mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 08508111079 bu numaradan annemi aramışlar ve finansbank harcamalarınızdan dolayı samsung s5 cep telefonu ve tablet pc kazandınız sadece adresinizi istiyoruz demişler. para ödemem falan diyince adamlarda tamam demiş zaten sadece adres doğrulaması için aradık demişler. para falan istemediklerini duyuncada okey getirin demiş. bugun bi tane s5 ve bi tane boktan tablet pc getirmişler iş yerine. şimdi eve gelince haberim oluyo benimde olaydan. tablet pc'nin içinden 800 liralık bi tane fatura çıktı annemin adına. tablet pc'ye 100 lira vermezsiniz okadar boktan bişi. telefon gerçek gibi gözüküyodu ama onunda imei'sini sorgulayınca sahte olduğunu gördük. sorum şu ki annemin adına kestikleri bu fatura ile bizden bişi isteyebilirler mi? nası bi aksiyon almamız gerekir şurda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 isterler. en kısa zaman da savcılığa, polise başvurun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 peki biz hayır istemiyoruz diye geri versek aletleri. elimizde kesilmiş fatura var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bunlar beni günde 2 defa arıyorlardı blockladım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kime vericen abi sahte aleti geri sdfs vatan'dan almadı sonuçta adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 mokoko said: peki biz hayır istemiyoruz diye geri versek aletleri. elimizde kesilmiş fatura var sonuçta. geri vermekle uğraşma abi. adamlar dolandırıcı. üstelik bu gibi durumlarda yapmaması gerekirdi ama faturayla geri vermeye kalksanız bile almayabilirler. dolandırıcı adamlar, şikayet edin yakalansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 geçmiş olsun ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 p-p-p-powerbook geldi aklıma dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şu yazdıklarına göre dolandırıcı sizsiniz adamların tabletini telefonunu almışsınız beleşten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Faturanın üstündeki numarayı arayıp doğrulayın. Fatura o senet değil sonuçta. Para talep edemezler en fazla 15 gün içinde sorgusuz sualsiz geri iade etme hakkınız var. sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 BalisticGel said: Faturanın üstündeki numarayı arayıp doğrulayın. Fatura o senet değil sonuçta. Para talep edemezler en fazla 15 gün içinde sorgusuz sualsiz geri iade etme hakkınız var. sıkıntı olmaz. tam olarak bunu demek istemiştim. adamlar katakulliye getirip kredi kartını falan isteyip para çekmiş olsa neyse ama sırf fatura kesilmiş. fatura bu arada sadece tablet için var. telefonda bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 troll'leyen arkadaşlarada selamlarımı gönderiyorum. umarım anneniz babanız yaşamaz böyle bişi. yazık valla şuraya gelmişim telaşla bi akıl arıyorum siz gelmişsiniz mal mal konuşuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sen de adamlara kes bi fatura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şimdi siz ürünü geri vermek istediğinizde gerçek s5 verdik siz bize sahtesini vermeye kalkıyorsunuz demesinler.fatura ile telefonun imei uyuyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 telefonla ilgili bi fatura yok. tablet için var onunda modeline kadar yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bilen biri bu dolandırıcılığı anlatsın şimdi mokokolar nasıl dolandırılmış oluyor. adamların bu işte kazancı ne şekilde gerçekleşiyor. hani karttan para çekip orj telefon tablet alıp mokokolara sahte göndermemişler. para çekimi yok. fatura da senet değil. olay nedir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 imza atmis mi annen faturanin oteki nushasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 aras kargo ile gelmiş sadece oraya kargoyu aldım diye imza atmış. başka atılan bi imza falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Benim bildigim irsaliyeli faturaya imza atmis olmasi lazim mali teslim aldigina ispat olmasi icin faturaya imza atmadiysa kargonun icinden ne cikacagini bilemez sonucta eger ptt odemeli kargo gibi birsey deilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Red said: bilen biri bu dolandırıcılığı anlatsın şimdi mokokolar nasıl dolandırılmış oluyor. adamların bu işte kazancı ne şekilde gerçekleşiyor. hani karttan para çekip orj telefon tablet alıp mokokolara sahte göndermemişler. para çekimi yok. fatura da senet değil. olay nedir sdfs evet abi anlamadım. napıcaz onuda bilemedim. gidip adamlara alın bunu mu dicez baya baya. fatura kesen adamların adresine vergi dairesine kadar yazıyo faturanın üstünde kaşeli olarak. hadi diyelim adamlar ortadan kayboldu çekilen bi para yokki nası tahsil edicekler faturada yazanı. diyelim ki yarın çıktılar parayı ödeyin dediler al kardeşim diyip geri veremez miyiz yani bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Tüketici mahkemeleri hızlıca halledebilir. 15 günde geri iade edebiliyorsun diye yasa vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 siz polise gidin abi magudur supheli olmayin bide sahte telefon kacakciligindan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 8 gün içinde itiraz etmez isen faturayı ödemek zorundaymışsın yanımda avukat var sordum az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kaşe nereye vurulmuş? eğer üstteyse faturanın adamlar bunlar veresıuye mal aldı ödeme yapmadı derlerse tahsılat makbuzu , fış falan göstermenız gerekır kı o da sızde yok tabıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben de tam adamlar salak degildir vardir bir numarasi diyecektim ki..varmis numarasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar