Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi bir headset alasım var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun ve müzik dinlemek için bir tane headset alayım diyorum mikrofonu olan falan. 350tl ye kadar ne önerebilirsiniz?

Kasamda ses kartı yok. Onboard olarak kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
Öh iyi bir kulaklık dedim de 350 liraya pek iyi bişey alınmaz gibi gözüküyor fiyatlara bakınca. Hiç bilgim yok varmı önerisi olan. Milletin 1-1,5k fiyatlara göre tavsiye istediğini görünce canım sıkıldı :)
Mesaj tarihi:
her fiyat bandına göre kulaklık var.

bu arada hem müzik dinleyeyim hem oyun oynayayım kulaklığı yok. Hangisi senin için öncelikli ise ona göre al. oyun oyniyacam kulaklık/mic önemli benim için diyorsan patlat bi g430

müzik diyorsan ona göre bişi tavsiye edelim.
Mesaj tarihi:
http://www.overclock.net/t/1014902/ocns-most-recommended-audio-products

http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-update-1-4-2015-beyerdynamic-t70-added

baya detaylı inceleme var
Mesaj tarihi:
Galiba oyun yönü daha ağır basıyor. Satmadan Önce G35 kullanıyordum. Memnundum ondan şuanda 388 lira gibi bir fiyatı var. G430 ile arada ki fiyat farkına değer mi acaba ya? Bu kulaklıkları biyerde deneme/dinleme imkanımız varmıdır?
Mesaj tarihi:
ben dün aldım g430'u
rahat 12saat kafamda kaldı, hiç rahatsızlık vemedi, o yönden güzel.
ses kalitesi de eh işte, rahatsız etmiyor en azından tizlerde, baslarda.

mic'i güzel ama noise cancelling var, hakikaten sadece konuştuğun gidiyor karşıya. bende g35 mi alıyım bunu mu aliyim dedim, baktım teknoloji olarak fark yok arlarında bunu aldım.

he bide usb ses kartlı g430'da. ayrıca jacklarını meşgul etmiyor.
Mesaj tarihi:
skullcandy slyr var bende. aşırı rahat hafif bir kulaklık. sesi de pek güzel. sesi full sonuna kadar açıyorum cızırdamıyor alet. bassları idare eder. deli gibi kulak titretmiyor ama hissediyorsun gene.
Mesaj tarihi:
O tuşlar çokta önemli değil de, g35 de en sevdiğim özelliklerden biri mikrofonu yukarı kaldırınca otomatik mute oluyordu. 430da varmı öyle bişey senko

Sennheiser'lar aşıyo benim bütçeyi esh :(
Mesaj tarihi:
ya çok iyi headset bilgim yok. ama elektro gitar çaldığımdan yıllar önce ben gitar için kulaklık almıştım 4 yıl önce. şu. ve ses konusunda innnnnanılmaz tatmin edici. mikrofon olayını da logitech webcam ile hallediyorum. bi düşün yani bence stüdyoda kullanım amaçlı kulaklıklardan almayı, gaming headset yerine.
  • Yeni Oluştur...