Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Arama indexini yenilersen bir de tam olacak. 7 hafta oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Aramanin her 10 dakkada bi guncellenmesi lazim ama yapmiyo meret nedense. Var bi hiyarlik bu cron'larda, bakicam. Onun disinda guncelledim tekrardan. Cron da duzelirse "arama calismiyo qq"lari bitircem insallah. Very bit cat masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Calısıyo da nasıl calısıyo? Kullanıcının istedigi gibi mi calısacak, adminin istedigi gibi mi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Premium uyeler nasi istiyosa oyle. Paraya bakar. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yapın da lamiya 525'ime koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Silphatos said: yapın da lamiya 525'ime koyayım abi store'da zaten ilk mesaja bakmadın mı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bakmadim bakacam mobiletim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 axedice said: GÖNÜLLERİN KAHRAMANI BORASTUS!! Windows phone un bi artısı daha var artık, yeni telefon alırken bunu da hesaba katacağım (tu) Xeşxe bizim sitenin kadrosunda da böyle yetenekli ve yaratıcı insanlar yer alsaydı ama nabalım, elimizdekiyle yetineceğiz.... .... .... FIXED FOR YOUR PLEASURE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yeni versiyonu çıktım dün change log u buraya da koyayım. + login işlemleri düzeltildi. + post sayfasında yanıtla menüsü eklendi. basıldığında external olarak ie açıyor. + ana menüdeki bilgi başlıkları eklendi. + genel olarak fontlar büyütüldü. + sayfa bilgisi eklendi. artık kaç sayfa oldugu ve kaçıncı sayfada olduğu bilgisi gösterilir. + güncel başlıklarda ileri geri yapma hatası düzeltildi. - güncel başlıklarda sayfa no şu an gösterilmiyor. yalnız şöyle bir hata var konu dışındaki başlıklar wi-fi ile bağlanınca çalışıyor 3g ile çalışmıyor bunu ilk farkettiğimde diplomamı monitöre fırlattım epey bir takılmıştım çünkü neden çalışmıyor diye halen bilmiyorum nasıl çözülür. @di data layer i mümkün oldugunca ayırdım input kaynağı değişirse çok kasmadan uyum sağlar herhal. sıkıntı yaşayan veya birşey eklenmesini isteyen varsa yazabilir vakit oldukça birşeyler ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Ellerine saglik bir de and app olsa :( Neyse en azindan birseyler yapmak icin cabalayanlar varmis onu gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Borastus gerçek bir cengaver. Fakat android yerine windowsa yaptığı için paticiğin ihtiyacı olan değil de hak ettiği kahraman =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 oturun siz yapin lan otekileri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Borastus kaç downlod var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 açıkçası bu olayı ben de hiç sevmiyorum. ios a yazılsa androidciler kalıyor, tersi olsa ios boş kalıyor. wp zaten ayak altında dolaşıyor app bakımından. bir ara ios a gireyim dedim illa mac bilgisayar gerek. artı iphone gerek bir de üstüne objective c ögrenmek gerekiyor diger dillerle pek alakası olmayan ve sadece apple ürünlerinin kullandığı. 3 yıl sonra kimin ne olacağı belli değil belki ios havası tersine dönecek belki tam domine edecek. rekabet genel olarak piyasalar için gerekli birşey ancak programlama konusunda böyle uyuz yanı ortaya çıkıyor. illa bir taraf seçmek zorunda kalıyorsun sonra diğerlerini kaydebiliyorsun. hero filminde olduğu gibi kötü de olsa bir tarafın kazanmasını isterim. böyle bölünmüş os ler onda çalışıp bunda çalışmayan kodlar can sıkıntısı hep. monopol marketlerin yenilikte azalma sorunu var o da ayrı sorun zaten. android e meyilim var zaten java temelli devam edeceğim bundan sonraki iş hayatımda, ilerleyen günlerde yavaş yavaş bakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 7 download var günde ortalama 1 ahah. bekledigimden iyi çıktı açıkçası 5 de durmasını beklerdim. wp'nin aslında güzellikleri var, ben program yazarken kendimi rahat hissettim baya visual studio epey rahat geliştirme bakımından veya ben alışmış olduğumdan öyle gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 visual studioda ios için uygulama yazılmaya başlanacak gibi bir haberler vardı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Borastus said: bir ara ios a gireyim dedim illa mac bilgisayar gerek. Hakintosh olmuyo mu development icin?OSX vmwareda da calisiyo.Sanallastirma sac bas yoldurur belki donanim yetersizse ama hackintosh performansi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ona güvenemiyorum, donanım sorunlarını mümkün olduğunca az tutmak istiyorum çünkü bulması çok zor olabiliyor. önceden dedigim gibi sayfa yüklenmiyor sorunu için kaç saat harcadım sonra 3g yerine wi-fi ye geçince birden çalıştı, öylesine aklıma gelmese hayatta bulamazdım. aynı şekilde mac gibi davranan pc yüzünden çıkabilecek sorunları tahmin etmek çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Sadece build etmek icin mi mac gerekiyo yoksa emulator falan hersey icin mi ? Diger turluyse nightly build yapariz senin icin no problem. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 oha windows phone kullanan insan mi varmis. gelin opucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 herşey için lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Abi programı sevdim eline sağlık ama şu renkleri bi ayarlasan olmaz mı ? Siyah arka plan üzerine dümdüz yazı eklemişsin olmamış seçemedim bile konuları sadece 2 renk var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 renk ve tema için bir gün ayıracagım direkt, paticik yeşili veya turuncususu koymayı düşünüyorum seçenek olarak, haftasonu müsait olursam eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Hacı bugün aldığım lumia 1520ye indirdim bunu ama forum orjinal renginde değil duzeltmemişin ve de en kötüsü 6 inchlik ekranın neredeyse ucte birinde kibrit kutusu gibi çıkıyor forum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar