Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Erkek ve delikanlı olmanın tanımı hangi karaktersizin lügatında sevgiliyi iş yerinden bir kızla aldatmaktan geçiyor biri bunu açıklasın bana.

Ooo xaenin taunt atmış. Herkesin bi limiti var abi, senin bile sdfss

http://doctorwho.fm/wp-content/blogs.dir/1/files/karen-gillan/karen-gillan-3.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Abi sonuçta adamlar hem 3 TL ye giyecek satıp hem de pazar malının yine bir tık üstü olarak algılanmayı başarıyorlar, bu bile başarıdır sdf.

Inditex markalarından ( Zara, Pull & Bear, Bershka etc. ) alacağın her türlü tshirt ün kalitesini malesef öttürüyor. Hani özellikle kaliteli olduğunu bildiğin markalardan satın almıyorsan giyimini, bu adamların kumaş kalitesi türkiye deki yabancı büyük retailer ın çoğundan iyi durumda.

en basitinden bu dandirik markalardan aldığın tshirt, 6 ay sonra göbek hizasından dönme yapmaya başlar, pamuklanmaya daha 2. 3. yıkamadan sonra başlar. Baskı 3. 4. yıkamadan sonra solamaya başlar vs.

hani yerin adamları da, bence teknik olarak, müşterilerinin sosyal dağılımı ve yönetiminin fetullahlığına rağmen, temiz iş yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Auril said:

tanismayin erbapla bence
210 a saplayan adam gozu donerse size de saplayabilir mizragi
aman diyorum

bu kardeşiniz 1-1,5/10'la (1 olması da kız olmasından) bile halvet oldu çaresizlikten...İnsanları aşağılamayın

kim asagilamis
ben kaseye dikkat edin dedim sadece
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

"roket adam" said:

bilmem kaç yüz tane dükkanı olan, her dükkanda binlerce SKU olan bir şirket nasıl köylü usulü yönetilebilir ki ya. elle hesap mı tutacaklardı.

dükkan veya sku sayısı profesyonellik ile paralel olmak zorunda değil türkiyede bir çok şirkette olduğu üzere.

hahah yapma abi nasıl yönetecek o kadar şeyi. çük kadar dükkanı bile kevgire çeviriyor bizimkiler, öyle düzgün yönetim sistemi kurmadan nereye o kadar büyüyorsun sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...