pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 tam zamanında almışım 1080ti'yi asdkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 ahmedinejad said: pek düşmez kalır demeleri normal adam satış yapmak istiyor çünkü. Peki şu yeni seri kartlar gelince Ekim gibi 1060'lar falan ucuzlamaz mı? 100 dolar kırpsalar fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 1060'ın 3gb olanları Amazon'da 200 dolara düşmüş şu an. Tr'de de inerse güzel olur. Ah dolar 4.5-5 arası kalsaydı bir de bu indirim gelince 1070 bile alabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 dolar 4.5-5 arasi kalsaydi nasil huzunlu bir temenni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Cidden basligi toplayama olarak degistirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Tabi ki 3-3.5 olması bile normal değil ama 4.70 falanken 4000 lira kredi çekip kasaya güzel bir upgrade yapabiliyordum. Şimdi direkt yalan o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Bu arada krediyi de Halkbank'tan 1.65 faizle bulmuştum. Net iyiydi. Keşke kullansaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 rtx 2080'nin fiyatı 650 dolar olacakmış. yurtdışına çıktığında elden alsan bile 4000 kağıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 1080ti ile kafa kafaya olabilir duz 2080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 newegg sx8200'un fiyatlari sisirmis sanirim iki ay once, amazonda falan normal gozukuyor hizi iyi, sata ssdlere aliskinim zaten desktopta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 bir şey soracağım bu diskin industrial olmasının ne anlamı var? diğer ssd'lerden performans farkı olur mu? inanılmaz ucuza buldum almayı düşünüyorum da içime kurt düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Cakmadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 ssdnin çakması mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Industrial and Enterprise SSD need reliability over speed for most applications. Therefore the Industrial or Enterprise SSD needs to have the following characteristics: Good Power Loss Protection Consistent performance throughout the drive's lifetime Error Correction Also Industrial drives can have a greater operating temperature tolerance for extreme conditions - Solidata's Caelum-S range extends to -55 deg C to +125 deg C whereas a Standard "Consumer" SSD operates between 0 and 70 deg C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-Support-08G-P4-5173-KR/dp/B01KVZBNY0/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1535232252&sr=1-1&keywords=gtx+1070 bu indirime girmiş. Arada sapıtıyo 398 dolar oluyor. Shipping + vergi ile 2950 hesapladı. Aklınızda bulunsun. Amerika içi 2500tl dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Yeni tariff'lerle bütün PC parçalarına %25'e kadar zam gelebilir, bir şey satın almayı düşünüyorsanız alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 neyle zam geliyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Trump Çin'den ithalata tariff uyguluyor ya, bütün PC parçası üreticileri Çin'de üretim yapıyor. İtibariyle bütün PC parçalarının fiyatları artacak. Amazon da bunun üstüne bütün üreticilere baskı yapmaya başlamış PC parçalarının MSRP'sini arttırmayın, kar marjınızdan kısın diye mesela ama bazı parçalarda kar marjı baya düşük(~%10), o açıdan kısmaları mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Gigabyte GC-Titan Ridge AIC Thunderbolt 3 lazımsa PC'ye bu şekilde ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Tezim için bi pc topluom. Yapıcağı iş deli gibi stream processing olucak spark, flink, map-reduce tecavüz edicek alete buna yönelik bişi topluyorum. [list] [*] ryzen7 1700 [*] msi x370 gaming pro carbon [*] hyperx fury 2 adet 16x2 2400 DDR4 (veya muadaili corsair) [*] 2 x sandisk ssd plus 1TB veya 2TB olucak. [*] 1 x western digital 1TB nmve m2 [*] 2 x Seagate barracuda 4TB HDD [/list] şimdi sormak istediğim bikaç şey var. Öncelikle bana bol bol ram ve hdd lazım. çalışacağım sample datasetler 4-5 TB boyutundalar. storage ile beraber bol bol ram (spark ve flink için) ve de cpu intevsive işlemler için bol core lazım. [list=1] [*] sanırım ryzen7 ile en fazla 8 core ve 16 thread alabiliyorum fazlası için threadripper a geçmem gerek değil mi? Bunun için de anakartın da değişmesi lazım [*] x370 ile x470 arasında storeMI dışında bir fark var mı? ben başka bir fark göremediğim için x370 tercih ettim. [*] ekran kartı ne alsam bilemedim, aradığım özellikler 1080p dizi film oynatsın ve de civ6 europa universalis divinity2 gibi oyunları oynatsın yeter. [*] bi kaç ML tabanlı iş için okuldan tesla P40 alıcam bir süreliğine, msi'ın sitesinde baktığımda 3 tane pcie slotu gözüküyor, (https://www.msi.com/Motherboard/X370-GAMING-PRO-CARBON/Specification) taktığım ekran kartı'nı eğer pcie x1 veya yine sitede belirtilen pcie_6 slotuna takarsam yine de teslap40 tan pcie x16 performansı alabiliyor diye anladım. [*] yine msi'in sitesinde 2 adet m2 slotu var gözüküyor, fakat bunların ikisi de nvme destekliyor mu anlayamadım. yani ilerde bir nvme daha alsam 2 nvme ile kullanabiliyor muyum cihazı [*] kasa ne alıyım hiçbi fikrim yok, ışıklı mışıklı bişiye ihtiyacım yok ama cpu ssdler full çalışacak yani giren hava çıkabilsin içerden :) ucuz yollu high tower varsa sevinirim içinde çalışması rahat oluyor [*] power supply yine bir fikrim yok (ama tesla kendi başına 250W çekiyor) [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 R9 390 kartım yandı bir şeyler oldu. i5 7600k işlemcimin yanına bi kart önerir misiniz? Arkadaşın miningde kullandığı evga 1060ını alabilirim 2000 liraya. Uygun mudur? %60 ta çalıştırdım diyor yakın arkadaşım. Başka öneriniz varsa açığım ama beklemeye vaktim yok raidde bana ihtiyaçları var. Sorun PSUda da olabilir ama ekran kartını tak çıkar yaptığımda önce birkaç gün hiç sorun çıkarmadı. sonra gene kitlenince gene çıkar tak Yaptım Akşama kadar sıkıntı çıkarmadı tam raide girdim kitlendi. siyah ekran verip kitleniyor caps lock, ctrl alt del çalışmıyor. Force shutdown ANCA. Başka sokete takıp DDU uninstall edip baştan yükledim ama işe yaramadı. Wowu açınca 5 Dakka içinde kitleniyor. Halbuki 2 saat önce kitlenmiyordu ne Wowda ne black opsta. Size güveniyorum dostlar yardım edin. En iyisine ihtiyacım yok 1440p oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Birkaç ay önce 100 dereceden yüksekte bir tam gün sims oynandı kartla. Öyle ki oda ısınmıştı niye oda hamam gibi diyodum. Meğer gf kasanın üstündeki fanın üstünün kapalı olduğunu fark etmeden açmış bilgisayarı. Ondan beri arada sağ üst köşede glitchy bi görüntü belirtip yok oluyordu başka sıkıntısı yoktu. Ona bağlıyorum bu patlamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 2 ay önce benim de r9 390 patladı. sıfıra neredeyse 2000tl'ye alırsın 1060'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 abi sadece arka fan çalışsa bile bir sorun olacağını sanmıyorum yani sims oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar