reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 windows 10 profesorlugune de nvidia fizigine de lanet olsun. pes ettim en sonunda. asagisaki videoyu denedim hala windows 10 1709 updateinden sonra, senelerdir berhudar olan gtx 660 imin driverlarini gormuyor. gordugu zamanda pc res atarken donuyor, sonra restore ayagina sonra onu siliyor, bok gibi bir cozunurlukle basbasa kaliyorum. sogutucu degistirdikten sonra, pc baslarken update leri yukleyerek basladi heralde cortladi orda. https://www.youtube.com/watch?v=3ulQYC_HP9s kissadan hisse, nvidia dan kacis yok mu simdi? illa butun permutasyonlari denicek miyim cozulene kadar, yoksa oyun oynamalik degil, visual studio ve xamarin/phone emulator calistirmalik baska bir ekran karti alabilir miyim? var midir bir alternatif? cuk gibi 1024 cozunurlukle kala kaldim ya, yil 2018 abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 bu kadar uğraşıp delirmek yerine tırtdows10 yerine 7 veya 8 kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 olmaz abi, yazilimlar calismiyo win 10 olcak illa. hatta ve hatta son versiyonunu istiyo onda da. uwp isin icine girince boyle bi kisitlama var. salak bu microsoft ya batsa da toptan kurtulsak. elim kolum C# ve asp.net icine bulasmamis olsa, isin basinda java stack ve ustue python kasardim. su siralar hafiften java'ya gecmeye basladim, kotlin ve android'e gecme koprusu olarak, microsoft'un C#'u java'dan nasil apardigini gordukce deliriyorum. vay aq, adamlar zamaninda yapmislar, bunlarda yeni bisey bulmus gibi pazarliyolar diye delirium resmen sadkfljkalf neyse konu derail olmasin, bu 660 gtx i cikarip non-nvidia ekran karti var midir simdi piyasada. arada bir geri takar bakarim, bu win 10 kendini duzeltene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 DDU'yla safe mode'da kaldırıp istediğin driverları yükleyeceksin abi, sorun çıkmaması lazım. Sorun çıkarsa yapacağın şey ayarlardan Windows'un driver update'lerini kapatmak, onun da guide'ı vardır bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 o kadar cok kombin denedim ki, bunu yapip yapmadigimi bile hatirlamiyom. safe modda bi haltlar yemistim ama eve gidince tekrar deniyim. saka maka yokmu ya ati, voodoo 3dfx fln vardi bi aralar, yasiyomu o firmalar sdlfj nvidia disinda ekran karti alamiyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 AMD'den alırsın da 660 çok eski bir kart değil, sorun çıkartmaması lazım. Son çıkan driverlardan indirip yüklemeyi dene. Windows yoktan sorun varetmeye bayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 olmadi ne yaptiysam, olduramadim. karti sokup, diger dandik kasada denicem. o da adam gibi update alamadigindan 1607 windows orda calisirsa ne ala. ne alim amd'den en kotu ihtimal buna muadil bisey? zaten diger kasayi tv ye baglamistim, 660'i da youtube izlemek icin kullanirim artik asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Ona muadil bulamazsın da şu ara piyasada bulduğun kartlardan alabilirsin. AMD driverları daha sorunlu oluyor ama genel olarak :) Windows update'ten driver update'lerini kapatmayı dene, o şekilde DDU'yla yükle Nvidia driverlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 yok abi google da 15. sayfaya kadar olan cozumlerin hepsini denedim. olmadi. google bile sasirmistir, vay amuaaa 15. sayfaya kadar gelen adam varmis diye sadfl safe mode, fake mode, sex mode hepsinde ddu calistirdim, nvidia dan 15 ayri driver indirdim, bana misin demiyo. su asiri mi dandik olur? oyun icin degil de, en azindan 1080p video falan oynatsin bi monitorde digerinde ben calisayim. $59.99 - Gigabyte AMD Radeon R7 240 GDDR3-2GB https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/613Xwzk%2BOcL._SL1000_.jpg bunu alip ana desktop'a taksam, nvidia krizi bitince dandik kasadaki 660 ile degistirsem diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 R7 240 tarihi esere benziyor, lakin üstünde VGA slotu falan mevcut. 660'tan kötü olabilir. Driver'ı kabul etmemesi ilginç. Donanımsal bir sorun olabilir, bağlantıları bir kontrol et ve format atmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 4890 vardı benim yollayayım bari duruyorsa hala hayrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 i5 8500 ne zaman çıkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 i5 in 2k18 OMEGALUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ekran karti sorunumu cozdum, ama yetolugumu kimse ile paylasmicam. sadece tarihe not dusuyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Bilim için söylemelisin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 aynen abi, biz bizeyiz şurda. power kablosunu mu takmamışsın, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Merhaba, 3-5 ayda kampanya kovalaya kovalaya pc toplamayı düşünüyorum. takip etmem gereken, indirimleri can alıcı siteler hangileridir tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 beyler ben de bilgisayar topluyorum. ama 10 yıldır fln donanım dünyasından bihaberim. noob sorularımı burada sorucam. ilk sorum; amd sisteme amd gpu mu takıyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Bitcoin 2-3 hafta buralarda seyretsin ekran kartları ucuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bok ucuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Bitcoinle ekran kartinin ne alakasi var? altcoinler de ayni sekilde dususteyse su dedigin hadi neyse de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 simdi ekran karti ureticileri sut dolu jakuzide, buzlu badem partisi mi veriyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 tren de yapıyolarmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 GONDARCENGIZ said: i5 in 2k18 OMEGALUL oyunlar ve günlük kullanımda halen kral gerisi bana lazım değil intelciyiz since 486 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar