diablotg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 açılsın bende gelcem, canım çekti bunca yıldan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Çalışmalarımız hızla sürmektedir. Nujel'm şehri artık yıkılmış bir maden şehri olmuştur. Old Nujel'm Caves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ABİ BİZE NUJELMİ AÇMA. İKİ TANE SKELETON KOY BİDE ARCHER VENDORU YETER BİZE. GÖZÜNÜ SEVİYİM. HYPETAYIZ. HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Başlıyor muyuz ? http://www.youtube.com/watch?v=5X1gC3BLq2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Fransuxa said: ABİ BİZE NUJELMİ AÇMA. İKİ TANE SKELETON KOY BİDE ARCHER VENDORU YETER BİZE. GÖZÜNÜ SEVİYİM. HYPETAYIZ. HADİ kdfjgkfh nujel'm'i severdim ben bu arada, üzülücem şimdi oyunda görünce niye yıkıldı peki nedir, var mı bi hikayesi? oyun içinde mi verilicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 server dolar mı taşar mı bilemem ama pati'de ömrü maks 1 hafta sdjfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 deprem olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Hepsinin hikayesi var. Bu akşam beta için açacağız. İsteyenler özelden gelsin dosyaları göndereceğim. Editte yapacağım. Sistemleri deneme vs filan olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 haftaya cuma aksamı gercek acılısı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 valla ben dün akşam girdim oyuna sağı solu kurcaladım baktım inceledim. benden emeğe sağlık +rep. tutar burası. oynamayan büyük top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 tester olarak girdim de ss aldım bende bu experince sistemi gibi birşey var belirli yerler için çalışan onda aynı anda 2-3 kişi dalarsa herkese verdiği hasar kadar exp veren bir sistem yapmışlar. ahanda böyle görünüyor multiden denedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 no falan demeyin ne güzel uğraşmışlar. bi gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bende gireyim diyorum, tabi çok vakit ayıramıcam büyük ihtimalle ama canım çekti çok. Ama ekip olursak burdaki arkadaşlar hep birlikte, daha eğlenceli olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 moonglow ne alemde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moland Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Bekliyoruz merakla, hele şu exp sistemi epey ilgimi çekti. Bu arada Mondain`s Legacy'mi kullanacağız client için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Ben de pati dışından 2 arkadaş çekeceğim server'a. 3 kişi falan oynayacağız. Tabi ki sizlerle de alliance oluştururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 orjinali yok bende oyunun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 exp sistemi bi serverda vardı yıllar önce unuttum şimdi. ben beğenmiştim ama kapandı sonra bilindik bi serverdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Hardgamer. Bu oyle degil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Teşekkürler arkadaşlar. Açılacağız az kaldı. Sunucu şaka gibi ama şu an saldırı altında daha açmadık bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 RamsesII said: orjinali yok bende oyunun :( oh oyunun bir de orjinali mi vardi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 oyunu nası edincem yardım edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 download ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 BeIlow said: Teşekkürler arkadaşlar. Açılacağız az kaldı. Sunucu şaka gibi ama şu an saldırı altında daha açmadık bile :D şu geçen serverda bindiğin binekten veriyosun dimi patidekilere sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 para lazımsa vesper bankadayım 2-3m var paylaştırırım gerekenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar