deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Zotac GTX 660ti vardı; EVGA Superclocked vs. gtx970 sipariş ettim. İyi etmiş miyim? i5 3570k + 8GB ram var PC'de. Witcher 3 falan oynarken fenalık geçirtiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 o kadar veriyosun birz daha ver monitoru sundan al 144hz, pişman olmayacan http://www.hepsiburada.com/benq-xl2411z-24-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-led-monitor-p-BD802137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 http://i.imgur.com/u6lhSNW.jpg şöyle bişey topladım. ilerde overclock olayına da girerim diye destekleyen parçalar seçmeye çalıştım. bu arada ssd şuanki pcde var ondan geçirim diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 6700k'yı en ucuz kasanın içinde ve en ucuz anakart üstünde görmek çok üzüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 gereksiz fazla mı kaçmış 6700? fiyat olarak daha fazla çıkamıyorum i5lere mi bakmak lazım? performans alamaz mıyım bu şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Yok ya iyidir, yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 oha. sizin için pahalı anakart nedir acaba? :S topla topla çok güzel olmuş gl hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Amd işlemci kullanmama nedenleriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Amd islemci olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 hakkaten abi tam olarak nasıl sorunlar yaşıyorsunuz? kafede amd serisi işlemci kullanıyorum 7 senedir. şimdi yeni alacağım pclerde de amd olacak. Acaba sorun yaşıyorum da ben mi anlamıyorum. tık demediler zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 AMD FX işlemciler performans olarak INTEL lerin altında kaldıkları için tavsiye edilmiyor artık. Hemen hemen INTEL'in orta seviyeleri ile aynı fiyata satılıyorlar. AMD, APU lara daha çok vakit ayırdığı için INTEL at koşturuyor. Yeni bir seri üzerinde çalışacaklarını açıklamışlardı. Onları bekleyebilirsiniz ama FX'e para verilmez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Loxias said: http://i.imgur.com/u6lhSNW.jpg şöyle bişey topladım. ilerde overclock olayına da girerim diye destekleyen parçalar seçmeye çalıştım. bu arada ssd şuanki pcde var ondan geçirim diye düşünüyorum CPU için soğutucu eklememişsin yalnız. 6700K'da soğutucu yok orada yazdığı gibi :) Birde yanlış hatırlamıyorsam anakartın SLI desteklemiyo, eğer ileride yapmayı düşünüyorsan farklı bir seçime gitmen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 amd top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 http://i.imgur.com/bJyqqHK.jpg Bir arkadaşım için şöyle bişey topladım. Bu fiyatlarda bulabiliyorum ürünleri. İyi midir? (kdv dahil 2.95 dolar kurundan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 SSD, HDD, Kasa, PSU ve Monitör harici iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Urunleri nerden buldun bilmiyorum ama inventus'da daha uygun fiyatlar. Ondan ucuzlarıda var eksen veya exa'ya bakabilirsin misal. CPU için fan eksik onu da eklemeyi unutma. Monitor içinde okadar para veriyosun bari bi 100-150 daha fazla verip 1ms bir monitör alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 SSD almak istiyorum. 240 kapasite için şu nasıl ? Bir de bütün markaların içinden kasa için kızak çıkıyor mu ? Daha önce 120gb almıştım ondan çıkmıştı. http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-ii-240gb-550mb-500mb-s-sata-3-ssd-sdssdhii-240g-g25-p-BD801662 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Bütün markaların içinden kızak çıkıyor mu sorusu yanlış bir soru, hangi markanın içinden kızak çıkıyor onu sen bize söylesen daha iyi olabilir çünkü hiçbirinin içinden çıkmıyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Valla 120 lik corsair aldım çıktı 3 sene evvel. Şimdi baktım linkte göremedim ondan sordum zaten :D Hatta üşenmedim kutusunu buldum corsair force 120gb . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Hacıts, Bana sistem lazım. Birinci sorum, direk gidip kasayı toplatıp almak için (kendim yapamam) her şeyi vatandan alsam çok kaçar mı? Birinci soru yok ya ise, bana monitör hariç 3-4k ya kadar bir sistem toplar mısınız? Ne yapıyorum, sadece gaming. FPS oynuyorum genelde, o da cs:go. Oyun dışında bilgisayarı zorlayacak bir ihtiyacım yok. Şöyle güzel bir kasa soğutması canavar gibi olsun, ssd olsun tabi falan öyle. Birkaç öneri alabilirsem süper olur. Monitör olarak şu benq nun 144hz olan ucuzlarından birini alırım muhtemelen. Teşekkürler. Edit: ulan eş, senin pc ler duruyor olsa şimdi direk gömerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 kendin toplasana koylu (köylü değil), niye kendin yapamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 benim pc ler fazla iyi fiyatlara gitti sdfgh ama saadece cs go için 960gtx li i3-i5 li bi mikro sistem yap geç. yanına 144 luk monitor koyarsın en fazla zaten streched 1024*768 oynamıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 970 bile overkill csgo için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Silphatos said: kendin toplasana koylu (köylü değil), niye kendin yapamıyosun sizin kadar iyi bilmiyorum çünkü. 2 dk vatana girip anakartıyla fanıyla şöyle güzel bir sistem toplasan eline mi yapışır??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar