Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 özel mesajdan da bana sesleniyor, şakasına yazıyorum diye. boku çıkmasa iyi olmaz mıydı imam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: Yeni mesaj degil bu. Bu mesaja verdiğim bu cevaptan sonra kesildi zaten mesaj. 1-2 haftalık olay. Mesajı ne kafada olduğunu örnekleyim ve benim duruşumu netleştireyim diye iliştirdim. göndereceğim zaten arkadaşı, yenisini bulur bulmaz. son durum bu. iş yeri nerede sizin? 4.000'e anasını bile ağlatırım o işin. sonra kral kral paticik surf yaparız. kızı da direk koyarız kapıya beraber tekmeleriz. (aportta bekleyin tarih saat vericem şutlarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Dworgian said: Grego said: asdkjaldjas abi bu patron çalışan ilişkisi mi şimdi. patron değilim abi ben. başlığın ilk mesajının ilk satırına bir dön. sen bari dön amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ahaha grego paparayı yemiş yengeden.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 scorch said: Grego said: Yeni mesaj degil bu. Bu mesaja verdiğim bu cevaptan sonra kesildi zaten mesaj. 1-2 haftalık olay. Mesajı ne kafada olduğunu örnekleyim ve benim duruşumu netleştireyim diye iliştirdim. göndereceğim zaten arkadaşı, yenisini bulur bulmaz. son durum bu. iş yeri nerede sizin? 4.000'e anasını bile ağlatırım o işin. sonra kral kral paticik surf yaparız. kızı da direk koyarız kapıya beraber tekmeleriz. (aportta bekleyin tarih saat vericem şutlarken) 4bin vermemek için bu çile çekildi birader. sen o kısmı yanlış anlamışsın. yeni stajyer tarzında kişileri alıyoruz. bütçe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sürünün o zmn ak asfdasdf niye ağlıosunuz stajyer çıkartmak o kadar kolay olsa zaten 3-4k+ maaşlar dönmez piyasasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 çat diye çıkarırsam o kadar işi ben yapmak istemiyorum. o yüzden beklemede kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: Dworgian said: Grego said: asdkjaldjas abi bu patron çalışan ilişkisi mi şimdi. patron değilim abi ben. başlığın ilk mesajının ilk satırına bir dön. sen bari dön amk. yok pardon "ast üst ilişkisi" demeliyim doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 stajyer maasi 4000 .. ... .... staj bitince kac para veriyorlar peki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sen de bir tembelsin yani. Onu anladık. Slacking master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Topiği hiç okumadan mesaj atılması 10 yıldan sonra hala kafamı kurcalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Abi iyi bi grafiker maaşı 4000 dedi. Nerenizle okuyosunuz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi herkes sapıttı stajyer alıyoruz 4k maaş fln yok diyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Başlığı ilgiyle takip ediyorum da, nerenizle okuyorsunuz abi yazılanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Şu an stormeagle'ın hikayesini okuyorum abi. Bi 10 sayfa falan kaldı orada da. Çaktı mı çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 başlık misyonunu tamamladı sanırım. yazmak isteyen bir zahmet okusun. stajyer maaşları 1000-2000 arasında değişiyor 1-2 sene tecrübe varsa, 2000-3500 arası 3 sene üzeri 4 ten başlar 5 ve üzeri 4-6 arası. bilgi vermiş olayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ha ama sevgilisi olan bir arkadaş olarak başta yanlış bir yaklaşım izlediğini kabul etmemiz lazım elbette. Yenge de burayı okuyup ayrılmadıysa OP a değer veriyor demektir tabii (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 milletin okumakla ilgili çok ciddi sorunları var, ya da konuda sadece OP'un yazdıklarını okuyup, onu da poposundan okuyup cevap verdiklerini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Arkadaş keşke annemin iş arkadaşının bana yazdığı dönemde böyle bi kafam karışık başlığı açsaymışım. Çaktığımda bütün paticik orgazm olurmuş asdfsdkjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Dworgian said: Ha ama sevgilisi olan bir arkadaş olarak başta yanlış bir yaklaşım izlediğini kabul etmemiz lazım elbette. Yenge de burayı okuyup ayrılmadıysa OP a değer veriyor demektir tabii (tu) sevgili var diye, bana ne mesaj atıyorsun git be slk dersek erkek kezbanı olmuş olmaz mıyız. efendi efendi, dedik. karşı taraf mesajı aldı. konu kapandı. konu iş verimi. çıkın amk o konudan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 O da hep merak ettiğim bi konudur. Annenin iş arkadaşı annenden kaç yaş küçük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Grego said: başlık misyonunu tamamladı sanırım. yazmak isteyen bir zahmet okusun. stajyer maaşları 1000-2000 arasında değişiyor 1-2 sene tecrübe varsa, 2000-3500 arası 3 sene üzeri 4 ten başlar 5 ve üzeri 4-6 arası. bilgi vermiş olayım bari. hah bak..ne guzel gayet net aciklamalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 staj bitmiyo hiç, bitince yerine yeni stajyer dfdfdfadf dana22 said: stajyer maasi 4000 .. ... .... staj bitince kac para veriyorlar peki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Wishmaster said: Arkadaş keşke annemin iş arkadaşının bana yazdığı dönemde böyle bi kafam karışık başlığı açsaymışım. Çaktığımda bütün paticik orgazm olurmuş asdfsdkjfg Anlat panpa dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 evet panpa. al bu yükü üzerimden, sanadönsün başlık. anlat dinliyoruz. okumadan gelen herkes rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar