Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 şu hale bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 uyusaydın keşke dinlenirdin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Hiç detay vermemişsin. Napıyorsun iş mi okul mu , işse ne iş , niye 12 saat niye 4 hafta. Detay ver yardımcı olmaya çalışalım. Gerçi lisede okula katapult getiren adamsın , bizim düşündüğümüz şeyi sen çoktan düşünmüşsündür o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Fistan gibi yaptım. Eğlendim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 1.5 senedir ben oyleyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Ben bir sene boyunca 6 hsonu dışında tüm hsonları da dahil olmak üzere sabah 9 akşam 11 çalıştım lan 2013 yılına ait iş dışında anım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Simdi Hollanda mantalitesiyle Turk mantalitesi uymaz. Bizim memleketin ozel firmalari(incl. yurtdisindaki Turk firmalari, zaten cogu insaat firmasi), haftanin 6 gunu ortalama gunde 11 saat calisir. Bunu da hak olarak gorur. Haliyle Chem cim buradan istedigin cevabi alamazin. Genel olarak gencken anlamazsin ama yas 30 a gelince, kafana dank eder. Stay away as much as you can derim. Gerekirse firma/is degistirin. Firma kendinin olmadigi surece yada projenin peak yaptigi kisa sureler(1-2 hafta max) haricinde ugrastigina degmez. Cunku kimse hatirlamaz(yada hatirlamak istemez) senin verdigin ozveriyi. Ceker gidersin, bir iki sene sonra "Bir zamanlar Popstar Bayhan vardi, nerededir acaba?" tadinda sigara odasinda geyik yaparlar. Istisnai Turk firmalari ve Yabanci firmalar daha farkli yaklasir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 wastyrx said: Fistan gibi yaptım. Eğlendim ^_^ ezbere fistan mesajı sandım AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 wastyrx said: Bize ne? bana mı çalıştın? ben de fistan gibi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ben anlamadım şimdi 30 yaşına gelince niye ingilizce dank ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 hollanda'da standart 5x8=40 5x12=60 saat turkiyede minimum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Hollanda'da mı günde 12 saat çalışıyormuş ben anlamadım durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 haftanin 8 gunu 5 er saatmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Gallant said: Simdi Hollanda mantalitesiyle Turk mantalitesi uymaz. Bizim memleketin ozel firmalari(incl. yurtdisindaki Turk firmalari, zaten cogu insaat firmasi), haftanin 6 gunu ortalama gunde 11 saat calisir. Bunu da hak olarak gorur. Haliyle Chem cim buradan istedigin cevabi alamazin. Genel olarak gencken anlamazsin ama yas 30 a gelince, kafana dank eder. Stay away as much as you can derim. Gerekirse firma/is degistirin. Firma kendinin olmadigi surece yada projenin peak yaptigi kisa sureler(1-2 hafta max) haricinde ugrastigina degmez. Cunku kimse hatirlamaz(yada hatirlamak istemez) senin verdigin ozveriyi. Ceker gidersin, bir iki sene sonra "Bir zamanlar Popstar Bayhan vardi, nerededir acaba?" tadinda sigara odasinda geyik yaparlar. Istisnai Turk firmalari ve Yabanci firmalar daha farkli yaklasir. şirketin suçu yok ya, yüksek lisans programında proje yaptığımız bi şirket var ama kerizlik, 6 kişilik grupta 5 kişi olması, ve bir tanesinin (ve bu adam prototip yapmaya çalışıyordu) hayatımda gördüğüm en salak adamlardan birisi olmasından kaynaklanıyor. Neyse ki grubun devamının kafası çalışıyordu, bugün sunum demo yaptık bitirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Peak döneminde uyanık olunan saatlerin tamamında çalışılması normal bişey ama normalde bu dönem, 1-2 haftadır. İki kişi oturduk (öbürü embedded software'ci) ve task bitirdikce yeni task çıkıyor, ve bitmiyor, prototipi çalıştırdıkca yapılması gereken bir sürü ufak şey oluyor ve bu ufak şeyleri gruptaki diğer prototipçiye kesinlikle yaptıramıyorsun. Çünkü adam ya anlamıyor, anladığı yapabileceği basit işi de yapmıyor çünkü ayak işi yapmak istemiyor. Sonra niye workload sapıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 sonra niye insurgency oyuyamıyorum sonra niye otuzbir çekemedim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 iki sorum var şimdi 1.nasıl uyanık kalabildin o kadar? kahve, ilaç vs. mi? 2.hollanda dasın, seksi hangi ara yaptın? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ya uyuyordum, sabah kalkıyorsun 8-9, başlıyorsun, sonra eve 10 da dönüp yatıp uyuyorsun direk, gün içerisinde boşluklar oluyor yemek yediğin, bi de malzeme almaya gidince sağa sola, onlar mola oluyor. seksim olmadı, ama yarın uzak mesafedeki kız arkadaşa gidiyom hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ya chemi meraklı takip ediyoruz forumdan ama, nedense adını okur okumaz aklıma hep bumcu onur geliyor, chem nasıl bir tip deseniz bumcu onur derim, hayır o kadar fotosunu flmda gördük ama asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Mesafeli bir iliskimiz var dedikleri seninki gibi oluyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sünnet derimi geri getirmek için pipime aparat taktım konusundan sonra benim de bakış açım değişti bayağı elemana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 hahaahahsdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 oo yalnız gelicek ay bu projede çalışıp çalışmıcağım belli değildi bugün dediler evet, bi ay bunu bitiricez dediler. http://esa-telerobotics.net/gallery/Meteron-Experiments/Interact/79 aynen devam olucak galiba sdfd ama dokuz gün tatilim var ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar