SCelen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Oyun ve müzik dinlemek için bir tane headset alayım diyorum mikrofonu olan falan. 350tl ye kadar ne önerebilirsiniz? Kasamda ses kartı yok. Onboard olarak kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Öh iyi bir kulaklık dedim de 350 liraya pek iyi bişey alınmaz gibi gözüküyor fiyatlara bakınca. Hiç bilgim yok varmı önerisi olan. Milletin 1-1,5k fiyatlara göre tavsiye istediğini görünce canım sıkıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 her fiyat bandına göre kulaklık var. bu arada hem müzik dinleyeyim hem oyun oynayayım kulaklığı yok. Hangisi senin için öncelikli ise ona göre al. oyun oyniyacam kulaklık/mic önemli benim için diyorsan patlat bi g430 müzik diyorsan ona göre bişi tavsiye edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 http://www.overclock.net/t/1014902/ocns-most-recommended-audio-products http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-update-1-4-2015-beyerdynamic-t70-added baya detaylı inceleme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Galiba oyun yönü daha ağır basıyor. Satmadan Önce G35 kullanıyordum. Memnundum ondan şuanda 388 lira gibi bir fiyatı var. G430 ile arada ki fiyat farkına değer mi acaba ya? Bu kulaklıkları biyerde deneme/dinleme imkanımız varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ben dün aldım g430'u rahat 12saat kafamda kaldı, hiç rahatsızlık vemedi, o yönden güzel. ses kalitesi de eh işte, rahatsız etmiyor en azından tizlerde, baslarda. mic'i güzel ama noise cancelling var, hakikaten sadece konuştuğun gidiyor karşıya. bende g35 mi alıyım bunu mu aliyim dedim, baktım teknoloji olarak fark yok arlarında bunu aldım. he bide usb ses kartlı g430'da. ayrıca jacklarını meşgul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 skullcandy slyr var bende. aşırı rahat hafif bir kulaklık. sesi de pek güzel. sesi full sonuna kadar açıyorum cızırdamıyor alet. bassları idare eder. deli gibi kulak titretmiyor ama hissediyorsun gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Sennheiser'ın bir oyun kulaklığı var, müzikte de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 g930 kullanıyorum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 930 ile 430 arasındaki tek fark wireless olması sanırım 930'un, birde tuşlar var kulaklığın üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Sennheiser hd555 al 650 ye yetemiyosan Mikrofon da ekstra alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 O tuşlar çokta önemli değil de, g35 de en sevdiğim özelliklerden biri mikrofonu yukarı kaldırınca otomatik mute oluyordu. 430da varmı öyle bişey senko Sennheiser'lar aşıyo benim bütçeyi esh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 430 da yok kablonun üstünde var bi tane mute/volume tuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Sennheiser PC330 bütçeni aşmıyor sanırım. Öteki modelleri alma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 G930 alma abi sakin yarim saat tutamiyo onu kimse kulaginda cok agri yapiyor. ben sesi sonlayip boynuma asiyodum rahat oluyodu herseyi de duyuyodum.sfssds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 100$ üstündeki her headset aynı hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps4-headsets/ear-force-px4/414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Sennheiser PC330 da iyiye benziyor türkiye de bulabilirmiyiz ki? Nette satan bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Türkiye'den bulup napacan, söyle Amazon'dan gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 amazon elektronik gönderiyor muydu türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ya çok iyi headset bilgim yok. ama elektro gitar çaldığımdan yıllar önce ben gitar için kulaklık almıştım 4 yıl önce. şu. ve ses konusunda innnnnanılmaz tatmin edici. mikrofon olayını da logitech webcam ile hallediyorum. bi düşün yani bence stüdyoda kullanım amaçlı kulaklıklardan almayı, gaming headset yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 senko said: amazon elektronik gönderiyor muydu türkiyeye göndermiyor muymuş? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Gönderiyor problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar