deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Biz çok ciciyiz anam babamla, ona rağmen ufak tefek giydiriyorlar arada. Ama iyiliğimi istediklerini biliyorum ve bokunu çıkartmıyorlar. Genel dövüşümüz ise daha çok para biriktirmek, dolaptaki yemekleri bitirmek ve terliksiz dolaşmamak üzerine. Para hariç diğer konularda ben de katılıyorum onlara ama yalnız yaşamak para biriktirmeyi bayağı zorlaştırıyor. Gerçi iki yıl önce şimdiki aklım olsa direk ev kredisi çeker ev alırdım işe başladığım gibi. 3-4 seneye de biterdi kredisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Araba kokma olayı , arabanın o sıfır kokusu, plastik kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 sıfır araba kokusu iyidir ya. mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 besmele çektin mi nedir sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 deadwoll said: Biz çok ciciyiz anam babamla, ona rağmen ufak tefek giydiriyorlar arada. Ama iyiliğimi istediklerini biliyorum ve bokunu çıkartmıyorlar. Genel dövüşümüz ise daha çok para biriktirmek, dolaptaki yemekleri bitirmek ve terliksiz dolaşmamak üzerine. Para hariç diğer konularda ben de katılıyorum onlara ama yalnız yaşamak para biriktirmeyi bayağı zorlaştırıyor. Gerçi iki yıl önce şimdiki aklım olsa direk ev kredisi çeker ev alırdım işe başladığım gibi. 3-4 seneye de biterdi kredisi. nasıl bir parayla işe başladın abi sen 3-4 seneye kredi bitirip ev alıyorsun..Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 4 senede ev kredisi bitirebiliyorsan saygilar... ayda 6-7k gommek gerek krediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ayda 7k...Bunu çıkarması için adamın 10k alıyo olması lazım vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 10k alan adamda 3k ile geçinemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Yok abi sdfjk, evler ucuz burada + 3-5 birikmişim vardı işe başladığımda + babam omuz atıyor böyle durumlarda + şu andan itibaren 3-4 sene; yani 5-6 senelik kredi çekerdim. Yoksa 300k liralık evin kredisini 0'dan çekip 3-4 senede kazanacak kadar maaşım olsa ohoo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kasmasanda bizi söylesen ne aldığını te allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 RamsesII said: Ayda 7k...Bunu çıkarması için adamın 10k alıyo olması lazım vay arkadaş pis fakir adam 7k görmüyorsa zaten 15k kazaniyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dedim ben aynısını selee, tekrar dene. oo rhym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 okudum ayni sey degil. ben tam rakkam vermisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 7k gömmesi için 15k alması yetmez. 21k minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 birakin kazansin adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 25k alıyordur kesin 7k işte ev kredisine verse. geriye kalır 18k anca geçinir 1 ay boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hayaller alemine daldım bir an, sonra aslında kazandığım rakamı düşündüm bir de iyice fakir hissettim. 8k kazansam 7k öderim bu arada. Ev kirası vermeyince 1000 lirayla rahat yaşarım ben. Fakir ruhluyum, dost süt içerim gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Kerosenin litresi kac para haberiniz var mi en az 30k diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 senko said: birakin kazansin adam :) tamam hadi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Sonra "kadınlar grinin elli tonunda adama niye aşık". saatlik kazancı 100k usd kitapta adamın galiba. HAYDİ ZENGİN MALI ZÜGÜRT KLAVYESİ GEAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 "x yasima geldim. birakin da istedigim gibi yasayayim. yanlissa benim yanlisim." de. tabi babanin evinde yasamadigini varsayiyorum burada. bir de buyuk ihtimalle iyi niyetli olduklarini unutma, sen de ilerde onlar gibi olacaksin. cocugunun her seyine karisicaksin. bu arada konusanin baba oldugunu dusundum ben direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 fenn said: Çevremim özellikle büyüklerin her otu b.ku olumsuz eleştirmelerinden sıkıldım. Büyük diye bir şey demek istemiyorum ve arada kuşak farkı olduğu için dikkate almak istemiyorum ama bir süre sonra gına geliyor bu durumdan. Ör: Senin çocuk çok yaramaz başkalarının çocukları öyle değil. çocuğa bakarken yoruluyorum ve çocuk oyalıyor beni dediğimde " bi çocuk sende var sanki" Başka bi konuda "sen küçükken çok yaramazdın 3-5 çocuğa bedeldin" Senin yaptığın askerlik mi? Senin çalışman çalışma mı? Gereksiz bir sürü alışveriş yapıyorsun -uz Senin araban kokuyor veya rahatsız Falanca namaz kılıyor sen kılmıyorsun. ...... "Kaç yaşında emekli oldunuz" de."Siz yan gelip yattığınızdan biz çalışıyoruz eski nesil zorluk görmemiş" diyerek üste çık "ben bu namaz olyına ezelden karşıyım" yaklaşımı benimsenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ben sana ev aldırıcam senko merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bekliyorum hala dreagloth kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 fenn said: applev0dka said: bunca konuda kendini değiştiremeyeceğine göre çevreni değiştir. Anne-baba-kayın.... gibi akrabalar. Başka sıradan bi kişi olsa keşke Doğrudan beni siz doğurdunuz - yaptınız, fazla birşey beklemeyin de :P işi şakaya vurarak. Kayın ve diğerleri ise sen kimsiz la zibidi diyip geç. Bunu yaptım ve işe yarıyor. Birde eniştem vardı oda böyleydi, en sonunda durman gereken bir yer var bak orayı aşma dedim. Adam toparladı gerçekden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar