Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ne yapmam lazım başıma iş açılmaması için? Ben eve girdiğimden beri böyle muhtemelen, bugün bi arıza için gelen bedaş görevlisi beni ve bi daireyi daha da uyardı ama gidip dilekçe verin dedi sadece. Ne yazmam lazım dilekçeye, baktım şimdi mühür sökmek de sağlam cezaymış, hayır bi de üç yüz tl fatura geldi son ay kaçak kullansam içim yanmıcak sdf Elektronik sayaç bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Git elektrik idaresine onlar verir dilekçe örneği doldurursun. Kendin talepte bulunduğun için cezası yok. Bİzim de kiralık dükkanın sayacı takılıyordu. Söyledik gelip akıllı sayaç taktılar ceza fln yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 O şekilde kullanmaya devam edersen görevli kendi ihbar etmek zorunda kalır, o da ceza gerektirir. Kendin gidince sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 firsat bu firsat durumdan istifade edip sat evi, ulkemizde zengin oldugu halde bunu takinti yapmis insanalr var korkunc paralar verirler http://www.haberegider.com/blog/wp-content/uploads/y%C3%BCzde-70-Ka%C3%A7ak-Elektrik-Kullan%C4%B1lan-4-%C4%B0l.jpg sunla ugrastirma insanlari kanca filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mühür sökmek ceza mıymış? 9 yıldır ne zaman elektriği geç ödesem mühürü açıp kabloyu yerine taktım. Hatta elektrik kesilmesi süreci şu şekilde işliyor: Vidayı gevşetiyorlar Kabloyu yerinden çıkartıyorlar Kabloyu kökten söküyorlar Saati alıp gidiyorlar. Eğer saati almadılarsa sorun yok. Saati aldıklarında bayaa uğraştırıyolar. Yok tek faz, yok 3 faz, yok gelecekler takacaklar falan. Uzun iş. Not: İzmir'de yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 abi sen haber aramıyor muydun yerel gazete için? bunu haber yap işte, elektrik faturanızı ödemediğinizde adım adım karşılaşacaklarınız, çözümleri diye sdf hatta sık sık başına da geliyormuş fotoğraflarsın bir güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 düz dilekçe yazacaksın abi işte. falanca tarihinde mühürlenen sayacım bilinmeyen kişilerce haberim ve bilgim olmadan kırılmıştır. gereğini yapılmasını de geç. evraktan giriş yaptır numaralı halinden bi fotokopi al tamamdır. vakit geçirme fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yani. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Aceace said: Vidayı gevşetiyorlar Kabloyu yerinden çıkartıyorlar Kabloyu kökten söküyorlar Saati alıp gidiyorlar. Kabloyu kökten sökene kadar kendimiz fix ettik hep onlar kestikçe. Kabloyu dibinden kestikleri zaman takamamıştık, o sırada paket servise apartmana gelen eleman elektirikten anladığını söyledi, 5tlye takmıştı kabloyu. Sonra ödedik ama sinirlenecek adam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 imamizer said: düz dilekçe yazacaksın abi işte. falanca tarihinde mühürlenen sayacım bilinmeyen kişilerce haberim ve bilgim olmadan kırılmıştır. gereğini yapılmasını de geç. evraktan giriş yaptır numaralı halinden bi fotokopi al tamamdır. vakit geçirme fazla. Eyvallah yapayım yarın şunu. Yalnız ne zaman mühürlendiğini bilmiyorum, sayacın aboneliğini aldığım tarihi mi vereyim, sallayıp geçiyim mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bizim sayacta zaten muhur sokulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kurdistan'da yasamiyorum ama atmosferi soluyorum boylece sark kosesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Drall said: imamizer said: düz dilekçe yazacaksın abi işte. falanca tarihinde mühürlenen sayacım bilinmeyen kişilerce haberim ve bilgim olmadan kırılmıştır. gereğini yapılmasını de geç. evraktan giriş yaptır numaralı halinden bi fotokopi al tamamdır. vakit geçirme fazla. Eyvallah yapayım yarın şunu. Yalnız ne zaman mühürlendiğini bilmiyorum, sayacın aboneliğini aldığım tarihi mi vereyim, sallayıp geçiyim mi sdf ya o işte ekstra bi kaç cümle olsun diye. önemli değil sen sadece mührüm bilgim ve haberim olmadan bilinmeyen kişilerce kırılmıştır. bilgilerinizi ve gereği arz ederim yaz ver. posta yapma elden ver sayı tarih alınca fotokopisini iste veya sayı tarihi sendeki evrakın üzerine not al. elinde belge olsun maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Theridone said: bizim sayacta zaten muhur sokulu sayaç almış olmanız bile harika bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Aceace said: Mühür sökmek ceza mıymış? 9 yıldır ne zaman elektriği geç ödesem mühürü açıp kabloyu yerine taktım. Hatta elektrik kesilmesi süreci şu şekilde işliyor: Vidayı gevşetiyorlar Kabloyu yerinden çıkartıyorlar Kabloyu kökten söküyorlar Saati alıp gidiyorlar. Eğer saati almadılarsa sorun yok. Saati aldıklarında bayaa uğraştırıyolar. Yok tek faz, yok 3 faz, yok gelecekler takacaklar falan. Uzun iş. Not: İzmir'de yaşıyorum. yalnız arkadşın bahsettiği mühür o mühür değil galiba. sayaçlarda normalde de bir adet mühür oluyor sanırım içi açılıp oynanmasın diye onu söylemişler gidin taktırın diye. geçen benim de elektriği kestiler 7 tane otomatik ödeme talimatım var gidip bir tek elektriği ödememiş banka, faturayı da incelemeyince çatırt diye kestiler yetişemedim bi de elemana. indim mühürü çevire çevire kopardım açtım şalteri yukarı çıkıp hemen bilgisayarı açıp ödedim faturayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Şu şu tarihinde 1234 nolu abonesi olduğum firmanınızın elektrik sayacının mührünün sökülmüş olduğunu yeni farkettim. Mühürün yenilenmesi ile ilgili işlemler için ellerinizden öperim gibi bişiler yaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 elektrik faturadan dolayı kesilince mührü söküp kablo takmak gelmezdi benim aklıma. gerçi fatura ödememek de gelmez. gerçi süpermarketten sakız aşırayım fln da gelmez aklıma (son cümle serbest çağrışım galiba) neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 186yi aradım dedim böyle böyle, tamam dedi ekibi yönlendiriyorum bi ara gelip takacaklar. Umarım kendi ellerimle kendimi ihbar etmiş sayılmam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar