Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 senko said: bizim sitenin icine carrefour acmislar :) oraya da gitmiyecem artik yaşasın o/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 It's a job for Winchesters *gece mece demeden güneş gözlüğünü takar* http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/8636/5-08-Changing-Channels-supernatural-8935925-1280-720.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 BonePART said: Spotu takıtğın soketteki trafo bozulmuş olabilir.Komple soketi değiştirmeyi denedin mi? Ampulü değil duyu değiştir (tu) Elektrik hattından kaynaklanan bi sorun olsa banyo ampülleri harici de sıkıntılar yaşardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 BonePART said: Yanlış spot alman zor bir şey aslında voltaja göre yuvası çünkü spotların genelde. Spotu takıtğın soketteki trafo bozulmuş olabilir.Komple soketi değiştirmeyi denedin mi? yok denemedim de acayip tırsarım ben elektrikten, değiştiremem onu, yapayım derken yerim 220yi beynime beynime. bugün çağırayım elektrikçiyi ben, 2 tane de soket getirsin yanında, baktım zaten dün patlayan koridordaki duy'un içi yanmış, yan plastiği erimiş biraz da. yeni florasan takınca da çalışmadı. biyerlerde kaçak var muhtemelen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 semt tendir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 mümkün semt çünkü fabrika -site - fabrika - site diye gidiyor sdf bizim sitenin bi tarafında karsan bi tarafında başka bi fabrika var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ve inatla orada yaşıosun "yol ama hehe" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Öyle bir yerde yaşıyorsan şok korumalı grup priz kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Dworgian said: ve inatla orada yaşıosun "yol ama hehe" diye yol çekemiyorum abi napiyim. hayatım boyunca yol çekmemişim istanbula gelince taksimde yaşarken neye uğradığımı şaşırdım sdf bana ev - iş arası max 10dak olmalı. diğer türlüsünü başaramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Cute said: Öyle bir yerde yaşıyorsan şok korumalı grup priz kullan. tüm prizlerim öyle zaten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 senko said: Dworgian said: ve inatla orada yaşıosun "yol ama hehe" diye yol çekemiyorum abi napiyim. hayatım boyunca yol çekmemişim istanbula gelince taksimde yaşarken neye uğradığımı şaşırdım sdf bana ev - iş arası max 10dak olmalı. diğer türlüsünü başaramıyorum. senin gibiler için güzel bir sözümüz var da neyse ankara sıkıcı, istanbul trafik, izmir bilmem ne, ardahan hödö, çorum vs ohooo hayır fabrikalar arasında yaşamanın sağlık üzerine etkisi long term çıkacak senden haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 axedice said: BonePART said: Spotu takıtğın soketteki trafo bozulmuş olabilir.Komple soketi değiştirmeyi denedin mi? Ampulü değil duyu değiştir (tu) Elektrik hattından kaynaklanan bi sorun olsa banyo ampülleri harici de sıkıntılar yaşardın. Elektrik hattı değildir büyük ihtimal duy gidiktir aynen. UFak bi şans ampule giden linyede de bişi olabilirde meh sanmam. Anlamıyosan elektrik uraşma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 verem oldum topiki okurken senko sana kin güttüm ölüm dövüşüne çağırıyorum pis zengin bu arada elektrikçi çağır bide spotlar çok kolay patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 kolelerimden birini yollarim olum dovusune np elektrikciyi cagirdim, kacak gibi gozukmuyor sadece sansa ard arda patlamis gibi gozukuyor lambalar. koridordaki duyu da, banyoda ki led ve trafolari da ben taktim ehe. adam giderken para istedi, lan tum isi ben yaptim ne parasi diye gonderdim sdf saka lan, sitenin kendi elektrikcisi, klimacisi, tesisatcisi her boku varmis, istedigin saatte arayip isini hallettiriyorsun. Afferim siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 düşün bu teknoloji maslakta yoktu peh peh edit: gerçi benim kredi kartımın var o özelliği o ayrı lkajlajasdjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Hangi odada bu sorunu yaşıyorsun mesala WC'de ise buhardan duy oksitlenme yapabilir özellikle açıkta duran bir armatür ise.Bir diğeri tuş takımının arkasında kablo çıplak kalmış olabilir,anahtar dandik olabilir.Bir diğeri ise sigorta kutusu süs ekstra bir linye harmoniğe yol açıyor olabilir.Sigortalar leş olabilir. Ör benim daire, 3 linye var içeride sigortadan geçmeyen.Neyse kızdım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 söylediklerinden sadece bağlaçları anlayabildim sdf anladığım kadarı ile şans eseri patlamış ard arda yukarda da yazdıydım, ledlerin trafoları değiştirdim, hole yeni duy taktım şimdilik problem yok. ama dediğin gibi buhardan nemden bol bol gg olcak gibi banyodakiler. ki ben haşlanarak duş aldığımdan çok daha hızlandırcam bu processi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 :) Benimde kafam baya dağınık. LED trafolarının o kadar dandik olmaması lazım,sade yazayım LED uzunluğuna ve renk döngüsü için LED driverı seçimi yapılır. Duyları değiştirmekle iyi yapmışın, duvardaki anahtarın arkasına bak kabloları keserken fazla açık bırakıp montajı yapılmamış olsun, oradan gelen kısa devre lambayı uçurur duyu kızartır. Banyo için yapabilecek fazla birşey yok, benimde aynı.Buhar severim arada temas etmiyor, iki tokat atıyorum düzeliyor :) Harmonik semte var gibi diğer mesajlarından anladığım, onun içinde şok korumalı grup priz kullanıyorsun. Sorun hala devam ederse sigorta kutusuna bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 arkadaş foruma elektrikçiler bile geldi ya, yarın öbür gün kombicide gelir dhdaki gibi bu ne korktum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kötü mü işte ok ben eve gidince bi de anahtarları çıkarıp bakayım sıkıntı var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar