, dinlenme ve egzersiz şart o kadar.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 en uzun yazanınız en çok seks yapmayan.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Vingthor said: en uzun yazanınız en çok seks yapmayan. yoo
Law Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 İkinci sayfada soris WOT yapmış tamam sıkıntı yok :P.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Law said: SodomVsGomore said: öyle uzun oruçlar testis kanserine yol açabiliyor diye duymuştum bi araştır bence onu. bi zaman 1.5 ay oruç tuttuydum testo yükselsin growth coşsun diye. baktım olmadık tikler oluşmaya başladı bozdum orucu. abi insanın bacağı seğirir mi seğirdi anasını satayım el ayak titredi. edit: seks varsa başka tabi Testo artsın olayı doğru değil, sadece no sex ve fap sonrası 7. gün testo tavan yapıyor sonra yine normal seviyesinde seyrediyor. Fap ve sex sadece kalori harcatıyor ve herhangi bir fiziksel aktivite kadar yoruyor o kadar. Yoksa testo üzerinde pozitifi veya negatif bir etkisi yok. Testonun başlıbaşına ama cinsel arzu üzerinde etkisi var, ne kadar fazla testo o kadar yüksek libido. Testo artırmak için ise öncelikle düzgün beslenme, dinlenme ve egzersiz şart o kadar. gitti güzelim 1.5 ay...
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 arcane said: MASTÜRBASYON PİŞMANLIKTIR kitliyorum başlığı.
Öne çıkan mesajlar