bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 niye gidilmesin dışarıya yemeğe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 abi hiç bişey yapılmasa olunmuyor mu sevgililiğin günü mü olur allahını seversen. Geçen evli arkadaşın biri saydı, 8-9 tane özel gün. Doğum gününden tanışma gününe-evlilik yıldönümünde yılbaşına... Dedim abi bırak, utanmasanız çocuğunuzun ana rahmine düşüşünü kutlayacaksınız özel gün diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bingildak said: niye gidilmesin dışarıya yemeğe? çünkü eğer böyle fiks menülü hede hödölü bir yere gidiyorsan, normalde ödeyeceğinin minimum x1,5 x2 sini ödüosun gereksiz bir kalabalık yaşıyorsun saçma yani bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 tanışma günü ne lan hahaha hatun elemanı tongaya düşürmüş hediye çözdürmek için bravo diyorum ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 abi hediye almak nedir sevgili oldun diye, işe yeni girdin baklava mı getiriyon iş yerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 özel gün kutlamanın nesi kötü ki eğlence ve toplanmak için bahane çıkıo abi negzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 RamsesII said: abi hiç bişey yapılmasa olunmuyor mu sevgililiğin günü mü olur allahını seversen. Geçen evli arkadaşın biri saydı, 8-9 tane özel gün. Doğum gününden tanışma gününe-evlilik yıldönümünde yılbaşına... Dedim abi bırak, utanmasanız çocuğunuzun ana rahmine düşüşünü kutlayacaksınız özel gün diye... yahu "zorunluluk" değil ki. hoşluk olsun diye fırsat yaratma gibi. ha bu konuda obsesif takıntılı kadınlar bolca var ama tabii yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DoGMeaT said: tanışma günü ne lan hahaha hatun elemanı tongaya düşürmüş hediye çözdürmek için bravo diyorum ona Evliler olm çocukları var 1 tane de. hem de 4-5 senedir evliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bu arada işe girince baklava alın yahu. İçimizde az kalan bireycilikten uzak alışkanlıklar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 RamsesII said: abi hediye almak nedir sevgili oldun diye, işe yeni girdin baklava mı getiriyon iş yerine :) ben arada bir alıyorum ufak tefek şeyler zaten. sevgililer gününde hoşluk yapmak güzel bence. sen hiç romantik bi adam değilsin ya jdaskldjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Benim 8 Şubat doğum günüm - 14 şubat Sevgililer günü.. siz düşünün gerisini işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bingildak said: niye gidilmesin dışarıya yemeğe? angara-istabulda gidilmez. özel gün kutlamak güzel bişi de, bugün özel bir gün diye soğuşlenmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: bingildak said: niye gidilmesin dışarıya yemeğe? çünkü eğer böyle fiks menülü hede hödölü bir yere gidiyorsan, normalde ödeyeceğinin minimum x1,5 x2 sini ödüosun gereksiz bir kalabalık yaşıyorsun saçma yani bence zaten sevgililer gününde fiks menülü yere gitmeyin abi ıııyh avrupa yahut anadolu yakasındaysan,ona göre söyle gidip fiks menüye baymayıp çok güzel yemek yiyebileceğiniz mekan söyleyeyim sevgililer gününde "lan çok para gidio,ben ona aynı paraya X alırım hem 10 yıl kullanır" diye hareket etmek,bence biraz ucuza kaçmak oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 forumda herkes düşünceli bi ben ayıymışım bunu anladım. Patice'in sevgilisi yandı gençler, şubat ayı zor bi ay olacak onun için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 izmirde de gidilmez senko nişanlımla 2 kez fln asansör e gidelim dedik merak edioduk. ama bi türlü gidemedik. bu sefer gidelim bari dedim aradım, "ücreti havale edeceksiniz" dedi kadın. ahahahahahahasss.. diemedim tabii kapadım telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 RamsesII said: forumda herkes düşünceli bi ben ayıymışım bunu anladım. Patice'in sevgilisi eşi Suark yandı gençler, şubat ayı zor bi ay olacak onun için :D fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 senko said: bingildak said: niye gidilmesin dışarıya yemeğe? angara-istabulda gidilmez. özel gün kutlamak güzel bişi de, bugün özel bir gün diye soğuşlenmeye gerek yok. ruhu fakirler teker teker belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DoGMeaT said: sevgililer gününde "lan çok para gidio,ben ona aynı paraya X alırım hem 10 yıl kullanır" diye hareket etmek,bence biraz ucuza kaçmak oluyor şu sadece senin düşüncen. karşındaki kadının nasıl düşündüğü de önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: izmirde de gidilmez senko nişanlımla 2 kez fln asansör e gidelim dedik merak edioduk. ama bi türlü gidemedik. bu sefer gidelim bari dedim aradım, "ücreti havale edeceksiniz" dedi kadın. ahahahahahahasss.. diemedim tabii kapadım telefonu. ahahah asansör hala mı öyle ya bundan 4 sene önce gitmiştim ben, yine havale yatırarak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 gerçi izmirlilerin rahatlığını hesaba katınca adamlar da haklı. ben rezervasyon yaptırdıydım bigün, o gün gidemicemiz belli oldu. aradım dedim gelemiyoruz kusura bakmayın fln, adam "ne demek efenim aradınız ya daha ne olsun" dedi klsajdsalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ah gözünü sevdiğim izmiri keşke orada olsam da sevgililer gününde asansörde tek başıma takılsam... Havaleye bile razıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DoGMeaT said: senko said: bingildak said: niye gidilmesin dışarıya yemeğe? angara-istabulda gidilmez. özel gün kutlamak güzel bişi de, bugün özel bir gün diye soğuşlenmeye gerek yok. ruhu fakirler teker teker belli oluyor. ruh fakirliğinden çok benim harcamalarım fiyat/performans endeksine göre. f/p oranı düşük çıktı mı, harcamaya laik görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 e git? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 senko said: f/p oranı düşük çıktı mı, harcamaya laik görmüyorum. meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: DoGMeaT said: sevgililer gününde "lan çok para gidio,ben ona aynı paraya X alırım hem 10 yıl kullanır" diye hareket etmek,bence biraz ucuza kaçmak oluyor şu sadece senin düşüncen. karşındaki kadının nasıl düşündüğü de önemli. bu 14 şubatta "hiç para harcamayalım aşkım,lahmacun söyleriz yanına bide 2.5luk kola ooooh" dese bile,ertesi güne instagram'dan arkadaşlarının çıktığı mum ışıklı yemekleri görecek eşi dostu mahalles baskısına alacak onu "ee hafta sonu siz naptınız?" diye ve birikmeye başlıyacak,belki 1,belki 2 gün bişi demez,belki yıllarc bekler,ama en sonunda patlar "YAAAĞ SEN BENİ Bİ 14 ŞUBATTA YEMEĞE BİLE ÇIKARMADIN NE DİYORSUN YAAA" diye çünkü o bi kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar