diablotg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 açılsın bende gelcem, canım çekti bunca yıldan sonra
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Çalışmalarımız hızla sürmektedir. Nujel'm şehri artık yıkılmış bir maden şehri olmuştur. Old Nujel'm Caves
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ABİ BİZE NUJELMİ AÇMA. İKİ TANE SKELETON KOY BİDE ARCHER VENDORU YETER BİZE. GÖZÜNÜ SEVİYİM. HYPETAYIZ. HADİ
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Başlıyor muyuz ? http://www.youtube.com/watch?v=5X1gC3BLq2w
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Fransuxa said: ABİ BİZE NUJELMİ AÇMA. İKİ TANE SKELETON KOY BİDE ARCHER VENDORU YETER BİZE. GÖZÜNÜ SEVİYİM. HYPETAYIZ. HADİ kdfjgkfh nujel'm'i severdim ben bu arada, üzülücem şimdi oyunda görünce niye yıkıldı peki nedir, var mı bi hikayesi? oyun içinde mi verilicek?
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 server dolar mı taşar mı bilemem ama pati'de ömrü maks 1 hafta sdjfds
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Hepsinin hikayesi var. Bu akşam beta için açacağız. İsteyenler özelden gelsin dosyaları göndereceğim. Editte yapacağım. Sistemleri deneme vs filan olayları.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 haftaya cuma aksamı gercek acılısı bekliyorum.
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 valla ben dün akşam girdim oyuna sağı solu kurcaladım baktım inceledim. benden emeğe sağlık +rep. tutar burası. oynamayan büyük top
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 tester olarak girdim de ss aldım bende bu experince sistemi gibi birşey var belirli yerler için çalışan onda aynı anda 2-3 kişi dalarsa herkese verdiği hasar kadar exp veren bir sistem yapmışlar. ahanda böyle görünüyor multiden denedik.
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 no falan demeyin ne güzel uğraşmışlar. bi gireriz
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bende gireyim diyorum, tabi çok vakit ayıramıcam büyük ihtimalle ama canım çekti çok. Ama ekip olursak burdaki arkadaşlar hep birlikte, daha eğlenceli olur sanki
Moland Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Bekliyoruz merakla, hele şu exp sistemi epey ilgimi çekti. Bu arada Mondain`s Legacy'mi kullanacağız client için ?
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Ben de pati dışından 2 arkadaş çekeceğim server'a. 3 kişi falan oynayacağız. Tabi ki sizlerle de alliance oluştururuz.
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 exp sistemi bi serverda vardı yıllar önce unuttum şimdi. ben beğenmiştim ama kapandı sonra bilindik bi serverdı
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Teşekkürler arkadaşlar. Açılacağız az kaldı. Sunucu şaka gibi ama şu an saldırı altında daha açmadık bile :D
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 RamsesII said: orjinali yok bende oyunun :( oh oyunun bir de orjinali mi vardi ?
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 BeIlow said: Teşekkürler arkadaşlar. Açılacağız az kaldı. Sunucu şaka gibi ama şu an saldırı altında daha açmadık bile :D şu geçen serverda bindiğin binekten veriyosun dimi patidekilere sdfs
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 para lazımsa vesper bankadayım 2-3m var paylaştırırım gerekenlere
Öne çıkan mesajlar