Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız meselesi muç muç muç

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Kızla yüz yüze otur konuş abi, anlat içinden ne geçiyorsa güzelce kalkın gidin sonra. En temizi hep en direkt olanı oluyor benim tecrübemde. Araya zaman koyayım, mesajlarına cevap vermeyeyim gibi şeyler karşı tarafı hem 10 katı daha fazla üzer, gururunu kırar, kafasındaki sen imajını da yerle bir eder. Adam akıllı yemeğe çıkıp sen böyle istiyosun ama ben bunu bunu bunu şu anda istemiyorum diyip konuşursan içkine hap atacak hali yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu işi gregonun yaptığı gibi çözmek lazım. Önce patiye gelip istemiyorum ıh mıh defansif topik açmışsın, böyle saçma sapan hareketler yapıp kafasını karıştır kızın, check

Akabinde grego gibi watsapla iş yerinde hoşbeşle minik saldırılar gerçekleştireceksin

Ve son olarak onu otele davet et, baş başa bi yemek sonrasında kızın işini bitir!

...

Yalnız sonrasında sakın gregonun hatasına düşüp iki ilişkiyi aynı anda götürmeye çalışma. Bunu yapan bütün erkeklerin sonu belli

Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Abi bir kıza kibarca şu an herhangi bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim?

tekrar ilk mesaja baktım da.. "şu an" dediğine göre işin aslı kız bana ilgisini kaybetmesin, yedekte dursunmuş. konu o zaman agro bende kalsın ama tanklamayıma oluyor.

oyalama kimseyi. bu şekilde kıza yapabileceğin en büyük kötülüğü yapıyorsun. mızraklamak kulağa daha hayvanca gelse bile bundan kat kat daha insani ve masumca.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

deadwoll said:

Abi bir kıza kibarca şu an herhangi bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim?

tekrar ilk mesaja baktım da.. "şu an" dediğine göre işin aslı kız bana ilgisini kaybetmesin, yedekte dursunmuş. konu o zaman agro bende kalsın ama tanklamayıma oluyor.

oyalama kimseyi. bu şekilde kıza yapabileceğin en büyük kötülüğü yapıyorsun. mızraklamak kulağa daha hayvanca gelse bile bundan kat kat daha insani ve masumca.

ha şimdi mızraklamışsın ha 2 hafta sonra ne fark var.

Kızla çok samimi olma, friendzone'a dikkat et, belli mesafede idare etmeye çalış. Belli bi formülü yok. Sonra sapla mızrağı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Marty said:

su an ciddi iliskiye hazir degilim, biraz keyfime bakiyorum diyeceksin.
hem kiz, oo bu pompaci diyecek. seni bu malin onde gideniymis diyip silmeyecek. aklinin kosesinde duracaksin. hem de kiza ben de iliski istemiyorum, gel beni kuturdet deme firsati vermis olacaksin.

Abi, o zaman zaten otomatik "tamam ben seni ciddi bişeye zorlamıyorum" diye girer olaya. Ama varsay ki op bu yeme atladı fln, 3 5 günden sonra "BİZ SEVGİLİ DEĞİL MİYİZ" e bağlar yine. O zaman "BENİ KULLANDIN SEN" kartı da oluo her ne kadar erkek düşüncesini başta anlatmış olsa bile.

Sakat yani.

eve cagiracaksin. vuracaksin, ben tek uyumayi seviyorum diyip yollayacaksin.
yemek yedirmeyeceksin. beraber zaman gecirmeyeceksin.
3, 5 gunu yok yani. gidip beraber uyursan falan yapisir tabi.

ama yok illa uzak dursun diyorsan sen biraz kilo versen iyi olcak. bu ne hal falan diyebilirsin. en azindan hirslanip spor falan yapip guzel bi hale gelene kadar zaman kazanirsin.
o zaman vurkac yaparsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...