Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topla v0.81a [29ocak15]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oc yapılmayacak.

Kardeşim ugrasmaz oyle seylerle. Hava sogutma olur %90

Destiny 2
Pubg falan oynayacak yakin zamanda.

Onun disinda yeni cikan oyunlari falan filan..

Amd ryzenlere hic bakma diosunuz sanirim ? 7700 o zaman duz ?
Mesaj tarihi:
Düz 7700 baya kötü, illa Intel olsun diyorsan 7700k al. Overclock yaparım/bütçe kısıtlı veya ileriye dönük bir platform istiyorsan 1600x al. Biraz daha beklerim diyorsan 8700k'ya da yönelebilirsin.
Mesaj tarihi:
acelesi yoksa beklesin 1-2 ay , coffee lake geliyor 2xxx ekran kartları geliyor

4. nesilden 5.nesile atlar gibi performans arttırıcak deniyor yeni nesil chipler
Mesaj tarihi:
sanırım o fiyat aralığında alınabilecek en iyi kart 1060, hangi marka önerirsiniz kullanan tavsiye edebilecek olan var mı ?

rx 480 düşünüyordum aslında ama hiç bi yerde satılmıyor ilginç bir şekilde, mining mi yapıyorlar bu kartlarla ondan mı yoksa stoklarda?
Mesaj tarihi:
Pordakal said:

bulabiliyosan al, bitcoin minerlar piyasayı silip süpürmüştü, bulduklarında pahalıdır bence.

rx580 hepsiburada, n11 vs var piyasada ama rx480 hiç yok.

4gb rx580 ile 6gb 1060 aynı fiyatta aşağı yukarı.
Mesaj tarihi:
Nekro said:

anlamadım zaten source engine cpu heavy deniyor. Eski seri am3 x4 işlemci + HD6790 vardı 70 fps bazen 50 ye falan dusmeye baslamisti son birkac patch ten sonra. 2-3 sene once 200 fps ortalamayla oynardım bu sistemle.

Şimdi 250-400 arası alıyorum ryzen1600 le. gpu ne kadar farkettiriyor bilmiyorum hic. 8x AA açık sadece diger hersey low da.

gpu hiçbir şey farkettirmez sourceda (çok dandik 5 yıllık bir şey veya onboard vs değilse tabii), tek core performansı iyi modern bir işlemci yetiyor 300 sabit fpsye i3 6100 örneği gibi.
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

asus prime b250m plus fena değil anakart olarak

Buna takacagim ram ne olmali ??

2400 falan diyor isminde 3000 takilir mi ?

3000mhz ram gerekir mi 2400 yeter mi ??

Nooba help pls

Edit c14 c15 c16 olayi ne hangisinden almali rami ?
Mesaj tarihi:
o 2400 dediği destek verdiği max ram hızı, 3200 takarsan 2400 seviyesinde çalıştırır. cl dediğin olayda aşırı önemli değil, eğer ramleri yükseltmek istersen yine aynı cl değerlerinden ve aynı mhz den bulman gerek, orda dikkat edicen bi
Mesaj tarihi:
2400 ile 3000 arasinda performans farki hissedilir mi peki deger mi para verildiğine ona gore anakarti da değiştirmek gerekir cunku..

Bir de son soru cok kafa sisirdim.

Ekran karti 500w psu istiyor pcde 600w var. Sıkıntı cikmaz degil mi ?

Hani daha da fazla miktarda guc gerekir mi ?
Mesaj tarihi:
güç işinden anlamam

ram içinde şöyle bi comparison videosu var izle derim

https://www.youtube.com/watch?v=cLg1YwH0QOA

oyunlarda side by side açıp tüm değerleri göstermiş, aradaki 3-5'in tatavasını yapmam diyosan 3200 git, %5 den fazla performans farkı olmuyo.

ha olay başkaysa render falan varsa veya farklı uygulamalar o zaman iş değişir ama oyunlar için durum bu üstteki video.
Mesaj tarihi:
Pordakal o videoyu izledim ya. Ondan girip diğerinden ciktim seklinde saatlerce onlara baktim. Sonra dolar kuruna baktim kapadim. Sdfsd

500w isteyen gtx1070 icin 600w psu yeter mi gencler sunu da halledelim..

Diger parcalar ne kadar guc ister?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...