BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Post kasiyosun diyen mi var? Cidden komiksin. Daha okudugunu anlayamayan birisiyle ugrasmaya hic niyetim yok. Sen takil kafana gore. Ha birde hesap acilis tarihiyle sidik yarisina girmeyi de ilk defa gordum. Keske oncesinde benim hesabimin acilis tarihine baksaydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Lise tuvaletine çevirmişsiniz burayı gene. Bir ultima online topiğinin olmazsa olmazıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Oyle oldu malesef. BeIlow kusura bakma icine edildi topicin. Konuya donersek hayirli olsun. Umarim uzun soluklu olur. Bende her hype ta oldugu gibi bi bakar sonra kacarim heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 yanlış anlamış sormuş. bu kadar yüklenmeyin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Yarın öğlen 12.00 dan sonra isteyen girebilir. Açıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 hangi uo versiyonu lazım? ona bi link atabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Web siteniz çok kötü önce onu bi düzeltseniz bence iyi olur. Çünkü siteye bakan yanlış bir intibaya kapılabilir. Bir de account sistemi forum tabanlı yapmışsınız. Bu tür forum tabanlı account sistemlerinin çok kolay hacklenebildiğini hatırlatmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 uo versiyonuna link gelmemis hala =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 http://oyun.tamindir.com/ultima-online-mondains-legacy/ Ultima Online Mondain`s Legacy Server şu anda açılmıştır arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 skill gain normalmi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 BeIlow said: http://oyun.tamindir.com/ultima-online-mondains-legacy/ Ultima Online Mondain`s Legacy ben bunu indiremiyorum ya. network error falan diyo. allalla. bi de firefox'la deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Skill gain pvp skillerinde %60 civarı açık craft skillerinde %30 civarında açık orjinal skillerin değerlerinden baz alınarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 sitede açılmıyo cilent da bağlanmıyo hata veriyo lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Şu an forumlara saldırı alıyoruz. Sunucuyu etkilemiyor bu saldırılar korunaklı ve iyi makina aldık bu yüzden forumlara saldırmış adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 abi cilent kurdum dendiği gibi,açıyorum program kitleniyo açılmıyo bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 tamindir'den indirdim UO'yu avg client.exe'yi sildi direk virüslü bu aga diye false positive falan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 http://www.fileplanet.com/156570/download/Ultima-Online:-Mondain's-Legacy-Client/ şuradan dene bi. Şaka gibi ya forumlara saldırıyorlar durmaksızın çıldıracağız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 saldırma rekabetten mi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Eşekliğine oluyor abi. Daha açılalı 20 dk oldu saldırıya başladılar. Rekabetten oluyor buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Ultima-strike dan uo sürümünü indirin arkadaşlar .En güvenilir stabil çalışan sürümler U-s sitesinde. Buradan dosyaları çekin beilow sende adamlara yardımcı ol adam gibi terlikle sopalarım seni çok pis çocuk beni dellendirme. Bu arada ben oyundayım ins 65 oldu para bende ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 @Bellow bir bakıma iyi olmuş bu saldırılar. Server da yeni oldugu için eksiklerinizi kapatırsınız fazla bir zarar görmeden. @general fazla yüklenmeyin bellow' a da adam bezmesin daha işin başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 4k monitorde avuc içi kadar oyun ya çözümü varmı strech yapsın oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 hala devam dimi o problem ultima da sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Serverda sıkıntı yok. Servera saldıramıyorlar ama websitesine saldıracaklarını hiç düşünmemiştik. 10 15 dk ya websitesi tekrar aktif olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Site düzeldi cookileri silerek girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar