Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 work Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 barda iyisin sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Tekstil mühendisi denmiş, meh. Kimya mühendisi, meeeeeehhhh. Hikaye ilginç ama. 5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yakin zamanda ya ben istifa edicem yada patron beni atacak. Okula gidiyorum sözde parttime. her zaman problem ve laf sokma. zamda yok iki senedir. bi cacik oldugu yok ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 okulu birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 dana22 said: haha bizde de esit zam var..ana avrat duz gidiyorum memurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Sizde ne cesaret var hayranım valla.Benım toplam 12 aylık özel sektör deneyımım oldu,onda da ağzım yandı. --şubat 2001 de bir tesiste veteriner hekim olarak işe basladım polonezköyde.anlaşma 400 tl maaş+yüzde 5 primdi.3 ay boyunca polonezköy tarafından ev tutacak kadar para kazanmayınca hadımköy-polonezköy yaptım.günde net 8 saat yol --haziranda 400 tl maas+800 tl prim alınca patron aldıgım maaşın çok oldugunu söyleyıp primi yüzde 1 e ındırmek ıstedı.tam da bu ay iyi para kazandım deyıp cumhurıyet koyunde ev tutmustum ve rahata ermıstım --siktiri çekip askere gittim agustosta ve bir daha da özel sektöre cesaret edemedım,memur oldum. Neyse işin güzel kısmı benden sonra işe aldıgı veteriner hekimler bir türlü dikiş tutturamamış ve en sonunda canım işletmeyi kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Daemir said: schorch abi sen biraz kendi adına lobicilik yap. kişisel halkla ilişkiler faaliyeti yap şirkette. değerini yükselt biraz. şoförü falan tersle yapma işlerini. amirleri aracılığıyla bir şeyler istemeyi öğrensinler falan. görünürdeki değerini yükselttin mi maaş için konusma fırsatın olur. bir köşede unutulup gitmiş gibisin ( yaptığın iş olarak değil, gündeme gelme olarak) yok sorun şu benim huyum kurusun, eski iş yerimde 10 sene çalıştım. en son işte pat dedim gidiyorum ben, pat diye bıraktım ayrıldım hani otur gel pazarlık yapalım dialoglarına bile girmedim. gidiyorum kararım kesin modeli sildim defterden. bu işe başlarken de o şekilde konuştum iş verenle, hatta ilk görüşme sonunda oo çok yoğun sizin işleriniz ben bu paraya bu kadar işi sorumluluğu alamam üzerime dedim ve akşamına firmanın yönetim kurulu üyesi şirketin gelecekteki sahibi aradı, yok şöyle böyle falan biraz daha yumuşattı şartları vs. benim taleplerime yaklaştı. o şekilde "çok istiyoruz seni" psikolojisi ile ikna edildim. arada bi sen süpersin übersin, yaparsın edersin aslan kaplan yapıp geçiyor, hani görece rahatım, sırf bu ilk görüşmede ben bu işi yapamam diye söylediğimde "sen kendin çalışma saatlerini belirle" şeklinde bir olanak verdiği için gayet esnek ve rahat çalışabiliyorum, cumartesi-pazar gitmiyorum çok çok acil bişey olmadıkça örneğin. (3 senede toplasan 5 kere gitmedim misal) ama işte o rahatlık bir süre sonra iş körelmesi + bunca iş yükünün altında boğulup kalmanın verdiği psikolojik çöküntü kötü. üstüne birde maddiyat anlamında tatmin etmeyince devam edesi gelmiyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Scorch, sen grafiker falan değilsin abi. Bildiğin marketing yöneticisi falansın o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 istediğim maaş&zam falan geldi zatende title değişmedi o yüzden körfez bölgesi + kanada'ya gidiyorum 4-5 yıllığına falan baya çelik işi var yöneticim var bide bi tane kadın tam sürekli pms kanser ya oda sıcaklıgı kadar iqsuyla 1 günlük işleri 1 ayda anca bitirtiyor sdfsdfsdf kaizen yok allahtan yoksa kapının önüne koyarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 6 ay once ben gidiyorum dedim zam yaptilar gecen ay ben gidiyorum dedim istedigim pozisyonu verdiler Bir daha dersem siktir diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ben de gecen gun huluplus'i iptal edeyim dedim, 1 ay daha bedava verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Vingthor said: 4 ay önce başladım maaş almadan. sadece satış üzerinden komisyonla. dün yüzde 10 ortak yapıldım. maaş bağlanacak şimdi. komisyon artacak bide. dünden beri İHEHEHEHE diye gülüyorum. teşekkürler. HAYVAN MI SATIYON?NAPIYON? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 4 ay calismayla kim kimi nye ortak yapar lan. arkadaslar arasi sirketi filandir o. piramidci misiniz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 şarküteri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 çok iyi meza yapıyorum. dediler gel ortak ol. bir nevi ikinci bahardaki türkan şoray gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 patron evleniyo yalniz orda turkan sorayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ahihihiih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bizde elimizden geleni yapıyoruz napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ahsfdagjdadadakjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 rakip sirketin kizini al, isleri birlestirin sonra sen basina gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ving geçen ay banlanınca işteki performansı artmış, zammı kapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 gemiyle amerikaya gidicek birileri lazım şirkette lütfen başvuruları pm atınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 % 9.5 brüt zam vermişler ınısını ıvrıdını netide % 8 e denk gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Remus said: Ving geçen ay banlanınca işteki performansı artmış, zammı kapmış :) hangi geçen ay abi? aylardır yokum. hiç hissedilmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar