Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ya bi adamla tanıştım soyadını unuttum. yılmaz gibi yurdal gibi bir şeydi. 6 harfli, y veya v ile başlıyor aklınıza gelenleri saysanıza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yaprak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yurdum vurdum yardım yerdim yordum vardım vardar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yüksel, yalman, yalçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yavsan yavşin yazlık yumruk yavsuk yalaka vosvos yahsun yavsun yarrat yüplet yımbıl yüziki yüzbeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Fistan said: yaprak buna çok benziyor da bir harf farklı gibi. şaka maka vardar gibiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 nerde tanıştın adam neci biraz detay ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 senin yüzünden vardar ovası dinliyorum şu an, dilime de dolandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 feyse bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 pontipati said: yavsan yavşin yazlık yumruk yavsuk yalaka vosvos yahsun yavsun yarrat yüplet yımbıl yüziki yüzbeş onca sayı arasından neden yüziki ve yüzbeş anlatsana biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 y ile başlayan 6 harfli o sayılar geldi aklıma yetmiş de varmış halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 said: Birden fazla kelimeden oluşan sayılar ayrı yazılır: iki yüz, üç yüz altmış beş, bin iki yüz elli bir vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Para ile ilgili işlemlerle senet, çek vb. ticari belgelerde geçen sayılar bitişik yazılır: 650,35 (altıyüzelliTL,otuzbeşkr.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 k1nJo said: said: Birden fazla kelimeden oluşan sayılar ayrı yazılır: iki yüz, üç yüz altmış beş, bin iki yüz elli bir vb. sınıfta soyadı Yİrmibeş olan arkadasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kadıköy anadolu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 nişantaşı 0-6 yaş anaokulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Yaban Yabangülü Yabar Yabende Yabgu Yada Yade Yadigar Yafes Yağan Yağın Yağınalp Yağız Yağızalp Yağızbay Yağızer Yağızhan Yağızkan Yağızkurt Yağıztekin Yağmur Yağmurca Yahşi Yahşibay Yahşihan Yahya Yakazan Yaktın Yakub Yakup Yakut Yakzan Yalabuk Yalap Yalavac Yalavaç Yalaz Yalaza Yalazabey Yalazalp Yalazan Yalazay Yalçın Yalçıner Yalçınkaya Yalçuk Yaldırak Yale Yalgın Yalgınay Yalım Yalın Yalınalp Yalınay Yalınç Yalkı Yalkın Yalman Yaltır Yaltırak Yaltıray Yalvac Yalvaç Yamaç Yaman Yamaner Yamanöz Yanaç Yanal Yanar Yanık Yanıker Yankı Yapıncak Yaprak Yar Yaren Yarıdil Yarkaya Yarkın Yarlık Yaruk Yasa Yasan Yasavul Yasemin Yaser Yasin Yasir Yasun Yaşam Yaşanur Yaşar Yaşık Yaşıl Yaşın Yatman Yatuk Yaver Yaveş Yavuz Yavuzalp Yavuzay Yavuzcan Yavuzer Yavuzhan Yay Yayalp Yaybüke Yaygır Yayla Yazgan Yazganalp Yazgı Yazgül Yazgülü Yazır Yedier Yediger Yediveren Yefa Yegah Yegan Yegane Yeğin Yeğiner Yeğrek Yehud Yehuda Yekçeşme Yekdane Yekpare Yekreng Yekru Yekruye Yeksan Yeksare Yekser Yekta Yelal Yelcan Yelda Yeldan Yeldem Yelen Yeler Yelesen Yeliz Yelmen Yeltekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 adam her konuya arşivle geliyor lan ahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 applev0dka said: k1nJo said: said: Birden fazla kelimeden oluşan sayılar ayrı yazılır: iki yüz, üç yüz altmış beş, bin iki yüz elli bir vb. sınıfta soyadı Yİrmibeş olan arkadasım var sayı özelliğini kaybetmiş, soyisim olmuş işte sdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 applev0dka said: k1nJo said: said: Birden fazla kelimeden oluşan sayılar ayrı yazılır: iki yüz, üç yüz altmış beş, bin iki yüz elli bir vb. sınıfta soyadı Yİrmibeş olan arkadasım var one lan nba takımı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 tamam ya hatırladım TOPUZLU imiş kusura bakmayın boşuna yordum sizi jdsafşkjfşask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 neyse saçma tepki verdim. ama yaptığın ayıp sdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Batuhan_BJK said: ya bi adamla tanıştım soyadını unuttum. yılmaz gibi yurdal gibi bir şeydi. 6 harfli, y veya v ile başlıyor aklınıza gelenleri saysanıza :( yonca evcimik olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 varlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar