Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 o dün 2200de falan çalışıyordu. sonra biosa reset attık 1800lere düştü. şimdi ise 900lerde çalışıyor. neden nasıl oldu hiç bir fikrim yok. silent moddan olabilir. cpu sıcaklığı 38-40 aralığında bi süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 software ayarliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 dertsiz basina dert aldigin icin kutlariz ya forumca sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 tuning yaptırdım pompa için 40 dereceyi geçerse 1000 rpm 50 derece 1300 60 derece 1550 ... gibi değerler vermiş. böyle kalsa olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 konunun disina cikabilir ama, 2 yil once kadar msi ge62 aldim 6700hq 970m 16gb ddr4 ram kabaca donanimi bazi yorucu uygulamalarda gpu ve cpu ya yuklendiginde pilim %80 in altina dusunce 2.5 ghz a kitliyor 55-60 arasida 800mhz e kitliyor. resmi bios ve diger guncellemelerimi yapmama ragmen sorundan kurtulamadim. c state i kapamak da turbo boostu kapatmakla ayni oldu msi daki yazilimcilarla iletisime gecip custom bios yazdirdim yinede duzelmedi. internal pilleri de cikarinca 2.5 ghz in ustune cikmadi. olurda boyle sacma seylerle karsilasirsaniz diye yazayim dedim. butun problem yeterli WATT vermemesiymis adaptorun. gitip cin mali yuksek watt li adaptorle isi cozdum. aslina bakarsan cok sacma turbo boost un pilden guc almasi. simdi bu laptopla verilen adaptoru koyan firmayami kizayim intelemi kizayim amazonami kizayim. bu kadar onemli bir detayin bu kadar dandirik yollarla cozulmesi kotu yillardir msi i kendi icimde promote etmeme ragmen, bu son urunleri oldu aldigim. almayin lan msi tags. msi almayin msi bozuk msi bok dusuk cpu yalanci msi kahpe kotu kaka msi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 pompa standart hizda calismiyo mu, onu da mi variable yapmislar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 şuan öyle oldu. sanırım asus ai suit kurana kadar 1800dü. ama burada chasis fan olarak gözüküyor bi de aio pump var o N/A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 pompa cikisi varsa anakartta oraya tak abi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 pompa cikisin varmis direk, oraya tak2 x USB 3.1 Gen 1 connector(s) support(s) additional 4 USB 3.1 Gen 1 port(s) (19-pin) 2 x USB 2.0 connector(s) support(s) additional 4 USB 2.0 port(s) 2 x M.2 Socket 3 with M Key, type 2242/2260/2280 storage devices support (SATA mode & X4 PCIE mode) 1 x COM port(s) connector(s) 4 x SATA 6Gb/s connector(s) 1 x CPU Fan connector(s) (1 x 4 -pin) 2 x Chassis Fan connector(s) (2 x 4 -pin) 1 x S/PDIF out header(s) 1 x 24-pin EATX Power connector(s) 1 x 8-pin ATX 12V Power connector(s) 1 x Front panel audio connector(s) (AAFP) 1 x Clear CMOS jumper(s) 1 x System panel connector1 x AIO PUMP Header Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 şurası mı oluyor? https://www.awesomescreenshot.com/image/3219639/b11efa1c2d2c8fbb8c8af423ffb01ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 tamamdır takayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 o pumpın hawa kabarçıklarını falan atıp normal çalışmaya başlaması falan bi 12 saate yakın alır . o sırada ses yapar falan normaldir yani hemen gaza gelme bi de 1200 rpm yerine 1000 rpm çalşsa yanmaz yani rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 pumptan gelmiyor abi ses fandan geliyor. voziv voziv diye harlanıyordu da ai suite halletti yani şuan gayet sessiz. sıcaklık da 40 olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 normal fan üflüyor mu bu arada sisteme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 kasanın fanları var bi de gpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 sen gene kasa içi hawalandırmayı iyi tut anakart fena ısınıyor sonra , gpu ayrı katkı sağlıyor o ısınmaya bi ara tek işlemçi blok ile su soğutma yapıyordum anakart yamuldu gitti. gpu da sıçak hawa weriyor kasa içine yanlız onu da dikkate al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Black-ice said: driver bulamadım ama resetleyince çözünürlük düzeldi. ama kafama takılan yine bir şey var. nvidia ayarlarında ancor communuc... diye gözüküyor monitör ve framerate 60 gözüküyor. ben bu monitörü şuan tam randımanlı kullanamıyor muyum 144hz aldık o kadar? panelin üreticisi ancor zaten onda sıkıntı yok. nvidia panelindeki çözünürlük kısmından hz'i istediğin gibi ayarlayabilmen lazım. 60ı geçmiyorsa sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 geçmiyor ya :/ display port kablosu alamadım daha. onla bi alakası olabilir mi? displayport kablosu alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 dual link dvi çıktı aletten onla 144hz alabiliyormuşuz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 hassiktir dvi'la oldu lan 144hz ne acaipmiş fdsf akıyo her şey süpermiş 2 gündür 60hz takılıomuşum anasını satayım ben hdmi var diye en azından 75 alıyorum fln sanıyodum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 120 alirsin hdmi ile de ne gerek var dual dvi varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 ben dual dvi diye bişey olduğunu bilmiyordum :D display port kablosu da bulamadım hiç bi yerde öyle hdmi la geçici takılıyodum işte. 75 veriyo diye biliyodum en fazla 60 takılımouşum 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 DVI bitiyor, yeni ekran kartlarında falan olmaz artık. Gelecek HDMI/Displayport. DVI'dan ses de alınmıyor monitörden vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Beyler yardım lazım. Fiyatlardan ve son teknolojilerden uzak kalmışım. Maximum bütçe 3500TL. mouse ve klavye dışında hepsini bu bütçeye sığdırırsak en iyi ne olur? Bir tanıdığa toplayacağım. Çocuk çok gamer değilmiş, ama oyun için toplayacak. Yani herşeyi en iyide oynayacağım derdi yok. monitör vs de eklenecek. Ben kendime toplarmış gibi baktım fiyatlar çok uçuyor. çıkamadım budget pc olayından. yardım plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar