DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 evet us fiyatiyla 800 dolar o monitore vermek asiri mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 6 ms IPS var. Hayvan gibi memnunum. 15 fps de oyun oynarken bunu algilamayip, sonrasinda 1 ms monitor alan insanlari anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 15fps'te oynamıyorum demek ki isteme hakkım var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 1440p 144hz ipsler artacak demek ki bu yil. Optronics uretimiymis panel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Tft centralda da ne ovmusler belli degil sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bright mesaj kutunu bir bosaltsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Boşalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 helloo şimdi bana sağlam bi kasa lazım, oyun için değil ama. evde mesela 10-15 gün hiç kapanmadan çalışıcak ben laptoptan bağlanıcam o şekilde iş yapıcam falan. hepsiburada'dan 150 tl hediye çekim var şu an. şunları alırsam 1000 tl üstü oldugu için 100 tl bonus kazanıcam artı 150 tl hediye çeki daha kazanıcam. tarihleri var tabi çeklerin ve 200 tl üzerine 75+75 diye kullanılıyor. kısacası bir anda almıcam parçaları tarihler geldiğinde çeklerle alıcam. şu yukardaki üçlü nasıl. kasayı boş kasa+psu şeklinde mi almalıyım yoksa ikisi bir arada alsam olur mu. bi de sürekli açık duracağı için fan sayısı mı falan ne olmalı kasanın içindeki. şu üsttekinden 100 tl bonus kazanıyorum hepsiburada.com kasa olarak da şunu alsam 75 tl çek ile 125 e geliyor. ne diyosunuz? işlemci i5 mi yoksa i7 mi almalıyım. i7 alırsam diğer parçaları bidahaki aya alıcam. 1200 tl ye falan bana kasa+işlemci+ram+anakart öneriniz varsa müthiş olur, hepsiburada'dan olsun ama hediye çekleri orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 cable management için psu'dan çıkan 24pinlik uzatma kablosu adam akıllı nerden bulabilirim ? bakındım şöyle bi ama 40 50 tl falan çok pahalı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 kzpmaza said: helloo şimdi bana sağlam bi kasa lazım, oyun için değil ama. evde mesela 10-15 gün hiç kapanmadan çalışıcak ben laptoptan bağlanıcam o şekilde iş yapıcam falan. hepsiburada'dan 150 tl hediye çekim var şu an. şunları alırsam 1000 tl üstü oldugu için 100 tl bonus kazanıcam artı 150 tl hediye çeki daha kazanıcam. tarihleri var tabi çeklerin ve 200 tl üzerine 75+75 diye kullanılıyor. kısacası bir anda almıcam parçaları tarihler geldiğinde çeklerle alıcam. şu yukardaki üçlü nasıl. kasayı boş kasa+psu şeklinde mi almalıyım yoksa ikisi bir arada alsam olur mu. bi de sürekli açık duracağı için fan sayısı mı falan ne olmalı kasanın içindeki. şu üsttekinden 100 tl bonus kazanıyorum hepsiburada.com kasa olarak da şunu alsam 75 tl çek ile 125 e geliyor. ne diyosunuz? işlemci i5 mi yoksa i7 mi almalıyım. i7 alırsam diğer parçaları bidahaki aya alıcam. 1200 tl ye falan bana kasa+işlemci+ram+anakart öneriniz varsa müthiş olur, hepsiburada'dan olsun ama hediye çekleri orda. oc yapmayacağın için stok işlemci soğutucusu yeterli olur. aerocool kasalar hakkında bilgim yok. sürekli çalışacaksa düzgün bir psu alırsan iyi olur. düzgün derken kalite anlamında, gpu gerektiren bir şey yapmayacağın için 500w yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 o stok fani degistirin ne olursa olsun ya, yeterli olup olmamasi ayri, hem omur acisindan hem de ses bakimindan gidip en azindan 5 dolar verin zalmanin en dandik aluminyum sogutucusunu alip takin yine de stok fani birakmayin islemcinin uzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 jonq said: i7 almaya karar verdim son hali bu nasıl? 100 tl bonus + 75x3 düşünce 1440 a falan geliyor çok iyi bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 I7'yi alıp napıcaksın, render mı yapıyorsun bütün gün? Saçma sapan işlemciye para harcayacağınıza gidin performans platformlarından Intel NIC'li bir anakart ve üst kalite PSU alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 kızdırmayın insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Bright said: I7'yi alıp napıcaksın, render mı yapıyorsun bütün gün? Saçma sapan işlemciye para harcayacağınıza gidin performans platformlarından Intel NIC'li bir anakart ve üst kalite PSU alın. Az laf cok is 250 liraya power soyle hadi aliyorum hemem soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 hyperthread i7 de var bir tek. yanlışmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 kzpmaza said: Bright said: I7'yi alıp napıcaksın, render mı yapıyorsun bütün gün? Saçma sapan işlemciye para harcayacağınıza gidin performans platformlarından Intel NIC'li bir anakart ve üst kalite PSU alın. Az laf cok is 250 liraya power soyle hadi aliyorum hemem soyle EVGA 650 GS 250'ye impossibru, dolar çok arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 2 tane r9 270x yapmak mı? (2gb olan var 1 tane takılı)(aha bundan) yoksa elimdekini satıp 1 tane gtx 970 almak mı? http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx970-tiger-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html?srt=UP kesin yapıcam diye dusunmuyorum ama gta5 ten sonra aklımda var. daha iyi bilenlere sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Hiçbir şeyden 2 tane yapmak akıllıca değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 madcow said: 2 tane r9 270x yapmak mı? (2gb olan var 1 tane takılı)(aha bundan) yoksa elimdekini satıp 1 tane gtx 970 almak mı? http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx970-tiger-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html?srt=UP kesin yapıcam diye dusunmuyorum ama gta5 ten sonra aklımda var. daha iyi bilenlere sorayım dedim. 50-60 lira fazla verde şunu al abi bari http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6688 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 madcow said: 2 tane r9 270x yapmak mı? (2gb olan var 1 tane takılı)(aha bundan) yoksa elimdekini satıp 1 tane gtx 970 almak mı? http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx970-tiger-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html?srt=UP kesin yapıcam diye dusunmuyorum ama gta5 ten sonra aklımda var. daha iyi bilenlere sorayım dedim. ikinci el alıp ucuza getirebiliyorsan yap yoksa uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 @kzpmaza Şu şekilde yapılabilir. Bu arada 4690K sı yoktu bu sitede ilginçtir. Not: Eksen'de kampanya diye dolar kurunu düşük tutmuşlar. Bakmak isteyen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 jonq kahin misim abi sen yazmayinca siparisi verdim ama senin yazdiklarinin aynisini aldım ahahahahha kasa olaran sunu aldim sadece kasa Digerleri ayni psuyu vatandan aldim daha ucuzdu cx orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Evga biraz pahalı, benzer kalitede power supply arıyorsanız Seasonic var 285 liraya. Bide üstüne 2-3 günde geliyor kargoyla. http://www.bilisimport.com/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-moduler-guc-kaynagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 axedice said: Evga biraz pahalı, benzer kalitede power supply arıyorsanız Seasonic var 285 liraya. Bide üstüne 2-3 günde geliyor kargoyla. http://www.bilisimport.com/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-moduler-guc-kaynagi Şu PSU 7-8 sene önce üretilmiş. Biraz daha yeni modellere yönelmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar