fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Üniversite mezunu olmuşsun ama şunları öğrenememişsin. Birde üniversite mezunu olacaksın laflarından kusacağım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 fenn said: Certhas said: *Senin araban kokuyor veya rahatsız bu komik bir eleştiriymiş. rahatsızsa binmesin :) Arabayı sattım kurtuldum daha neler neler. pahalı, neden opel değil, neden garaja park etmiyorsun, şimdş vuracaksın, besmele çektin mi?, fazla hızlı gitme, cam suyunu neden çeşmeden koyuyorsun şu konuda haklı olabilir, opel kaliteli araba üretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Para? Denilecek laf belli. Parasını ver alayım. Para vermiyorsan akılda verme ama saygısızlık olmasın, olay çıkmasın ve büyümesin diye susuyorsun. Onca maaş alıyor benden para istedi olayına gidecek konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 abi bana sana yeterince saygı duymuyorlar gibi geldi. hani annen baban-kayınların da olsa yeri geldi mi bu tarz söylemlere karşı ciddi bir göz temasıyla 'pardon?!' demen kaba kaçmaz. hayır aile kurmuşsun çocuğun var. aile büyükleri olmaları saygısızlık yapmalarını haklı çıkarmaz. tatillerinde gerilmeye başlamışsın şu tepkilerden baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 okurken sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 fenn said: applev0dka said: abi o zaman konusman daha kolay, ben buyum böyle kabul edin diyeceksin. 4-5 ayda bir eve gidiyorum, ilk günler bişey yok, sonra babam başlıyor bu saatte yemek mi yenir, bak ben kahvaltı ettim sonra bieşy yemedim, ben gençken böyle değildim. diyorum senle ben farklı 2 insanız ben böyle yaşıyorum diye, yatışıyor :D -seviyorum helva yicem de abi bunu neden problem yapıyorsun kendine. -kokuyu sevmediysen 1 tane araba kokusu hediye et bana güzel koksun de -kazandığım para ile ne istersem alırım de. cunku insanlar tepeye çıkmayı sever, 2-3 kişi de oldular mı hele abooww, ezdirme kendini yani -Sen böyle değildin bozuldun oluyor eğer ben kahvaltıda helva yemeği seviyorum dediğimde. Bir yemeğe acı dediğimde ise çiğ köfteyi acı acı yiyorsun bu acı diyorsun vs vs -koku al desem. Bu kadar para kazanırken birde koku alayım sana. Git camide mendil aç diye laf gelmedi ama gelebilitesi var ve susuyorum uzamasın konu diye -Ben kazanıyorum eşşek gibi ve harcıyorum dediğimde. Ben kötü mü söylüyorum, bunu kara günleri var. Bak tv de kredi kartı borcu olanlar var gör ibret al vs vs uzuyor konu ( Öyle çok alışveriş yapan biriside değilim -değiliz) abi kusura bakma ama kahvaltıda helva yiyor diye birinin bozulduğunu nasıl bir mantık düşünür ya dsafa :D nerelisin bilmiyorum ama biz kahvaltıda helva cok yeriz, tayin-pemkmez ile, hatta ekmek arasına koyar bile yerim helvayı öyle güzel bişey. acı konusu bana da deniyor, ya diyorum her acıyı sevmek zorunda degilim uzatmayın, bir daha söyleyecek gibi oluyorlar aynı cumle geliyor karsılarına 3.ye demiyorlar. cevap ver ya, madem öyle yakınların susma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 cidden üzüldüm/acıdım/sinirlendim yaşadığınız duruma duygu patlaması yaşatıyor bu konu bana aile-sülale yanına azarlanmak için,moral bozulmak için değil,şımartılmak için gidiyorum ben kahvaltıda helva değil tandır kebabı istesem hazırlanır,sabah 11-12 de kalksam bile bütün sofra tam teşekküllü beni bekliyordur ben istemeden meyveler soyulacak getirilcek,götümü kaldıracaklar yani,bence normali bu kayınım yok,bekarım henüz,kız arkadaşımın ailesiyle olan görüşmelerimiz resmi-komik arası,severler beni,ben de onları tartışın,ters gidin,mevzu yaratın demiyorum,bence bildiğin iletişim eksikliği var,kendinizi saydırın,terso terso tavırlarıyla ne kadar sizi üzdüklerini bilsinler,hep "aman uzamasın" diye içinize ata ata hem bi sik çözemiyorsunuz hem de kanser olacaksınız allah göstermesin baktınız olmuyor,gitmeyin abi,zorla mı,alın hanımı cocukları iğneadaya gidin temiz oksijen,ağvayı gezin,antepe kebap yemeye gidin,ne bilim,yapılcak bin tane şey varken niye sizi misafirlerin yanında küçük düşürmeyi içselleştirmiş insanların yanına eziyet çekmeye gidiyorsunuz bayramın son günü "arabadan helvaya,her şeyime laf söylediniz,misafirlerin yanında bile azarladınız,ben buraya kafa dinlemeye sizi görmeye geliyorum siz benim canımı sıkıyorsunuz,bidahaki bayram gelmiyecem,hadi eyvallah" diyip gitseydiniz bence kulunuz olurlardı aman mevzu olmasın diye laf etmeye etmeye pısırık olmuşsunuz ve karşı tarafa da pısırık olduğunuzu kabul ettirmişsiniz,onlar doğal olarak stres topu gibi dövüyolar pısırığın egosunu,e normaaaal alınmayın,öpüldünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 http://highexpectationsasianfather.tumblr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 fenn said: neden opel değil,digerlerini gectim de su sebepten akrabalik bagini feshetmek icin dava acsan kazanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ya ben en çok helvaya takıldım yalan yok. helvanın fonksiyonu kahvaltılık olması değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Editor said: Eğitim olayıvarsa uzak biyere eğitime git yada iş olayı için uzak biyerde iş bul filan akılları başına gelicektir. Ilk gunler iyi oluyor, ama bir sure sonra default mod a donuyorlar. Sonucta annen&baban kendi yetistirilme tarzlarina gore kendilerini hakli gordukleri anlar oluyor. Yeri geldi mi alttan almak yerine direk tepki gostermek gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 DoGMeaT said: bayramın son günü "arabadan helvaya,her şeyime laf söylediniz,misafirlerin yanında bile azarladınız,ben buraya kafa dinlemeye sizi görmeye geliyorum siz benim canımı sıkıyorsunuz,bidahaki bayram gelmiyecem,hadi eyvallah" diyip gitseydiniz bence kulunuz olurlardı Şunu yapsa direk gelin bize karşı oğlumuzu dolduruyor bizim oğlumuz hiç böyle şeyler yapmazdı derler. şahsen durumuna üzüldüm, peki eşin ne diyor bu durumlara oda yangına körükle mi gidiyor yoksa alttan alalım ailenle aran bozulmasın mı diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 fenn, senin adına üzüldüm abi. çünkü bu tarz "başkalarının hayatlarına burun kafa göz sokmak huyu" olan insanlarda bu geçmiyor. tatmin de edemezsin. dediklerini yapsan da olmaz. çünkü paso bir şey bulurlar laf edecek. hani akrabaların fln biliyorum ama no offense, bu tip insanlar kendi hayatlarından memnun değiller de başkalarına laf ederek, o başkalarının hayatlarının da iyi olmadığı algısını kendilerinde yaratıp içlerini rahatlatıyorlar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 calvaria said: Şunu yapsa direk gelin bize karşı oğlumuzu dolduruyor bizim oğlumuz hiç böyle şeyler yapmazdı derler. bence anlattıgı gibiyse,zaten yanlarında ayrırlır ayrılmaz başlıyorlardır,tühtüh gelin bozdu,bak nası para harcıyolar,kahvaltıda helva yer olmuş fln bırak konuşsunlar,şu ankinden daha kötüsü mü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Dworgian said: bu tip insanlar kendi hayatlarından memnun değiller de başkalarına laf ederek, o başkalarının hayatlarının da iyi olmadığı algısını kendilerinde yaratıp içlerini rahatlatıyorlar gibi geliyor. Bunu demeye gelmiştim ben de. Kendileri üniversite mezunu falan değilse bir de aile oldukları için seni eleştirecek konumda olduklarını kendilerine hatırlatma ihtiyacı duyuyolardır içten içe belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ahaha dad issues alirim bi dal benimkilerde elestiriyor da, nalet olsun haklilar :/ eve gittigim anda babamin hala bi ev alamadin, ben senin yasindayken ev siciyodum a basliyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Abi olumsuzlar üzerinden hayatı idame ettirme bizim toplumda olan bir kültürel nitelik. Maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 senko said: ahaha dad issues alirim bi dal benimkilerde elestiriyor da, nalet olsun haklilar :/ eve gittigim anda babamin hala bi ev alamadin, ben senin yasindayken ev siciyodum a basliyacak. seni oyun karakteri yapsak yemin ediyorum mass effectte kimse yadırgamaz daddy issuelerini yiyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 "Gençler dünyayı, yaşlılar ise gençleri düzeltmeye çalışır" . Adam bunu bilmem kaç yüzyıl önce söylemiş. Bende farkındayım iyilik yapmaya çalışıyorlar ama bir yerde kıskandıklarını falanda düşünmeye başladım. Ben senin yaşındayken şöyle böyle... bu laflara alıştık. Şu an misafir olayından sonra gene saygıyı bozmam ama mesafeyi biraz daha artırmak düşüncesindeyim. Bugün yarın ölecekler diye sabrediyorum. Varsın beni çocuk gibi görsünler, beceriksiz, değişmiş, arabası opel olmayan vs vs Başka biri olsa ağzına tükürmüştüm ama elin kolun bağlı. Ben istiyorumki aile akrabalarla aramda sorun olmasın ama bu konuda güncellemeler yapmam gerekiyor. Şu anlık mesafeyi bi tık artırmakda buldum çözümü. Zaten senede 10-20 gün ya görüyorum ya görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 en iyisini yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Kaede said: senko said: ahaha dad issues alirim bi dal benimkilerde elestiriyor da, nalet olsun haklilar :/ eve gittigim anda babamin hala bi ev alamadin, ben senin yasindayken ev siciyodum a basliyacak. seni oyun karakteri yapsak yemin ediyorum mass effectte kimse yadırgamaz daddy issuelerini yiyim ya bebeyimss ya ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 fenn said: Neyse deyip ses etmiyorum fakat gelen misafirin yanında eleştirmeleri çok ağrıma gitti. haklilar bazi konularda. belliki pis birisin arabani yika haftasonu, temiz tut. o kadar para kazaniyorsun git bir tane koku al tak. 3-5 lira fakir olmazsin ya. evet kahvaltida helva yenmez. nasil damak tadin var ben bile igrendin. sucuklu yumurta zeytin peynir bal ye. namaz kil munafik olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 içeriği çok okumadım ama genel olarak din konusunda bir baskı var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 hehe "seviye koymak" abi anne babana seviye nası koyacan lol yine sorundan kaçmak,yine çözüm odaklı hiç bişi yapmamak bu senin yaptıgın sen seviye koyuosun diye onlar aynı şeyleri yapmayacak sanki,hatta onlara takınacağın tavrı farkedebilecekler mi,ben sanmıyorum hiç kalp kırmaya ters düşmeye gerek yok,onlara derdini güzel güzel anlatmak ne kadar zor olabilir,sen gitcen kendince seviye koyacan,onlar yine laf söyleyecek,yine canın sıkılcak kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 seviye koymuyor mesafe koyuyor araya diye anladım ben? ayrıca güzel güzel konuşmakla laf anlatabilecek olsa denemiştir önceden diye düşünüyorum ki bu fikrimi destekleyen şeyler söyledi op daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar