Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the storm Key + Turnuva

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Keyler gelmiş Seele reyiz. Herkes baksın bakalım maillerine bi.

Yalnız adamlar Alman galiba, mail Almanca ve İngilizce 2 kısımdan oluşuyor. Önceki gün bilgilerini tekrar yollar mısın diye bir mail atmışlar, hemen cevap vermiştim buradaki bilgilerin aynısıyla; takım ismi, takım kadrosu, online olacağımızın garantisi vs. Bu akşam şöyle yollamışlar:

"Hallo Can,

your team is officially authorized to play in the TakeTV Beta Brawl :)

Please be on time on the 4th of February, 2015. An E-mail with the ruleset and the bracket for the torunament will follow before the start of the tournament.

Here are the Keys: xxxxxxxx vs vs"

Eyvallah. :)

1 key istemiştim, adamlar da 1 key yollamış bu arada.
Mesaj tarihi:
AscAnsio said:

Yalnız adamlar Alman galiba, mail Almanca ve İngilizce 2 kısımdan oluşuyor. Önceki gün bilgilerini tekrar yollar mısın diye bir mail atmışlar, hemen cevap vermiştim buradaki bilgilerin aynısıyla; takım ismi, takım kadrosu, online olacağımızın garantisi vs. Bu akşam şöyle yollamışlar:

"Hallo Can,

Please be on time on the 4th of February, 2015. An E-mail with the ruleset and the bracket for the torunament will follow before the start of the tournament.

Güzel bende Iki key bekliyorum biz takim olarak.
Takim ismini "Team Paticik" yaptim.

Morishita#2684
Anglach#2630
cagrus#2651
cuce#1924
fevax#2473

Anglach#2630
cagrus#2651 key alacaklar.

abi yazdim takim kaptani ayarlayin diye. herseyi birilerinden bekliyorsunuz. kuraydiniz bir takim hallederdikk.
Mesaj tarihi:
Evet keyler geldi turnuva ayin 04.02.2015 Carsamba günü.

Anglach#2630
cagrus#2651

bu arkadaslar bi pm atsinlar key icin. (eger key bir yerlerden bulmuslarsa burdan birilerine veririz artik)
Mesaj tarihi:
AscAnsio said:

"Hallo Can,

aga ekle beni battle netten. konusalim.
Mesaj tarihi:
Esh said:

dotadan daha casualsa oynarım ben bunu.

bi key de bana yollasanıza varsa

dota pve oyunu bu pvp oyunu. ama bu daha casual, sadece ve sadece mekanikleri eziyet üzerine kurulu olmadığı için.
Mesaj tarihi:
oyunda diger mobalardaki gibi gold yok, item yok, last-hitting sacmaligi yok! bir iki map objective'ler var diye pve oyunu olmuyor.

haritalar ufak surekli bir aksiyon donuyor, pve yapan kaybediyor.
Mesaj tarihi:
aquila said:

bunun nesi pvp oyunu ya, mapteki gorevleri yapan kazaniyo, pve'nin hasi bu.

pvpye ayrılan zaman türdeki öbür oyunların sekiz misli falan. bundan daha pvp olabilmesi için arena oyunu olması lazım.
Mesaj tarihi:
ne bilim abi oyunun hic oyle bi niyeti yok gibi. herkes birlikte level aliyo, killeri ortak yaziyo, ustte skor bile yok. objective mi yapsan, yoksa diger takim yaparken pushlasan mi diye gidip geliyosun.
Mesaj tarihi:
bu türde en fazla bu kadar pvp oluyor. tabii ben bloodline champions, fury gibi oyunları moba'dan saymıyorum zira moba terimini yozlaştığı gibi kabul ettim.
  • Yeni Oluştur...