Phyx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 7 yaşından büyük olduğun sürece 3 yaş farkı o kadar koymaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Masticore said: türkiye'de nefret ettiğim bu aile kavramıyla yüzleşiyorsun işte... Elalem ne der, zart zurt. Bir de araya ülkeler girdi. elalemi seveyim sana bişi olmasın masti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 biolojik saat dedigin 35 den sonra tiklamaya baslar..simdi destekler saolsun 40 kusurlerde 50 lerde bile catir catir cocuk sahibi yaptiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Illa isterse hatun, tup bebekle fln yapamiyo mu bebe,asiri gec bi yas olmadikca Asil mevzu,3 ay daha canim cicim donemi,hersey toz pmbe,ciddi dusunmek için erken. Tanıyın birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Benim eski kız arkadaşımla da aramda 3 yaş vardı. Yaş sorunu benim evlenmeye hazır olmadığım zamanlarda onun evlenmek istemesinde başladı. Tabi mümkün olmayınca (okul bitmemiş, askerlik iş yok) doğal olarak bitti. Ha şimdi olaydı basardım nikahı çok seviyordum çünkü. Evlilik dert etmezse yaş sıkıntı olmaz. Tabi senin ne kadar olgun bir insan olduğunda önemli. Kız sıkıntı etmediyse yaşı, o olgunluğu sende görmüştür kanaatindeyim. Takıl boş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kız çöker demişler abi 27 yaşın neresi çöküyor afedersin hepiniz mi 18liklerle takılıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yani ben 2 yaş büyük biriyle evlendim, sonra boşandım, birlikteliğimize başladığımızda ben 22 o 24 yaşındaydı, 27 imde işe girince evlenelim demeye başladık, 28 imde evlendim, 29 unda boşandım şimdiki kız arkadaşım benden 8 yaş küçük, ikimizin de kafası rahat hani ola ki araya ayrılık girmez de 5 sene daha bu ilişki giderse evlilik akdine kadar gider bu iş ha öncesinde ayrılırsak (ki insanın karakteri değişmese de hayattan beklentileri değişebilir belki 1 sene sonra benimle mutlu olamayacak ne bilim) ikimiz için de çok geç olmaz en azından gelecek kurmak için ikimizin de vakti olur geçmişteki bana tek nasihatim "2 seneden fazla takılma hem onun için hem kendin için" olurdu. tabii bütün bunları kendi deneyimlerime göre yazıyorum ki kadının erkeğindne 5 yaş büyük olduğu mutlu ilişkiler de gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 senko said: kız çöker demişler abi 27 yaşın neresi çöküyor afedersin hepiniz mi 18liklerle takılıyorsunuz? Evlilik ve uzun bir gelecek düşünüyorsan ileride erken çöker dedim, 27 yaşındaki kız çökmüştür gibi bir şey anlamak beceri işi. Normalde erkeğin 3-4 yaş daha büyük olması daha makbulken kız 3 yaş büyükse, buna "kız olması gerekenden 6-7 yaş daha büyük" diye bakmak gerekir göreceli düşünerek. Bu da 6-7 yıl daha erken çökmesi demek. Sen mesela 45'te arkadaş çiftlerle dağ gezisine gitmek istediğinde, karın 48 yaşında evde bulmaca çözmek isteyen çamaşır makinesi fiziğinde bir şey olacaksa o senin hayat kaliteni düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yav said: yaş farkı var böyle. yürür mü ya? bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete her şey şimdilik fazla güzel falan. 3 ay önce başladı takılcaz sandım iş ciddileşiverdi son 1,5 aydır karşılıklı. tecrübe dinleyeyim az 24 - 27 arası bişey değil. yürür. hani kim 24 kim 27 sormaya değmeyecek bir yaş farkı her türlü yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 BabacumMostors said: 1,5 aydır tanıdığın biriyle ciddi olunmaz, en az 8 ay görmek lazım toy musun arkadaşım ilk sevgilin mi? eğreti gelin mi arıyorsun yavuz? 8 ay kesin bilgi mi? ona göre davrancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bu konuyu bir de kadınlar kulübünde açsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 BabacumMostors said: ...şimdiki kız arkadaşım benden 8 yaş küçük.... ilk evliliğini 7 yaş küçük biriyle yapmış bir erkek olarak diyorum ki,.... NO! =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Baggio said: Sen mesela 45'te arkadaş çiftlerle dağ gezisine gitmek istediğinde, karın 48 yaşında evde bulmaca çözmek isteyen çamaşır makinesi fiziğinde bir şey olacaksa o senin hayat kaliteni düşürür. Bak böyle düşünmek de beceri işiymiş. 48 yaşındaki kadın fit, 40 yaşındaki kadın çamaşır makinesi fizikli de olabilir. İnsanın kendine nasıl baktığı ile ilgili bir sürü değişken var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 çocuk yapmak için ideal yaş ne erkek/kadın için_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 VAY HÜSEYİN ÜZMEZLER YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 of forum dul doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 nerde o eski saplar birliği ya :( ayrılalım karılarımızdan, sevgililerimizden. gene sap olalım arkadaşlar. biz birbirimize yeteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 genellemeyin abi şöyle şeyleri ya her insan farklı farklı benden 8 yaş küçük olup benim 2 katım olgun insan da var birsürü. (gerçi bu benim bok yemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 evet o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Wishmaster said: Baggio said: Sen mesela 45'te arkadaş çiftlerle dağ gezisine gitmek istediğinde, karın 48 yaşında evde bulmaca çözmek isteyen çamaşır makinesi fiziğinde bir şey olacaksa o senin hayat kaliteni düşürür. Bak böyle düşünmek de beceri işiymiş. 48 yaşındaki kadın fit, 40 yaşındaki kadın çamaşır makinesi fizikli de olabilir. İnsanın kendine nasıl baktığı ile ilgili bir sürü değişken var. Evet 70 yaşındaki adam da benden daha uzun mesafe koşabilir, ama hangisi daha mümkün diye düşünmekte fayda var. Aptal aşık modeli gitmektense mantığa daha çok güvenmek gerekir böyle şüpheli durumlarda. Bir kere kendini salıp aşka bağlarsan sonra "ay sen erken çökücen yha belli biz ayrılalım...." diyemezsin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Sparkcaster said: of forum dul doldu inşallah sen o süreci yaşamazsın. ya da yaşa ya. valla bak değiştirdim. inşallah yaşadığım süreci sen de yaşarsın sevgili arkadaşım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 senko said: benden 8 yaş küçük olup benim 2 katım olgun insan da var birsürü. (gerçi bu benim bok yemem) thats the point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 senko said: kız çöker demişler abi 27 yaşın neresi çöküyor afedersin hepiniz mi 18liklerle takılıyorsunuz? 27 çöker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konunun basini okumadim ama Teen iyidir. Gorsellik asiri onemliyse, 25- calisacaksiniz. Bu konuda baya netim. Bizim nesilden gordum ki kizlarin thresoldu 30. 25 inde sud gibi olan kizlar 31de annelerine benziyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Baggio said: Evet 70 yaşındaki adam da benden daha uzun mesafe koşabilir, ama hangisi daha mümkün diye düşünmekte fayda var. Aptal aşık modeli gitmektense mantığa daha çok güvenmek gerekir böyle şüpheli durumlarda. Bir kere kendini salıp aşka bağlarsan sonra "ay sen erken çökücen yha belli biz ayrılalım...." diyemezsin çünkü. Abi pardon da zaten aşık olacağın kişiye mantıkla aşık olmuosun. Dolayısıyla aşık olurken "ileride çöker mi bu şimdi" diye düşünemiosun. Hani öyle kendimi salmayayım a inanmıyorum ben çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar