senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Elektrik konusundaki cahilliğimi konuşturarak sormak istiyorum bu soruyu size. evdeki banyonun ışıkları spot, geçenlerde bi tanesi yanmıyordu gittim yeni spot aldım taktım, ışığı açtığım gibi patladı lamba, dün akşam diğer spotta patladı (2 tane var zaten banyoda) bugün sabah ta koridorun ışığını açıyım dedim pat o da gg oldu. site yönetimini arıyacam bugün gelsin baksınlar diye ama nedeni ne olabilir bunun? bi yerlerde kaçak fln mı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 dc spot mu ac spot mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 3 harfliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bankalar caddesinden ultra çin spot (spot anlamındaki spot) alıyosan ondan da olabilir ya da kondansesinde sorun vardır. ac spotsa, elektrik hattından darbe yiyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ampüller kalitesizdir :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v1/1537100483_1/PHILIPS-lighting-Essential-LED-2-6-20W-2700K-6500K-MR16-24D-12V-2-6W-decorative-lamp.jpg bundan ama ac mi dc mi bilmeyrum nası öğrenilir o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kaç voltla çalışıyo ona bak spotun üstünde yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dworgian said: ampüller kalitesizdir :| ben ve kalitesizlik ajajajajajaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Geçende konuştuğum elektrik tamircisi banyoda normal ampul haricindekiler uzun süre çalışmaz dedi. Karpuzun içine led takmayi düşünüyordum. Sanırım nem yüzünden bu sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 senko said: Dworgian said: ampüller kalitesizdir :| ben ve kalitesizlik ajajajajajaja abi üşengeçlikten oturduğun semtteki markete gidiosun. ampülleri de aynı üşengeçlik ile almışsındır diye düşündüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Jaegerjaquez said: 3 harfliler Kurşun döktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kurşun işlemiyo kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://horrorcultfilms.co.uk/wp-content/uploads/2014/03/oculus21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 allah var ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yanlis ampul aliyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 asgdfhasgd asgdfhasgd diye patlayamayacakları için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 miyaw33 said: Geçende konuştuğum elektrik tamircisi banyoda normal ampul haricindekiler uzun süre çalışmaz dedi. Karpuzun içine led takmayi düşünüyordum. Sanırım nem yüzünden bu sekilde benim neredeyse iki senedir led takılı, balonun içinde de değil dümdüz açıkta. ama mutfaktaki led titremeye başladı saçma sapan, belki de yeterince sık duş almıyorumdur sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Hi, I'm an admin for a group called ~ Top Problems of Rich People ~ and we'd love to have this added to the group! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 miyaw33 said: Geçende konuştuğum elektrik tamircisi banyoda normal ampul haricindekiler uzun süre çalışmaz dedi. Karpuzun içine led takmayi düşünüyordum. Sanırım nem yüzünden bu sekilde silikon kilifli ledler var dis aydinlatma icin onlar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aquila said: yanlis ampul aliyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 çağırıyorsun mahalledeki elektirikciyi yapıyor kaliteli ampul aldığın halde sorun devam ediyorsa cevap bizde değil onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Dworgian said: senko said: Dworgian said: ampüller kalitesizdir :| ben ve kalitesizlik ajajajajajaja abi üşengeçlikten oturduğun semtteki markete gidiosun. ampülleri de aynı üşengeçlik ile almışsındır diye düşündüm =) bizim sitenin icine carrefour acmislar :) oraya da gitmiyecem artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bi hamam işi çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Yanlış spot alman zor bir şey aslında voltaja göre yuvası çünkü spotların genelde. Spotu takıtğın soketteki trafo bozulmuş olabilir.Komple soketi değiştirmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 miyaw33 said: Geçende konuştuğum elektrik tamircisi banyoda normal ampul haricindekiler uzun süre çalışmaz dedi. Karpuzun içine led takmayi düşünüyordum. Sanırım nem yüzünden bu sekilde Götünden element uydurmasın. Akkor flemanla kompakt florasan aynı duya giriyo. Orda bi fark yok hatta compact florasan gaz bazlı olduğu için ampul kısmındaki gaz geirmezlik çok daha fazla. Nem nerden gircekmiş ampulede zarar vercekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar