Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TVS apache rtr150

senko

Öne çıkan mesajlar

şirketten arkadşa satıyor, 2013 model 5bin km'de sanırsam
3.5k civarlarına bırakır sanırsam, alet temiz eleman güzel kullanmış zaten düşmüşlüğü vs yok

ilk motorum olcak olursa, şimdi gidip 0km bajaj pulsar'a 8k vermektense buna 3.5 vermek daha mantıklı gibi geldi, daha biton para aksesuarına giyimine harcanacak çünkü

yorumlara baktım başlangıç için tercih edilebilir demiş çoğu insan, muadillerine oranla negatif yönü yüksek hızlarda titreme yapiyormuş, ki ben yüksek hızlarda uzun süre dolaşacağımı sanmıyorum.

sizin nedir yorumlar? ALAK MI
Sosyal ağlarda paylaş

motoru ulaşım için değil keyif için al alacaksan.

haftasonu şehirden uzak dağ köy yolunda usul usul gez.

yoksa yürümenin bile ölüm riski taşıdığı, sayısız psikopatın kol gezdiği, kaldırımın bile güvenli olmadığı trafiğe beni öldürsen motor tepesinde çıkmam.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

valla seni şahsen tanımıyorum ama sen sanki iki teker adamı değilmişsin gibi geliyor bana forumdan gözlemlediğim kadarıyla asdasd

30 yaş krizi erken geldi sfd

NolaxThensbane said:

ktm diyordun bajaj demeye başladın şimdi apache ne ayarsızsın

abi ilk motorum olacğaından hep işte, yoksa acımam ktm alırım binmeyi bilsem.
ama düşürecem edecem, belki bilmeden hor kullanılacak motor fln o yüzden ktm istemiyorum, bajaj düşünüyordum. arkadşa ta böyle bir fırsatla gelince aklım kaydı :)

bu arada sitenin kapalı otoparkı var, motorlar için olan park yeri var, çalınma olmaz zaten. bunun dışnda arabam var. tek ulaşım aracım olmayacak bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...