Lithran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Evet 7 x, başlangıçda combat skili açmayın archer vs gibi dummylertle cabuk geliyor .Daha zor skileride 50 olarak acmakda yarar var. Ayrıca archer kasacak kişiler dummy alanındaki archery traing kullanarak hızlı kasabilir ve arrow kaybına ugramazlar.Okları attıkdan sonra trainer arkasındaki samana çift tıklarsanız attığınız okları çantanıza toplamış olursunuz. Ufak ama etkili bir bilgilendirme bunuda yayın çünki 50 arrow satıyor bowyerler kafayı bozarsınız archer kasamıyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kaç saatte açlıktan ölüyo karakter bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Çabuk acıkıyor karakterler.Şu kasma alanındaki kimin charıysa karınını doyursun hemen arkadaki bakerdan.Ben resliyorum o spazm geçirip hakkı rahmetine kavuşuyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 player lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 server kapanmıyomuydu bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Player lazım, PK lazım, Quest lazım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Lazım olan şey çokta servere bi girip dolandım etraf hoş gözüküyor bir sürü anı canlandı vs henüz sistemleri inceleme fırsatı bulamadım ama eğer staff kadrosu başında duran iyi bir ekip olursa sıkıntı kalmaz hızlıca büyür server gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Suark said: server kapanmıyomuydu bugun Pazartesiye ertelemişler haftasonu kapalı kalırsa playerlar mağdur olabilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 birilerinin acil zengin olup item ve para vermesi lazım playerlere hayrına.. 2 k parayla kaldım. mezarda biraz para ve skill kasim dedim 10 gp para çıkıyor. bide avenger falan koymussunuz gz ye kadar kovaladı naptınız arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 odun kesıp shaft yapıp vendora satabilionuz ya, ii para gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 abi siz cidden kasıyo musunuz ? sdhd beilow veriyor herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Beni direkt 7x craft yaptı bile ahah. Maden kazmaya üşeniyorum yoksa direkt valo set falan basıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 tiLi said: kaç saatte açlıktan ölüyo karakter bilen var mıCook vendorlarda Roast pig satılıyor. Depolayın derim ben bankaya. Bir tane yiyosun, toplam 72 saat karakter acıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 oha? balik yiyerek doyunca 6 saatte starving oluyosun. 7 saat icinde olmen muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Holy said: tiLi said: kaç saatte açlıktan ölüyo karakter bilen var mıCook vendorlarda Roast pig satılıyor. Depolayın derim ben bankaya. Bir tane yiyosun, toplam 72 saat karakter acıkmıyor. oo lembas domuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Açık mı bu server ? Sitesi açılmıyor sanırım. Skill vs kasıyor musunuz ciddi ciddi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 adamlar külliyat gibi sunucu yapmışlar gayet yolunda herşey hani taşak geçer gibi single oyun oynuyorum dersem yanlış olmaz 5 saatte bir save alıyolar totalde 0.10 saniye bile sürmüyor. ortalama 30 player a yaklaştı ki bu sunucu şuanda test aşamasında ıvırı zıvırı güncelleyip balans yapıyolar. sitesi bi türlü randıman vermedi ama düzeltecekler sanırım siteyide güncelliyorlardı o tarz bir konuşma geçti bugun. ben tavsiye ederim.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 birisi runebook ve 30k para verdi kimse cok teşekkür ederim nickini unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 rica ederim :) mark falan lazımsa onlara da yardım edebilirim. wastelands tarafında çok markım yok ama bu tarafta neredeyse tüm haritayı gezdim, hemen hemen her yere markım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 senmiydin cok sağol ilaç gibi geldi 2 k parayla geziyodum. mageyi kasıyorum suan senın parayla. mark lazım olacak walla hatta spellbook u doldurmama yardım edersen süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 İzleyecaksan zorla bunu izlersen spellinide ben yaparım .Hatta bütün boss marklarınıda veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Spellbook'un 8th circle hariç hepsi high mage'de satılıyor, 2 k dan al direkt. son circle da yazarım ben. Bir de spellbookumda olmayan son circle büyülerini inscription ile nasıl yazdım bilmiyorum ama güzel bugmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 oclock spawnı buldum. poisoning gelmiyor ya kasmayı düzeltilene kadar ertelediniz mi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Lithran said: İzleyecaksan Tereciye tere satmaa 😊 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar