Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Kızla yüz yüze otur konuş abi, anlat içinden ne geçiyorsa güzelce kalkın gidin sonra. En temizi hep en direkt olanı oluyor benim tecrübemde. Araya zaman koyayım, mesajlarına cevap vermeyeyim gibi şeyler karşı tarafı hem 10 katı daha fazla üzer, gururunu kırar, kafasındaki sen imajını da yerle bir eder. Adam akıllı yemeğe çıkıp sen böyle istiyosun ama ben bunu bunu bunu şu anda istemiyorum diyip konuşursan içkine hap atacak hali yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Xunn haklı, grow a pair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Xaenin said: içkine hap atacak hali yok yani. emin misin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bu işi gregonun yaptığı gibi çözmek lazım. Önce patiye gelip istemiyorum ıh mıh defansif topik açmışsın, böyle saçma sapan hareketler yapıp kafasını karıştır kızın, check Akabinde grego gibi watsapla iş yerinde hoşbeşle minik saldırılar gerçekleştireceksin Ve son olarak onu otele davet et, baş başa bi yemek sonrasında kızın işini bitir! ... Yalnız sonrasında sakın gregonun hatasına düşüp iki ilişkiyi aynı anda götürmeye çalışma. Bunu yapan bütün erkeklerin sonu belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 O kadar şey yazdım gifli mesajları mı kaale alıyor bu adam? İlla gif mi koyalım mesajlarımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 hay grego dürtüklesin seni. bnjödmfhng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 O degil de basliktaki "muc muc muc" ne lan ? Kime muc muc muc simdi ? Bi de 11 sayfa yazilmis, ayib. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 grego bırak şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ben demedim, bi üstümdekine o. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 köpek çaarır gibi muç muç demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 böyle dertler olmaması ne güzel ya. bakalım op neler yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bu dert mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 dertler derya olmuş.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ne karar verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 mızrak saplanacak, kızın fotoğrafı konulup ilerisi için karar verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 deadwoll said: Abi bir kıza kibarca şu an herhangi bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim? tekrar ilk mesaja baktım da.. "şu an" dediğine göre işin aslı kız bana ilgisini kaybetmesin, yedekte dursunmuş. konu o zaman agro bende kalsın ama tanklamayıma oluyor. oyalama kimseyi. bu şekilde kıza yapabileceğin en büyük kötülüğü yapıyorsun. mızraklamak kulağa daha hayvanca gelse bile bundan kat kat daha insani ve masumca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ah şu kızlar da2019'un eline düşecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Da2019 eline geçenleri buraya sormuyordur ki. Gereken tavrı sergiliyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 işte sormazdı, direkt imzasını atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 imamizer said: köpek çaarır gibi muç muç demiş. He iste. Bence sensin it yazip kitlememiz lazimdi topigi ama olmus 12 sayfa. Adam hakli cikmis bi kere. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 imamizer said: deadwoll said: Abi bir kıza kibarca şu an herhangi bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim? tekrar ilk mesaja baktım da.. "şu an" dediğine göre işin aslı kız bana ilgisini kaybetmesin, yedekte dursunmuş. konu o zaman agro bende kalsın ama tanklamayıma oluyor. oyalama kimseyi. bu şekilde kıza yapabileceğin en büyük kötülüğü yapıyorsun. mızraklamak kulağa daha hayvanca gelse bile bundan kat kat daha insani ve masumca. ha şimdi mızraklamışsın ha 2 hafta sonra ne fark var. Kızla çok samimi olma, friendzone'a dikkat et, belli mesafede idare etmeye çalış. Belli bi formülü yok. Sonra sapla mızrağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Dworgian said: Da2019 eline geçenleri buraya sormuyordur ki. Gereken tavrı sergiliyordur zaten. da2019 anca fotoğraflarını çerçelevetir, duvara çivi çakıp asmaya da saplamak der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ya dur karıştırma ortalığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Dworgian said: Marty said: su an ciddi iliskiye hazir degilim, biraz keyfime bakiyorum diyeceksin. hem kiz, oo bu pompaci diyecek. seni bu malin onde gideniymis diyip silmeyecek. aklinin kosesinde duracaksin. hem de kiza ben de iliski istemiyorum, gel beni kuturdet deme firsati vermis olacaksin. Abi, o zaman zaten otomatik "tamam ben seni ciddi bişeye zorlamıyorum" diye girer olaya. Ama varsay ki op bu yeme atladı fln, 3 5 günden sonra "BİZ SEVGİLİ DEĞİL MİYİZ" e bağlar yine. O zaman "BENİ KULLANDIN SEN" kartı da oluo her ne kadar erkek düşüncesini başta anlatmış olsa bile. Sakat yani. eve cagiracaksin. vuracaksin, ben tek uyumayi seviyorum diyip yollayacaksin. yemek yedirmeyeceksin. beraber zaman gecirmeyeceksin. 3, 5 gunu yok yani. gidip beraber uyursan falan yapisir tabi. ama yok illa uzak dursun diyorsan sen biraz kilo versen iyi olcak. bu ne hal falan diyebilirsin. en azindan hirslanip spor falan yapip guzel bi hale gelene kadar zaman kazanirsin. o zaman vurkac yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 marty tam bir zalım mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar