DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 https://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1060-6gt-ocv1-6gb-192-bit-gddr5-dx-12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1060-6gt-ocv1-p-HBV000001TXL6 ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Bekle abi az daha fiyatlar yeni yeni normalize olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 şuan gtx570 kullanıyorum , telefonu taksam ekran kartı niyetine upgrade olcak benim için o yüzden şu üstte attıgım kartı almadığıma pişmanım oturdum bugün alcam diye, indirim bitmiş şimdi vatanda msi armor serisi bi 1060 var 1.7k civarı,200 tl indirim yapmıslar yarına kadar düşünüp sonra almayıp sonra pişman olmayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 bu kadar dayansiysan biraz daha bekle 1070 seviyesi bir seyi ayni paraya alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 hodl yani hep hodl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 hodor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 yıkanmış pantalon cebinden yahut yerden bi 50 tl fln bulursam ekran kartını almaya karar verdim , yeter bekle bekle sabır sabır her yerim sabır oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 https://www.teknobiyotik.com/xfx-rx580-gts-xxx-edition-8gb-256bit-gddr5-o-c-ekran-karti-rx-580p8dfd6.html elim gidiyo çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Abi verilmez o para o karta yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 8gb'lık versyonu için iyi bi fiyat değil mi ? =( bilmiyom piyasayı cok takip etmedim param yokken hiç bakmadım fiyatlara,şimdi para koyabildim kenara ama korkuyorum almaya kaç gayme olsa alınırdı mesela sizce rx580 8gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 İkinci el filan 1070 baksan? Yani mining piyasası ve TR piyasasına göre iyi belki fiyat ama işte kartın ederi o değil ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 580 8 GB'ların MSRP normalde 220-250$ bir şey Nedir vergisiyle falan 1066 - 1212 TL arasına denk geliyor. 1800'e falan görünce milletin tavsiye edesi gelmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Ya hayır bir de seneye 7nm node'a geçiş garanti AMD için. Nvidia da bu sene içinde yeni seri çıkartacak GDDR6'yla. Şu üstte koyduğum fiyatların da altına inecek bu kartların ikinci el fiyatları, ondan böyle diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 "On the memory front, we feel that for NAND we're going to be turning the corner very soon. For DRAM, we also think that we are near the peak, possibly at the end of this year," Apple CFO Luca Maestri said on the iPhone manufacturer's earnings call Tuesday afternoon. ram ve sonunda ekran karti fiyatlarinin dusecegini ongoruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Şöyle bir şey toplayayım diyorum. Ne dersiniz? MSI Z370 TOMAHAWK INTEL Z370, DDR4, LGA1151v2, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, HDMI, DVI ATX Anakart INTEL Core i5-8400 Coffee Lake 2.80GHz-4.00GHz, 9MB, 65W, 6/6, DDR4, 14nm, LGA1151v2 İşlemci KINGSTON HX424C15FR2/8 HyperX Fury Red DDR4-2400Mhz C15 8GB (1x8GB) (15-15-15) 1.2V Bellek x2 PHANTEKS P400 GREY HD700 Eclipse P400 (PH-EC416P_AG), FSP Hydro 700W 80+ BRONZE Gri Kasa Evdeki kasadan 1080 ve ssd'yi söküp buna takarım diyorum. Ya da evdeki 750w psu'yu da söküp psu'suz bir kasa alabilirim ona henuz karar vermedim. Phanteks'leri çok beğeniyorum, belki 400s alırım psu'suz. Bir tek işlemci soğutucusuna karar veremedim. O kısımdan hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 i5 8400 filan alacağına bence direk Ryzen 2600/2600x filan yapıştır. Bright üstat daha iyi yardımcı olur gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Phanteks Enthoo Pro M kasa alabiliirsin, P400s'in intakelerden hava geçmiyor pek, kapağı çıkarmak gerekir. İşlemci soğutucusu olarak Thermalright True Spirit 140 Power, Thermalright Le Grand Macho RT, Be Quiet! Dark Rock Pro 4, Cryorig R1 Universal/Ultimate, Noctua U14s, D15s, D15, Phanteks TC14PE hep güzel seçimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Ha ben olsam, orası öyle 2600X/2700x, Crosshair Hero VII Wi-fi falan alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Ryzen 2600X ile arasında 100 lira falan oynuyormuş i5'in. Daha iyi diyorsanız ona değiştirebilirim. Anakartı MSI B350 TOMAHAWK AMD B350, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, ATX Anakart ile İşlemci soğutucusunu da NOCTUA NH-U12S SE-AM4 AM4, 1ad NF-F12 PWM FAN, NT-H1 termal İşlemci soğutucusu ile değiştirdim. u14 de yokmuş ellerinde. Senin dediğin kasalar inventus'da yok Bright. Bu kurma etme işlerinden pek anlamadığım için de alıp kurdurup test ettirebileceğim bi yerden almak istiyorum. Kasa konusu hala muamma. P400s de yokmuş ellerinde. 400liranın üstüne pek çıkmak istemiyorum açıkcası psu'suz kasada. Eğer Phanteks alacaksam tek opsiyon p400 gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Abi Inventus'ta Phanteks PH-TC14PE_BK var, U12'yle arasında 60 lira fiyat farkı var, performans farkıysa çok daha fazla çünkü D15/D15s tier bir soğutucu TC14PE. AM4 uyumluluğu yok ama Phanteks free AM4 bracket veriyor, Inventus isteyebilir aslında Phanteks'ten veya sen de isteyebilirsin. B350 Tomahawk çok yetersiz VRM'e sahip bir anakart, tavsiye etmem. En kötü X370 Strix, X370 Taichi, Crosshair VI Hero falan al derim ama Inventus'ta hiçbiri yok, B350 Strix-F olabilir belki. Zen+ anakarta ve soğutucuya göre overclockluyor kendini otomatik zaten o açıdan anakarttan kıssan da soğutmadan kısmamaya bak. Inventus'ta düzgün kasa yok açıkçası. F/p kasa zaten düzgün PSU'yla gelmiyor düzgün fanla geliyor, o da Enthoo Pro M yani, birkaç ay önce vardı stoklarında artık kalmamış. Aynı kalitede Evolv ATX var ama onun da fiyatı tuzlu. Ama sen zaten kendi kasandan parça söküp takıcam diyorsan yeni kasaya dediğim gibi yukarıda belirttiğim parçaları Amazon vs. uygun fiyata bulabilirsin. PSU olarak 550G2/650G2 yönelebilirsin güzeldir. Inventus kasayı topluyor mopluyor ama işlemci ve TC14PE soğutucu hariç pek uygun fiyatlı bir şey yok sitelerinde. Bütün dünyada X370/B350 anakartlarda indirim oluyor, daha uygun fiyatlı parçalar satılıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Şu mu senin dediğin? Fiyatı daha ucuz p400s'lerden burada. https://www.qpbilisim.com.tr/phanteks-enthoo-pro-m-atx-siyah-bilgisayar-kasasi Inventus'da pek bir şey yok evet, haklısın. Hatta işlemci harici fiyatlarda bi tık yüksek diğer yerlere göre. Ama benim parçaları alıp da tek tek kendim takmam biraz riskli. Sabıkam biraz kabarık bu konuda :horace: Tekrar da riske girmek istemiyorum açıkcası. O yüzden oradan almak epey bir işime geliyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Evet, o dediğim. Fiyatı ucuz da intakeleri düzgün ve 2 kaliteli fanla geliyor. Abi 2 guide izlesen halledersin montajı ya, çok rahat çalışılıyor son senelerde yeni parçalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 1400-1500 civarı bi paraya 2. el 980 almayı düşünüyorum ti olmayan dolar molar ebesinin nikahı olmuş,ben oyun oynamak istiyorum,param az,başka yol bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Bathory said: Şu mu senin dediğin? Fiyatı daha ucuz p400s'lerden burada. https://www.qpbilisim.com.tr/phanteks-enthoo-pro-m-atx-siyah-bilgisayar-kasasi Inventus'da pek bir şey yok evet, haklısın. Hatta işlemci harici fiyatlarda bi tık yüksek diğer yerlere göre. Ama benim parçaları alıp da tek tek kendim takmam biraz riskli. Sabıkam biraz kabarık bu konuda :horace: Tekrar da riske girmek istemiyorum açıkcası. O yüzden oradan almak epey bir işime geliyor açıkcası. Linkteki google translate çok iyi :D said: Özellikler: Enthoo Pro M, arka tarafta 1 x 140mm fan içerir. Ek fanlara geçme olanağı mümkündür. Dahil olan tüm hayranlar, Phanteks'in yeniden tasarlanmış ve daha iyi performans gösteren premium hayranlarıdır. Görünüm: Fırçalı alüminyum görünüm Temiz iç mekan - Gizli PSU ve HDD'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Coraxtada oyleydi o ya onlar duzeltti qp kalmis hehe. Soyliyim ucursunlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar