Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows phone paticik app

Borastus

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

GÖNÜLLERİN KAHRAMANI BORASTUS!!

Windows phone un bi artısı daha var artık, yeni telefon alırken bunu da hesaba katacağım (tu) Xeşxe bizim sitenin kadrosunda da böyle yetenekli ve yaratıcı insanlar yer alsaydı ama nabalım, elimizdekiyle yetineceğiz.... .... ....

FIXED FOR YOUR PLEASURE
Sosyal ağlarda paylaş

yeni versiyonu çıktım dün change log u buraya da koyayım.

+ login işlemleri düzeltildi.
+ post sayfasında yanıtla menüsü eklendi. basıldığında external olarak ie açıyor.
+ ana menüdeki bilgi başlıkları eklendi.
+ genel olarak fontlar büyütüldü.
+ sayfa bilgisi eklendi. artık kaç sayfa oldugu ve kaçıncı sayfada olduğu bilgisi gösterilir.
+ güncel başlıklarda ileri geri yapma hatası düzeltildi.

- güncel başlıklarda sayfa no şu an gösterilmiyor.

yalnız şöyle bir hata var konu dışındaki başlıklar wi-fi ile bağlanınca çalışıyor 3g ile çalışmıyor bunu ilk farkettiğimde diplomamı monitöre fırlattım epey bir takılmıştım çünkü neden çalışmıyor diye halen bilmiyorum nasıl çözülür.

@di data layer i mümkün oldugunca ayırdım input kaynağı değişirse çok kasmadan uyum sağlar herhal.

sıkıntı yaşayan veya birşey eklenmesini isteyen varsa yazabilir vakit oldukça birşeyler ekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası bu olayı ben de hiç sevmiyorum. ios a yazılsa androidciler kalıyor, tersi olsa ios boş kalıyor. wp zaten ayak altında dolaşıyor app bakımından.

bir ara ios a gireyim dedim illa mac bilgisayar gerek. artı iphone gerek bir de üstüne objective c ögrenmek gerekiyor diger dillerle pek alakası olmayan ve sadece apple ürünlerinin kullandığı. 3 yıl sonra kimin ne olacağı belli değil belki ios havası tersine dönecek belki tam domine edecek.

rekabet genel olarak piyasalar için gerekli birşey ancak programlama konusunda böyle uyuz yanı ortaya çıkıyor. illa bir taraf seçmek zorunda kalıyorsun sonra diğerlerini kaydebiliyorsun. hero filminde olduğu gibi kötü de olsa bir tarafın kazanmasını isterim. böyle bölünmüş os ler onda çalışıp bunda çalışmayan kodlar can sıkıntısı hep. monopol marketlerin yenilikte azalma sorunu var o da ayrı sorun zaten.

android e meyilim var zaten java temelli devam edeceğim bundan sonraki iş hayatımda, ilerleyen günlerde yavaş yavaş bakacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

7 download var günde ortalama 1 ahah. bekledigimden iyi çıktı açıkçası 5 de durmasını beklerdim.

wp'nin aslında güzellikleri var, ben program yazarken kendimi rahat hissettim baya visual studio epey rahat geliştirme bakımından veya ben alışmış olduğumdan öyle gelmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

ona güvenemiyorum, donanım sorunlarını mümkün olduğunca az tutmak istiyorum çünkü bulması çok zor olabiliyor. önceden dedigim gibi sayfa yüklenmiyor sorunu için kaç saat harcadım sonra 3g yerine wi-fi ye geçince birden çalıştı, öylesine aklıma gelmese hayatta bulamazdım. aynı şekilde mac gibi davranan pc yüzünden çıkabilecek sorunları tahmin etmek çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...