Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 fazla keyler alınır. (bi tane yeter. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Keyler gelmiş Seele reyiz. Herkes baksın bakalım maillerine bi. Yalnız adamlar Alman galiba, mail Almanca ve İngilizce 2 kısımdan oluşuyor. Önceki gün bilgilerini tekrar yollar mısın diye bir mail atmışlar, hemen cevap vermiştim buradaki bilgilerin aynısıyla; takım ismi, takım kadrosu, online olacağımızın garantisi vs. Bu akşam şöyle yollamışlar: "Hallo Can, your team is officially authorized to play in the TakeTV Beta Brawl :) Please be on time on the 4th of February, 2015. An E-mail with the ruleset and the bracket for the torunament will follow before the start of the tournament. Here are the Keys: xxxxxxxx vs vs" Eyvallah. :) 1 key istemiştim, adamlar da 1 key yollamış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 böyle key dağıtımları forumun en üstünde bildirilse keşke :( di said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Bizim takım kaptanı kimdi? Geldi mi bize acaba hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 AscAnsio said: Keyler gelmiş Seele reyiz. Herkes baksın bakalım maillerine bi. Yalnız adamlar Alman galiba, mail Almanca ve İngilizce 2 kısımdan oluşuyor. Önceki gün bilgilerini tekrar yollar mısın diye bir mail atmışlar, hemen cevap vermiştim buradaki bilgilerin aynısıyla; takım ismi, takım kadrosu, online olacağımızın garantisi vs. Bu akşam şöyle yollamışlar: "Hallo Can, your team is officially authorized to play in the TakeTV Beta Brawl :) Please be on time on the 4th of February, 2015. An E-mail with the ruleset and the bracket for the torunament will follow before the start of the tournament. Here are the Keys: xxxxxxxx vs vs" Eyvallah. :) 1 key istemiştim, adamlar da 1 key yollamış bu arada. Güzel bende Iki key bekliyorum biz takim olarak. Takim ismini "Team Paticik" yaptim. Morishita#2684 Anglach#2630 cagrus#2651 cuce#1924 fevax#2473 Anglach#2630 cagrus#2651 key alacaklar. abi yazdim takim kaptani ayarlayin diye. herseyi birilerinden bekliyorsunuz. kuraydiniz bir takim hallederdikk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 olursa ben de istiyorum key. certhas#2281 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Daha yetkili birileri pm atmıştır sandım kaptanlık için , neyse düşer illa bi yerden key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Evet keyler geldi turnuva ayin 04.02.2015 Carsamba günü. Anglach#2630 cagrus#2651 bu arkadaslar bi pm atsinlar key icin. (eger key bir yerlerden bulmuslarsa burdan birilerine veririz artik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 AscAnsio said: Keyler gelmiş Seele reyiz. Herkes baksın bakalım maillerine bi. Yalnız adamlar Alman galiba, mail Almanca ve İngilizce 2 kısımdan oluşuyor. Önceki gün bilgilerini tekrar yollar mısın diye bir mail atmışlar, hemen cevap vermiştim buradaki bilgilerin aynısıyla; takım ismi, takım kadrosu, online olacağımızın garantisi vs. Bu akşam şöyle yollamışlar: "Hallo Can, your team is officially authorized to play in the TakeTV Beta Brawl :) Please be on time on the 4th of February, 2015. An E-mail with the ruleset and the bracket for the torunament will follow before the start of the tournament. Here are the Keys: xxxxxxxx vs vs" Eyvallah. :) 1 key istemiştim, adamlar da 1 key yollamış bu arada. aga ekle beni battle netten. konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 seleeeee beni niye almıyon lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Evet bir adet key boşta kimin ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Seele said: Evet bir adet key boşta kimin ihtiyacı var Ben Benim ihtiyacım var yani , güzel olur key.Takımda açık falan varsa da gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Sordugun soruya bak seele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 dotadan daha casualsa oynarım ben bunu. bi key de bana yollasanıza varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 en baştan beri keyi bekliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Tori neredesin. sana çıkarsa verecektin çıksın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Bende bekliyorum keyi arkadaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Esh said: dotadan daha casualsa oynarım ben bunu. bi key de bana yollasanıza varsa dota pve oyunu bu pvp oyunu. ama bu daha casual, sadece ve sadece mekanikleri eziyet üzerine kurulu olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bunun nesi pvp oyunu ya, mapteki gorevleri yapan kazaniyo, pve'nin hasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bende oyun var, takımına adam arayan varsa +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 oyunda diger mobalardaki gibi gold yok, item yok, last-hitting sacmaligi yok! bir iki map objective'ler var diye pve oyunu olmuyor. haritalar ufak surekli bir aksiyon donuyor, pve yapan kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 aquila said: bunun nesi pvp oyunu ya, mapteki gorevleri yapan kazaniyo, pve'nin hasi bu. pvpye ayrılan zaman türdeki öbür oyunların sekiz misli falan. bundan daha pvp olabilmesi için arena oyunu olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 obur oyun neydi, dumduz birbirimize girdigimiz. pvp dedigin odur, digerlerinde daha cok var diye buna pvp demek de anlamsiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ne bilim abi oyunun hic oyle bi niyeti yok gibi. herkes birlikte level aliyo, killeri ortak yaziyo, ustte skor bile yok. objective mi yapsan, yoksa diger takim yaparken pushlasan mi diye gidip geliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bu türde en fazla bu kadar pvp oluyor. tabii ben bloodline champions, fury gibi oyunları moba'dan saymıyorum zira moba terimini yozlaştığı gibi kabul ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar