Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nişan mı :O

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

abi hiç bişey yapılmasa olunmuyor mu sevgililiğin günü mü olur allahını seversen.

Geçen evli arkadaşın biri saydı, 8-9 tane özel gün. Doğum gününden tanışma gününe-evlilik yıldönümünde yılbaşına...

Dedim abi bırak, utanmasanız çocuğunuzun ana rahmine düşüşünü kutlayacaksınız özel gün diye...
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

abi hiç bişey yapılmasa olunmuyor mu sevgililiğin günü mü olur allahını seversen.

Geçen evli arkadaşın biri saydı, 8-9 tane özel gün. Doğum gününden tanışma gününe-evlilik yıldönümünde yılbaşına...

Dedim abi bırak, utanmasanız çocuğunuzun ana rahmine düşüşünü kutlayacaksınız özel gün diye...

yahu "zorunluluk" değil ki. hoşluk olsun diye fırsat yaratma gibi.

ha bu konuda obsesif takıntılı kadınlar bolca var ama tabii yazık
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

bingildak said:

niye gidilmesin dışarıya yemeğe?

çünkü eğer böyle fiks menülü hede hödölü bir yere gidiyorsan, normalde ödeyeceğinin minimum x1,5 x2 sini ödüosun

gereksiz bir kalabalık yaşıyorsun

saçma yani bence

zaten sevgililer gününde fiks menülü yere gitmeyin abi ıııyh

avrupa yahut anadolu yakasındaysan,ona göre söyle gidip fiks menüye baymayıp çok güzel yemek yiyebileceğiniz mekan söyleyeyim

sevgililer gününde "lan çok para gidio,ben ona aynı paraya X alırım hem 10 yıl kullanır" diye hareket etmek,bence biraz ucuza kaçmak oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

izmirde de gidilmez senko

nişanlımla 2 kez fln asansör e gidelim dedik merak edioduk. ama bi türlü gidemedik.

bu sefer gidelim bari dedim aradım, "ücreti havale edeceksiniz" dedi kadın. ahahahahahahasss.. diemedim tabii kapadım telefonu.

ahahah asansör hala mı öyle ya
bundan 4 sene önce gitmiştim ben, yine havale yatırarak ahah
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

senko said:

bingildak said:

niye gidilmesin dışarıya yemeğe?

angara-istabulda gidilmez.
özel gün kutlamak güzel bişi de, bugün özel bir gün diye soğuşlenmeye gerek yok.

ruhu fakirler teker teker belli oluyor.

ruh fakirliğinden çok benim harcamalarım fiyat/performans endeksine göre.
f/p oranı düşük çıktı mı, harcamaya laik görmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

DoGMeaT said:

sevgililer gününde "lan çok para gidio,ben ona aynı paraya X alırım hem 10 yıl kullanır" diye hareket etmek,bence biraz ucuza kaçmak oluyor

şu sadece senin düşüncen. karşındaki kadının nasıl düşündüğü de önemli.

bu 14 şubatta "hiç para harcamayalım aşkım,lahmacun söyleriz yanına bide 2.5luk kola ooooh" dese bile,ertesi güne instagram'dan arkadaşlarının çıktığı mum ışıklı yemekleri görecek

eşi dostu mahalles baskısına alacak onu "ee hafta sonu siz naptınız?" diye

ve birikmeye başlıyacak,belki 1,belki 2 gün bişi demez,belki yıllarc bekler,ama en sonunda patlar "YAAAĞ SEN BENİ Bİ 14 ŞUBATTA YEMEĞE BİLE ÇIKARMADIN NE DİYORSUN YAAA" diye

çünkü o bi kadın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...