Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24-27

yav

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi "evlilik formalite" ve "altı üstü imza" diyen kadınların bunu demesinin sebebinin, genelde erkeği ikna için, sanki konuyu önemsizgörüyormuş gibi düşünmesini isteme kaynaklı taktik olduğunu düşünüyorum.

öyle diyenlerin hepsi patır patır evlendi çevremde. zira toplum olarak evli olmadan çocuk sahibi olana hoş bakmıyoruz niyeyse. imza mı sanki annesi babası. ama değer yargıları hede hödö

edit: cümle patlamış düzelttim
Mesaj tarihi:
sistem evlilik üzerine kurulmuş abi

eğer kuruma inanmıyorsan gider getirileri için yaparsın

ha evli olmuşsun ha evli olmamışsın ne fark ediyor

sağlık sigortasında eşin yararlanması bile yeterli evlenmek için asdasd
Mesaj tarihi:
Kızlar yine formundasınız, akmış gitmiş yine harika yorumlar.

3 aylık ilişkiye de ciddi ciddi evlilik yorumları yapılmış. Anı yaşasanıza. Zaman gösterir zaten olup olmayacağını.
Mesaj tarihi:
griswold gelip neden saçma olduğunu anlatsın hukuki olarak. bende diyodum anlaşma ne güzel şey falan. adam bi anlattı harbi ne gerek varmış dedim.

ve anlaşmasız evlendim. (griswoldla)
Mesaj tarihi:
konu hangi noktada buraya geldi okuyamadım

adam evlendi üstüne boşandı mal paylaşımı noktasında mı tereddüte düştü. kızın yaşı büyük kazıklayabilir tabi dsfg
Mesaj tarihi:
evlilik öncesi varlıklar boşanmada paylaşılmıyor abi

eğer evlilik sonrası aldıysan alan taraf sen isen ve kadında çingense problem olabilir.

böyle bir güvensizlik söz konusuysa direkt evlenmeden ev, araba al asdasd
Mesaj tarihi:
hayatını adamak derken çocuk mocuk yapınca hayatını adıyosun.

lan ben hangi karakterimi main yapacağıma karar veremeyip 2-3 tane alt kasan adamım. biriyle evlenirsem hayatımı adamış olurum.

hayat adamak derken ilişkinin 2. ayında böbrek bağışlamaktan bahsetmiyoruz veya xunn gibi top bağışı yapmaktan.
  • Yeni Oluştur...