Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Roleplay yapacak adam da yoktur burada şimdi. Pis countercılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ben rp için bekliyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Lordum Wishmaster 1k pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 gm bok atıcı burda herkes ondan thrower koymuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 benden göz ucuyla bakıyorum bu proceye kürtkçü dükkanı ve tilki ilişkisi var ztn tüm patinin ultima ile. Tekrar 2-3ay oynar sonra of baydık der bırakırız güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Aklıma "AÇIM ABİ PARA VER ABİ" diye brit bankta gezen adamlara "RP'yi mahvediyorsunuz ayıp be!" diye kızan kitle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 aramizda rp yi refah partisi olarak algilayan insanlar bile vardir zannimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 biz Rp yi sizden öğrenecek değiliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Merhabalar. Bildiğiniz gibi deneyim puanı kazanabileceğiniz bir sistem yapıyoruz. Bu sistemi test etmek için iki üç yaratık ksmeye daldık zindana ve kendimizi öyle bir kaptırmışız ki yaklaşık üç saattir zindanda yaratıklarla uğraştık. Bu sırada bir kaç ss aldım ki sizlerle paylaşmak için :) Öldürdüğünüz yaratıklardan verdiğiniz hasar oranında deneyim puanı kazanırsınız. Bu deneyim puanları sağ üstte gördüğünüz yerde birikir. Bu sağ üst sadece deneyim puanı kazanabileceğiniz zindanlarda ekrana gelir. Kapıdan girdiğimizde Iron elementlerle karşılaştık. Elimizde artı 6 scimitar, üzerimizde ringmail setle başladık sistemi denemeye : Daha sonra biraz daha kesip bırakmayı düşünüyorduk. Ama alt katlara inince bırakamadık. Bir Titan bulduk ve onu öldürdük bu sırada In Lor büyümüz bitti ve loş ışıkta kaldık. Bir alt kata inmeyi planlarken yolda Lightning Element gördük. Bu ne lan diyip daldık ve sonuç Yolda değerli maden düşüren elementlere rastladık. Biraz çıldırdık bizi bir kaç kere öldürdükleri için Yolumuza devam ederken devlere rastladık yine. Sonu güzel bitmedi bu sefer Daha sonra zindanın sonlarında sakin bir köşede bir Ejderha gördük. Bu görüntü yaklaşık 15 saniye kadar sürdü bizim için Sonrasında ise hazin sonla karşılaştık Hırs yaptık tekrar gittik ama Ejderha manyak çıktı bizi öldürene kadar tüm zindanda kovaladı ve hepimizi teker teker öldürdü. Maceramız da burada sona erdi. Sistemi denemek için girip kendimiz kitlendik, eğlendik ve baya güldük. Özellikle üç kişinin element tarafından öldürülmesi bizi çok güldürdü. Umarız sizde bizim kadar eğlenirsiniz. Bu arada betaya girmek isteyen olursa skype eklesin Silmariluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Ben de dungeon istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 @BeIlow beta ya herkesler girebiliyor mu? ps:limit var mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Şu anda 10 kişilik sınır var. Girebilen giriyor. 15 inde connectorumuz geldiğinde açacağız bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Valla çok iyi ilk dakika girdim 5000 all skills editi yaptılar.Sonrada haritayı gezdik felan,baktım onayladılar.Süper sunucu olacak.Ben onayladım isveç bilim adamlarıda onayladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 cem bey edit var bejbün skill diyor, BBEJBÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 DAHA BETA ZAMANI BÖYLE EDİT VARSA ASIL AÇILIŞTAN SONRA NELER NELER OLUR ACABA.......!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Hype treni kalkıyor belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 CHOO CHOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 3.5 milyar 750 milyon sen, milyar, sen bu parayı naabtın? evde çocuklar aç diyorum, senin gelmişini geçmişini sk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 "Betada bağlantı programını indirip, üye olarak girebilirsiniz. Dediğim gibi hiç bir eşya veya karakter betadan sonra silinmeyecektir." Bu cumleden sonra beta bile olsa yapilan edit biraz celiskili olmus :) - Gerci yil 2015 Ultima ve Beta yi bir arada kullanmakta dogru bile olsa biraz celiskili geliyo hehe Umarim bu editleri silmeyi unutmazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 15 inden sonra açılacak olan server için geçerli o öncesinde herkese allskills verdik :P onlar silinecek haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ya moruk dalgamı geçiyosunuz siz :P adam oturmuşta post atmış bide betadan sonra silinmeyecek diye. laf konuşmak için konuşuyolar resmen. he aynen millet orda deli gibi kasarken 50x charlar sabit durucak. 12 yaşındamısınız be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 BloodBane said: "Betada bağlantı programını indirip, üye olarak girebilirsiniz. Dediğim gibi hiç bir eşya veya karakter betadan sonra silinmeyecektir." Bu cumleden sonra beta bile olsa yapilan edit biraz celiskili olmus :) - Gerci yil 2015 Ultima ve Beta yi bir arada kullanmakta dogru bile olsa biraz celiskili geliyo hehe Umarim bu editleri silmeyi unutmazsiniz. azıcık lifli beslen sen... olmamış çünkü bi yere kadar gelmiş güzel ama olmamış. kepekli ekmek yada çavdarlı ekmek ye iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Verilen 5000 sikilin silinmeyeceğini ve göre göre edit yapıldıgınımı sandınız lan.Nasıl bir beyinle yaşıyorsunuz arkadaş dsfds Skill verecekki menuleri kontrol ediceksin bugları hataları bulacaksın.Adı üstünde testersın .Oturup skillmi kasıcam charla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Black_Lupin said: BloodBane said: "Betada bağlantı programını indirip, üye olarak girebilirsiniz. Dediğim gibi hiç bir eşya veya karakter betadan sonra silinmeyecektir." Bu cumleden sonra beta bile olsa yapilan edit biraz celiskili olmus :) - Gerci yil 2015 Ultima ve Beta yi bir arada kullanmakta dogru bile olsa biraz celiskili geliyo hehe Umarim bu editleri silmeyi unutmazsiniz. azıcık lifli beslen sen... olmamış çünkü bi yere kadar gelmiş güzel ama olmamış. kepekli ekmek yada çavdarlı ekmek ye iyi gelir. Alakasiz laf sokmak icin post atmakta ayri bir kafa. Ha BeIlow dese yine anlarim bi yere kadar. Senin yediklerinde sana iyi gelmemis belli ki. Burda muhattap sizler degilken laf sokma ugraslarinizda komik yani. @Lithran: Betada kasilanlar kalicak denilmis, ha zaten 5k skill kalicagini dusunmuyorum ama garip gelmisti yani. 15inde serverin tamamen acilcagini saniyodum ama beta acilismis 15i, BeIlow un postundan sonra farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 postmu kasmak ahahahasfasdasda sen cidden meyve falanda ye. hesap kaç yılında açılmış bi bak sonra bide onu farketmen gerekecek çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar