Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

Madcat said:

chrome baba bana iş bul izmirden ya geç sen bu işleri,
yanında çalışıyım mı?

hacı. ben dedim sana. mobil konusunda birşeyler yap istediğin kadar iş bulayım sana diye. sen network istiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam. izmir bilgisayar mühendisleri için çok kısıtlı bir şehir abi. anca kpss ile huzur bulunabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

(edit:lcw ile ilgili bu yazdıklarım, araya başka mesaj girmiş, olm ne kadar hızlı akıyor bugün)
ya bırakın. yeto herifler. Zamanında Bangladeş'te de, İkitelli'de de görüştüm onların genel müdürleri ve yönetici kadrosu ile.
Bir tarafları kalkmış ki sorma. Öyle yerde çok uzun süre çalışılmaz. Çalıştığın süre içerisinde iyi maaş alırsın, o ayrı.

şu anda türkiye sınırları içerisinde, üretimini yapan firmalara 1-2 haftada şak diye nakit ödeyen yerli başka bir firma yok sektörde. inanmazsın ama deli gibi satıyor herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Madcat said:

yanında çalışıyım mı?

hacı. ben dedim sana. mobil konusunda birşeyler yap istediğin kadar iş bulayım sana diye. sen network istiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam. izmir bilgisayar mühendisleri için çok kısıtlı bir şehir abi. anca kpss ile huzur bulunabiliyor.

aynen abi napayım iyi-kötü çalışıoz işte ama kaçasım var, bilgisayar işi yapmamak dahi geliyor içimden.
konuyu baltaladık yine.
akşam la puertadayım beklerim sdfnlkjsgd
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

abi sana her göz kırpana atlıyorsan deliğonlı değil kibar tabiriyle kuku paparası oluyorsun. inşaata kariyer olarak bak sen, karakterine yerleşmesin.

sen anlamamışsın. kıza atlayacaksan atla, atlamayacaksan da yaptığın şey yufka yüreklilik, iyi patronluk değil, eziklik abi, zayıflık, yetersizlik. hayır böyle yaparak o kişinin kariyerine de zarar veriyorsun farkında değilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

chrome said:

Madcat said:

yanında çalışıyım mı?

aynen abi napayım iyi-kötü çalışıoz işte ama kaçasım var, bilgisayar işi yapmamak dahi geliyor içimden.
konuyu baltaladık yine.

Git Bilgitürk'e, İzkom'a, Alto'ya falan başvur. Ege bölgesindeki büyük network entegratörlerine işte. İlla ki boş bir spot vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Madcat said:

chrome said:

Madcat said:

yanında çalışıyım mı?

konuyu baltaladık yine.

Git Bilgitürk'e, İzkom'a, Alto'ya falan başvur. Ege bölgesindeki büyük network entegratörlerine işte. İlla ki boş bir spot vardır.

kutunu boşaltsana roket.
Sosyal ağlarda paylaş

ne anlatıcak SAP'ye 9 trilyor döler yatırım yaptık sistemden habersiz kuş uçamaz falan diyordur

böyle şeyler anlatabiliyorsa ciğerimizi yesin
http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/retailandconsumer/11172562/How-Inditex-became-the-worlds-biggest-fashion-retailer.html
http://www.nytimes.com/2012/11/11/magazine/how-zara-grew-into-the-worlds-largest-fashion-retailer.html?pagewanted=all
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç anonim değilim abi. 20-30 kişi tanıyor beni reelden. İsteyen biri her yerden facebookuma falan ulaşabilir. Yarın öbür gün başlık linkini anneme postlayanlar, in a relationship with x görüp kız arkadaşıma postlayanlar olur. Koca WoT'u yazıp şimdi düşünüyorum bunları ya haha
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Grego said:

abi sana her göz kırpana atlıyorsan deliğonlı değil kibar tabiriyle kuku paparası oluyorsun. inşaata kariyer olarak bak sen, karakterine yerleşmesin.

sen anlamamışsın. kıza atlayacaksan atla, atlamayacaksan da yaptığın şey yufka yüreklilik, iyi patronluk değil, eziklik abi, zayıflık, yetersizlik. hayır böyle yaparak o kişinin kariyerine de zarar veriyorsun farkında değilsin.

kusura bakma ya, ben seni okumakla baştan hata etmişim. bu nasıl bir mantık yokluğu. birşeyi sivri şekilde söyleyince kesin doğru mu oluyor diye hissediyorsun nedir.

geçersiz bir işlem yürüttün, kapan amk.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

yav yok, ne anlayacak? annelerin gözünde biz hep yemeğini yedirdiği, altını bağladığı, ağladığında kucağına alıp sarıp sarmaladığı çocuklarız. nereden bilsin arkadaşına wishmaster'ın saplayacağını?

abi senin ailenin yaşı ile bizimkilerin jenerasyon farkı var. hep kendi zaman diliminden bakıyorsun olaylara

:D
Sosyal ağlarda paylaş

çok uzatmadan, ben lcw'i baya köylü şirketi sanırdım. herifler inanılmaz profesyonel çalışıyor. IT ekipleri devasa. çok ciddi proje yönetimi yapan nadir şirketlerden biri. çalışana verdikleri maaşlar, primler, çalışma şartları falan türkiye standardlarının çok üstündeymiş anlattığı kadarıyla. ayrıca şirketin yaptığı kar'ın yüzde bilmemkaçının her yıl hayır işlerine harcanması şaşırtmıştı. ayrıca rusya'ya falan çok hızlı girmişler. baya ülkede pazar payını büyütmüler falan falan

ben lcw der geçerdim yani içeriden öyle değilmiş pek hehe

adamlar baya balls of monkey çıktı
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

KuddusiMavra said:

yav yok, ne anlayacak? annelerin gözünde biz hep yemeğini yedirdiği, altını bağladığı, ağladığında kucağına alıp sarıp sarmaladığı çocuklarız. nereden bilsin arkadaşına wishmaster'ın saplayacağını?

abi senin ailenin yaşı ile bizimkilerin jenerasyon farkı var. hep kendi zaman diliminden bakıyorsun olaylara

:D

yo doğru söylemiş. altını bağladığı halimi hatırlamıyor da, bildiğiniz üzere iyi kalpli bir insanım, naifim falan. Dünyaya naif insanların da seks canavarı olabileceklerini kanıtlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...