chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Madcat said: chrome baba bana iş bul izmirden ya geç sen bu işleri, yanında çalışıyım mı? hacı. ben dedim sana. mobil konusunda birşeyler yap istediğin kadar iş bulayım sana diye. sen network istiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam. izmir bilgisayar mühendisleri için çok kısıtlı bir şehir abi. anca kpss ile huzur bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi sana her göz kırpana atlıyorsan deliğonlı değil kibar tabiriyle kuku paparası oluyorsun. inşaata kariyer olarak bak sen, karakterine yerleşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 KuddusiMavra said: (edit:lcw ile ilgili bu yazdıklarım, araya başka mesaj girmiş, olm ne kadar hızlı akıyor bugün) ya bırakın. yeto herifler. Zamanında Bangladeş'te de, İkitelli'de de görüştüm onların genel müdürleri ve yönetici kadrosu ile. Bir tarafları kalkmış ki sorma. Öyle yerde çok uzun süre çalışılmaz. Çalıştığın süre içerisinde iyi maaş alırsın, o ayrı. şu anda türkiye sınırları içerisinde, üretimini yapan firmalara 1-2 haftada şak diye nakit ödeyen yerli başka bir firma yok sektörde. inanmazsın ama deli gibi satıyor herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Erkek ve delikanlı olmanın tanımı hangi karaktersizin lügatında sevgiliyi iş yerinden bir kızla aldatmaktan geçiyor biri bunu açıklasın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 LCW de fashion retailde birinci bu arada açık ara, tartışmaya gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 chrome said: Madcat said: chrome baba bana iş bul izmirden ya geç sen bu işleri, yanında çalışıyım mı? hacı. ben dedim sana. mobil konusunda birşeyler yap istediğin kadar iş bulayım sana diye. sen network istiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam. izmir bilgisayar mühendisleri için çok kısıtlı bir şehir abi. anca kpss ile huzur bulunabiliyor. aynen abi napayım iyi-kötü çalışıoz işte ama kaçasım var, bilgisayar işi yapmamak dahi geliyor içimden. konuyu baltaladık yine. akşam la puertadayım beklerim sdfnlkjsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Xaenin said: LCW de fashion retailde birinci bu arada açık ara, tartışmaya gerek yok yani. proje yönetimi eğitimi alırken lcw'den iki kişi geldi IT'den. şirketi anlattılar, ınınııvrıdı dedim. çok garip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: abi sana her göz kırpana atlıyorsan deliğonlı değil kibar tabiriyle kuku paparası oluyorsun. inşaata kariyer olarak bak sen, karakterine yerleşmesin. sen anlamamışsın. kıza atlayacaksan atla, atlamayacaksan da yaptığın şey yufka yüreklilik, iyi patronluk değil, eziklik abi, zayıflık, yetersizlik. hayır böyle yaparak o kişinin kariyerine de zarar veriyorsun farkında değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Madcat said: chrome said: Madcat said: chrome baba bana iş bul izmirden ya geç sen bu işleri, yanında çalışıyım mı? hacı. ben dedim sana. mobil konusunda birşeyler yap istediğin kadar iş bulayım sana diye. sen network istiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam. izmir bilgisayar mühendisleri için çok kısıtlı bir şehir abi. anca kpss ile huzur bulunabiliyor. aynen abi napayım iyi-kötü çalışıoz işte ama kaçasım var, bilgisayar işi yapmamak dahi geliyor içimden. konuyu baltaladık yine. akşam la puertadayım beklerim sdfnlkjsgd Git Bilgitürk'e, İzkom'a, Alto'ya falan başvur. Ege bölgesindeki büyük network entegratörlerine işte. İlla ki boş bir spot vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bingildak said: Xaenin said: LCW de fashion retailde birinci bu arada açık ara, tartışmaya gerek yok yani. proje yönetimi eğitimi alırken lcw'den iki kişi geldi IT'den. şirketi anlattılar, ınınııvrıdı dedim. çok garip lan. neler anlattılar anlatsana azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 "roket adam" said: Madcat said: chrome said: Madcat said: chrome baba bana iş bul izmirden ya geç sen bu işleri, yanında çalışıyım mı? hacı. ben dedim sana. mobil konusunda birşeyler yap istediğin kadar iş bulayım sana diye. sen network istiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam. izmir bilgisayar mühendisleri için çok kısıtlı bir şehir abi. anca kpss ile huzur bulunabiliyor. aynen abi napayım iyi-kötü çalışıoz işte ama kaçasım var, bilgisayar işi yapmamak dahi geliyor içimden. konuyu baltaladık yine. akşam la puertadayım beklerim sdfnlkjsgd Git Bilgitürk'e, İzkom'a, Alto'ya falan başvur. Ege bölgesindeki büyük network entegratörlerine işte. İlla ki boş bir spot vardır. kutunu boşaltsana roket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 lcw mali yaptirirken cat diye 1 milyon$ on odemeyi koyuyormus. