neutrino Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Xaenin said: Erkek ve delikanlı olmanın tanımı hangi karaktersizin lügatında sevgiliyi iş yerinden bir kızla aldatmaktan geçiyor biri bunu açıklasın bana. Ooo xaenin taunt atmış. Herkesin bi limiti var abi, senin bile sdfss http://doctorwho.fm/wp-content/blogs.dir/1/files/karen-gillan/karen-gillan-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 quixef said: Abi sonuçta adamlar hem 3 TL ye giyecek satıp hem de pazar malının yine bir tık üstü olarak algılanmayı başarıyorlar, bu bile başarıdır sdf. Inditex markalarından ( Zara, Pull & Bear, Bershka etc. ) alacağın her türlü tshirt ün kalitesini malesef öttürüyor. Hani özellikle kaliteli olduğunu bildiğin markalardan satın almıyorsan giyimini, bu adamların kumaş kalitesi türkiye deki yabancı büyük retailer ın çoğundan iyi durumda. en basitinden bu dandirik markalardan aldığın tshirt, 6 ay sonra göbek hizasından dönme yapmaya başlar, pamuklanmaya daha 2. 3. yıkamadan sonra başlar. Baskı 3. 4. yıkamadan sonra solamaya başlar vs. hani yerin adamları da, bence teknik olarak, müşterilerinin sosyal dağılımı ve yönetiminin fetullahlığına rağmen, temiz iş yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Maşallah tatlıymış hatun kardeşimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şu üstteki fotonun belalısı olurum bildiğin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Hala Wishmaster'ın hikayesini bekliyoruz ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 wish R in kralini yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 meraklısına öm atıyorum şu an. başlık açmayacam :D isteyen öm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Auril said: tanismayin erbapla bence 210 a saplayan adam gozu donerse size de saplayabilir mizragi aman diyorum bu kardeşiniz 1-1,5/10'la (1 olması da kız olmasından) bile halvet oldu çaresizlikten...İnsanları aşağılamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 geldi.. ohhhyyşşşş mmmhhmmpsss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 32 sayfa yazıp da saplamayan çaşıttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 NİYE KONU LCW'YE FALAN GELDİ YA YİNE BAŞLADINIZ BEN DAHA BİLGİLİYİM TARTIŞMASINA. NE GÜZEL "EN DEĞİŞİK BEN SAPLADIM" NOKTASINDAYDIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 RamsesII said: Auril said: tanismayin erbapla bence 210 a saplayan adam gozu donerse size de saplayabilir mizragi aman diyorum bu kardeşiniz 1-1,5/10'la (1 olması da kız olmasından) bile halvet oldu çaresizlikten...İnsanları aşağılamayın kim asagilamis ben kaseye dikkat edin dedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ZaugnaKhaldun said: Hala Wishmaster'ın hikayesini bekliyoruz ohşş Hizmette sınır yok, özel mesaj ile WoT story sini paylaştı panpam. Sağolasın wişmaster. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 o kadar wot dose patiyi mahrum birak olmadi wish olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 aslında güzel shitstorm dönerdi ama ileride utanç başlığım olsun istemiyorum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kızın fotosu varsa paylaşın çok konuşmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 wish yeni bitti 7/10 daha fazla ayrıntı verebılırdın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ne atıyosun öm'den ona göre isticem. dick pic ise almiyim sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 1,5/10 Nasıl oluyor lan? Ben hiç 3'ten aşağısını düşünmemiştim. Aysel Gürel tier mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kanaat notu bile vermemis o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 totemic said: wish yeni bitti 7/10 daha fazla ayrıntı verebılırdın.. abi onu başlık açıcam kafasıyla yazdım. öm olarak atmaya yeni karar verdim. öyle yazsam her türlü ayrıntıya girerdim. Küreğindeki ra'nın gözü dövmesinden tut, siyah gstringine kadar anlatırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kermit said: kızın fotosu varsa paylaşın çok konuşmadan arka sayfalarda biri bi foto koymustu kiz bu diye, muhabbeti okurken ona yorum yapamamistim. simdi aklima geldi. kiz o fotodaki gibi birseyse ona vurmayip, boyle mundar eden cok buyuk ayip etmis olur. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 33 sayfa fotomu arayım bulun getirin masama 1 saat içinde hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bingildak said: "roket adam" said: bilmem kaç yüz tane dükkanı olan, her dükkanda binlerce SKU olan bir şirket nasıl köylü usulü yönetilebilir ki ya. elle hesap mı tutacaklardı. dükkan veya sku sayısı profesyonellik ile paralel olmak zorunda değil türkiyede bir çok şirkette olduğu üzere. hahah yapma abi nasıl yönetecek o kadar şeyi. çük kadar dükkanı bile kevgire çeviriyor bizimkiler, öyle düzgün yönetim sistemi kurmadan nereye o kadar büyüyorsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 adamlar hala LCW tartışıyor ya. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar