Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

Grego said:

Dworgian said:

Ha ama sevgilisi olan bir arkadaş olarak başta yanlış bir yaklaşım izlediğini kabul etmemiz lazım elbette.

Yenge de burayı okuyup ayrılmadıysa OP a değer veriyor demektir tabii (tu)

sevgili var diye, bana ne mesaj atıyorsun git be slk dersek erkek kezbanı olmuş olmaz mıyız.
efendi efendi, dedik. karşı taraf mesajı aldı. konu kapandı.

konu iş verimi. çıkın amk o konudan :)

iş verimi pek ipimizde değil pati olarak ya asdkasjdh

çıkmayalım o konudan. su güzel ılık fln.

:D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi olay net.

Grego'nın kızda gözü var. Ama hem yengeyle olan durum hem de iş yerinde böyle bir şey yaşamak istemediğinden (hepiniz gözden kaçırmışsınız, adam "daha önce küreği toprağa daldırdım, sonra tövbe ettim" demiş) olayı bu boyuta taşımış.

Konuyu buraya açarak kendi içinde biriktirdiğinin katharsisini yaşamış, hem de yengeye konuyu okutarak istenmedik bir kürekleme pozisyonunun önünü tıkamış. Şimdi kız bunun yanına çırılçıplak bile gitse "ulan hatuna bu kadar yazıyı okuttuk, onlarca adamın ponçikle, ateş et, suyunu sık, mızrakla önerilerini kız gördü, ben şimdi ateşe odunu verirsem eninde sonunda hatun beni paketler" diye düşüneceği için bir şey yapmayacak.

Bu bağlamda bir nevi kendi kendisine cockblock çekmek istemiş, başarılı da olmuş. Chastity belt'i takmış kendisine.
Sosyal ağlarda paylaş

olaya ortadan gireceklere özet geçiyorum.

grego aslında evli, geçmiş sayfalarda itiraf etti. iş yerinde malum kız ise buna asılıyor. grego ona karşı boş değil iş yapmadığı halde işte tutma nedeni bu ve bi şeyler dönmüş aralarında.. anlarsınız işte. özel hayat olduğu için pek girmiyorum skiş diye ipucu vereyim anlayın.

sonra stajyer kız 4 binliralık maaşı ve sırtında mızrakla bu konuyu bir şekilde buluyor (arda bey vakaası gibi) ve gregonun evli olduğunu öğreniyor. iş yerinde huzur kaçıyor.

gregonun patronu da bayan bu arada. kız gidiyor diyorki 'patron bu grego varya beni kandırdı, duygularımla oynadı, beni kullandı' diyor gözleri dolarak. patron tabi eski elemanı gregoyu sevdiği ve güvendiği için hemen gaza gelmiyor. ne diyorsun kızım sen diyor, kendine gel diye üstüne azarlıyor. kız bu arada ağlamaya başlıyor hışımla odadan çıkmak için arkasını dönerken sırtındaki mızrak etajerin üzerindeki pilli oda fısfısını düşürüyor. kadın patron o anda kızın haklı olduğunu anlıyor....
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Diğer taraftan wishmasterın 75li hikayesi de bi ilgi çekmiyor değil. Peki wish kadın GÜZEL MİYDİ?

abi ilk gördüğümde "uhhşş ne silkelerim duvardan duvara" demiştim. O zaman bakımlı bir kaşardı kendisi. Sonra zaman içinde terkedilmişliğin verdiği bunalımla çirkinleşmeye başladı sanki. Ama hala gideri var.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

1 senedir ayrılardı eşiyle. Eşi gitti başka bi kadınla evlendi. Tam kendini değersiz hissettiği dönem.. Bir de, kadın hemşire beyler.......

Ya sen de anlatacaksan anlat bilae.
Sneak peek vere vere flash player'da moneyshot olan yere getirmeye mi çalışıyorsun anlamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...