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ne anlatıcak SAP'ye 9 trilyor döler yatırım yaptık sistemden habersiz kuş uçamaz falan diyordur böyle şeyler anlatabiliyorsa ciğerimizi yesin http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/retailandconsumer/11172562/How-Inditex-became-the-worlds-biggest-fashion-retailer.html http://www.nytimes.com/2012/11/11/magazine/how-zara-grew-into-the-worlds-largest-fashion-retailer.html?pagewanted=all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ben hiç anonim değilim abi. 20-30 kişi tanıyor beni reelden. İsteyen biri her yerden facebookuma falan ulaşabilir. Yarın öbür gün başlık linkini anneme postlayanlar, in a relationship with x görüp kız arkadaşıma postlayanlar olur. Koca WoT'u yazıp şimdi düşünüyorum bunları ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 chrome said: Grego said: abi sana her göz kırpana atlıyorsan deliğonlı değil kibar tabiriyle kuku paparası oluyorsun. inşaata kariyer olarak bak sen, karakterine yerleşmesin. sen anlamamışsın. kıza atlayacaksan atla, atlamayacaksan da yaptığın şey yufka yüreklilik, iyi patronluk değil, eziklik abi, zayıflık, yetersizlik. hayır böyle yaparak o kişinin kariyerine de zarar veriyorsun farkında değilsin. kusura bakma ya, ben seni okumakla baştan hata etmişim. bu nasıl bir mantık yokluğu. birşeyi sivri şekilde söyleyince kesin doğru mu oluyor diye hissediyorsun nedir. geçersiz bir işlem yürüttün, kapan amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 KuddusiMavra said: yav yok, ne anlayacak? annelerin gözünde biz hep yemeğini yedirdiği, altını bağladığı, ağladığında kucağına alıp sarıp sarmaladığı çocuklarız. nereden bilsin arkadaşına wishmaster'ın saplayacağını? abi senin ailenin yaşı ile bizimkilerin jenerasyon farkı var. hep kendi zaman diliminden bakıyorsun olaylara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 çok uzatmadan, ben lcw'i baya köylü şirketi sanırdım. herifler inanılmaz profesyonel çalışıyor. IT ekipleri devasa. çok ciddi proje yönetimi yapan nadir şirketlerden biri. çalışana verdikleri maaşlar, primler, çalışma şartları falan türkiye standardlarının çok üstündeymiş anlattığı kadarıyla. ayrıca şirketin yaptığı kar'ın yüzde bilmemkaçının her yıl hayır işlerine harcanması şaşırtmıştı. ayrıca rusya'ya falan çok hızlı girmişler. baya ülkede pazar payını büyütmüler falan falan ben lcw der geçerdim yani içeriden öyle değilmiş pek hehe adamlar baya balls of monkey çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Abi sonuçta adamlar hem 3 TL ye giyecek satıp hem de pazar malının yine bir tık üstü olarak algılanmayı başarıyorlar, bu bile başarıdır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bilmem kaç yüz tane dükkanı olan, her dükkanda binlerce SKU olan bir şirket nasıl köylü usulü yönetilebilir ki ya. elle hesap mı tutacaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Xaenin said: Erkek ve delikanlı olmanın tanımı hangi karaktersizin lügatında sevgiliyi iş yerinden bir kızla aldatmaktan geçiyor biri bunu açıklasın bana. erkeklik = skor sananların lugatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Dworgian said: KuddusiMavra said: yav yok, ne anlayacak? annelerin gözünde biz hep yemeğini yedirdiği, altını bağladığı, ağladığında kucağına alıp sarıp sarmaladığı çocuklarız. nereden bilsin arkadaşına wishmaster'ın saplayacağını? abi senin ailenin yaşı ile bizimkilerin jenerasyon farkı var. hep kendi zaman diliminden bakıyorsun olaylara :D yo doğru söylemiş. altını bağladığı halimi hatırlamıyor da, bildiğiniz üzere iyi kalpli bir insanım, naifim falan. Dünyaya naif insanların da seks canavarı olabileceklerini kanıtlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 "roket adam" said: bilmem kaç yüz tane dükkanı olan, her dükkanda binlerce SKU olan bir şirket nasıl köylü usulü yönetilebilir ki ya. elle hesap mı tutacaklardı. dükkan veya sku sayısı profesyonellik ile paralel olmak zorunda değil türkiyede bir çok şirkette olduğu üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ohooo ben kitabi basima verdin, seckin kitapcilardan alicaz diye bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 EY VAH Bıngıldak LCW hypeliyor, tüm Paticik barzo gibi gezecek yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 paticik zaten barzo gibi geziyor lan hahah ayakkabı başlıklarını görmüyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar