senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 şirketten arkadşa satıyor, 2013 model 5bin km'de sanırsam 3.5k civarlarına bırakır sanırsam, alet temiz eleman güzel kullanmış zaten düşmüşlüğü vs yok ilk motorum olcak olursa, şimdi gidip 0km bajaj pulsar'a 8k vermektense buna 3.5 vermek daha mantıklı gibi geldi, daha biton para aksesuarına giyimine harcanacak çünkü yorumlara baktım başlangıç için tercih edilebilir demiş çoğu insan, muadillerine oranla negatif yönü yüksek hızlarda titreme yapiyormuş, ki ben yüksek hızlarda uzun süre dolaşacağımı sanmıyorum. sizin nedir yorumlar? ALAK MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ben direk hayırlı olsun diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 koyacak yerin var mı ? patlatmasınlar 2. günü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 valla seni şahsen tanımıyorum ama sen sanki iki teker adamı değilmişsin gibi geliyor bana forumdan gözlemlediğim kadarıyla asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 motoru ulaşım için değil keyif için al alacaksan. haftasonu şehirden uzak dağ köy yolunda usul usul gez. yoksa yürümenin bile ölüm riski taşıdığı, sayısız psikopatın kol gezdiği, kaldırımın bile güvenli olmadığı trafiğe beni öldürsen motor tepesinde çıkmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 o sensin imam. ama sen acınası bir korkaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ktm diyordun bajaj demeye başladın şimdi apache ne ayarsızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 tipini beğenmedim senko. sana yakışmaz. mondiale benziyo bu motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Vingthor said: o sensin imam. ama sen acınası bir korkaksın aha geldi http://asset.vidivodo.com/vidservers/server01/videos/2010/06/10/15/v201006101519500394257.flv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 güle güle bin, ögren de bin ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 hayırlı olsun al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bingildak said: valla seni şahsen tanımıyorum ama sen sanki iki teker adamı değilmişsin gibi geliyor bana forumdan gözlemlediğim kadarıyla asdasd arada heyecan istiyor işte hayatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 tayland'a gitsin abi heyecan için motor tehlikeli şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Tayland daha tehlikeli nsfw burda ne olabileceğini tahmin ettin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 öldürmez asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 http://www.bikebd.com/wp-content/uploads/2013/01/TVS-Apache-RTR-160-Bike.jpg Tip fena değilmiş ama özelliklerini zerre bilmiyorum nasıl bi motor diye. Bi de sen buna kısa kalmıcak mısın? asgçksdgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 dürümcü motoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bingildak said: öldürmez asdasd iç organ zedelenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 al al, zaten düşüp durucan ilk sene. sonra tamir için tonla para bayılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 buna şimdi alman askeri miğferiyle falan biner kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bingildak said: valla seni şahsen tanımıyorum ama sen sanki iki teker adamı değilmişsin gibi geliyor bana forumdan gözlemlediğim kadarıyla asdasd 30 yaş krizi erken geldi sfd NolaxThensbane said: ktm diyordun bajaj demeye başladın şimdi apache ne ayarsızsın abi ilk motorum olacğaından hep işte, yoksa acımam ktm alırım binmeyi bilsem. ama düşürecem edecem, belki bilmeden hor kullanılacak motor fln o yüzden ktm istemiyorum, bajaj düşünüyordum. arkadşa ta böyle bir fırsatla gelince aklım kaydı :) bu arada sitenin kapalı otoparkı var, motorlar için olan park yeri var, çalınma olmaz zaten. bunun dışnda arabam var. tek ulaşım aracım olmayacak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 beklersen duke 200 satabilirim önümüzdeki ay, tanıdığa gitmiş olur. hafif hasarlı ama motor&yürür aksamda bişe yok. ciddi kazası olmadığından şaside yamukluk da yok, avusturyanın gururu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ktmyi hindistanda bajaj yapmiyor mu? Kaca satiyorsun? Hasari tam olarak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 başlangııç motoru olarak almam sanırım ktm'yi ya. ilk motorun canını çıkaracam gibime geliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar