Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben seviyorum arkadaş bunu. geçen gün bir arkadaşımın evine gittik içmeceye. küçük müçük diyordu, 1+1 falan bekliyordum. meğer direk 1'miş. bu da tek başına yaşıyor zaten, aa ne güzelmiş falan dedim. yok ya sevmiyorum falan filan anlattı bi' şeyler. sonra bi baktım yarım metrelik balkonu var. oha lan buranın nesini sevmiyorsun it diye üzerine örseledim biraz. niye öyle coştum bir anda anlamadım ama meğersem hastasıymışım fransız balkonun, o an onu fark ettim. var mı başka seven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 fransız balkon ne ya zenginlik ne güzel balkon bile yabancı mk kahrolsun zenginler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 gün gelicek tüm zenginleri asıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Yok abi balkona çıkıp, geleni geçeni kesip, çekirdek çitlemek, karı kız kesmek gibisi yok. Ama siz yine Fransız balkon alın yuvarlak sistem olsun bizde pek kare yok şu an. Gerçi şu an adamlar demire döndü ekonomik vaziyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Masakari said: Yok abi balkona çıkıp, geleni geçeni kesip, çekirdek çitlemek, karı kız kesmek gibisi yok. direk 0.31deki balkon sahnesi aklıma geldi ehuehe http://www.youtube.com/watch?v=NmMtj0FFCkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 fransiz balkon demek evin balkonu yok demek degil mi boydan boya cama fransiz balkon deniyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Masakari said: Yok abi balkona çıkıp, geleni geçeni kesip, çekirdek çitlemek, karı kız kesmek gibisi yok. Ama siz yine Fransız balkon alın yuvarlak sistem olsun bizde pek kare yok şu an. Gerçi şu an adamlar demire döndü ekonomik vaziyetten. this. fransız balkonu pohpohlayan zihniyetin de zaten.... balkonsuz ev olur mu lan zevksizlik abidesi + balkon huzurdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bir topikte delicesine kolonya övülüyor diğerinde fransız balkon övülüyor başkaları karşı çıkıyor falan. iyice emekli albaya bağladınız lan artık. genciz arkadaşlar daha biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ben HALI topiki bekliyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 caps yok mu caps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 En iyi bulmaca veren gazeteler başlığı açabilirsiniz dedeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 tütün kolonyası iyidir yalnız. glorious master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Fransiz balkon ne ya ,ben bi French bed bilirim bunu da bir orospudan öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 niye durmadan nick değişiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ben torpilliyim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 fransız balkonun nesi güzel bi bok yaramıyor. eski balkonlar ne güzeldi panjurunu arala yayıl balkona sabah akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 abi bilmiyorum, teoman klibi gibi bi modu var bende. ergen tribi muhtemelen dfadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 harbi ha fransiz balkon tamamen suradaya 6 mt2 beton dokecegime bi demirle isi hallederim 100 dairede 1 daire belese gelir cakalliginin sonucudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Fransızların hatunları ve arabaları gibi balkonları da dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 cahilsiniz, o 30 santimlik çıkıntıdan güneş doğmadan şehre bakarken içilen kahvenin keyfini asla anlayamayacaksınız bla bla. anca mangal yapın siz hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 KESİN LAN JE SUIS BALKON http://www.youtube.com/watch?v=CAMWdvo71ls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 dana22 said: harbi ha fransiz balkon tamamen suradaya 6 mt2 beton dokecegime bi demirle isi hallederim 100 dairede 1 daire belese gelir cakalliginin sonucudur.. gereksiz mesleki bilgi veriyim size o zaman binalarda en dış duvardan 20 cm dışarıya motif yapma hakkınız var. onu aşamazsınız. o da sadece süs amaçlı yapılabilir. işte fransız balkon türkiyede böyle yapılıyor. adam motif yapıyor 20 santim. ama demiri en dışarıdan takıyor. oluyor sana 20 santim genişliğinde fransız balkon. balkonlarda da yaparlar 20 cm geniş olur balkonlar normalden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Ren said: KESİN LAN JE SUIS BALKON http://www.youtube.com/watch?v=CAMWdvo71ls ahah kafalarca (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Fransız denmiş. Öpücüğünden önceki son çıkış http://www.youtube.com/watch?v=fOIW1yIyHF8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ad/Edouard_Manet_-_The_Balcony_-_Google_Art_Project.jpg/737px-Edouard_Manet_-_The_Balcony_-_Google_Art_Project.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar