scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Hemen hızlıca özet geçeyim :D çalıştığım firma grubu, bünyesindeki firmalarla birleşime gitti. artık tek bir firma çatısı altında toplandı vs. şimdi bir hevesle logolarını da yenilemek istiyorlar. Ama sorun şu ki patronlar kıl mizaçlı insanlar. o sebeple gayet profesyonelce bu işi yapabilecek bir ajans vs. reklamcı arıyorum. var mıdır bu işi hakkı ile yapan yerler bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ö.M. atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ivy said: Ö.M. atıyorum Ben atcaktim ilk. Tuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 İlk ben attım o yüzden artık Genel Yönetici benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ivy nin attigini scrochun mesajlarina girip silebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Aa evet lan. Dur bakayim okumus mu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bence genel yönetici kermit olsun. en azından elinde bulunan gücün farkında olur. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ahahah Okudum konuştuk ama şuan ilk aşama değerlendirme işi netten 1-2 yer buldum ama çok ofsetçi işi aramadım bile sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ofsetciyse bize bekleriz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Bu arada benim onerdigim yerin Hakki diye calisani da var. Isi Hakki'yla yapan bi onlar bence. of. sandvic carpti galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Theridone said: ofsetciyse bize bekleriz sdfs ahah vallahi işte abi patronun dediği olay şey: ciddi anlamda bir çalışma sunum vs. yapılacak bir logo olması tatmin edici olması lazım sonuçların öte türlü logo cizik bakayım desek zaten kendim yaparım ki logo yapmışlığımda vardır hani hemen cv verebilirim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Benim kuzen var bağdat caddesinde onlar da iyidir. https://www.facebook.com/pages/Lacivert-Ajans/263003370433266 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 scorch said: Theridone said: ofsetciyse bize bekleriz sdfs ahah vallahi işte abi patronun dediği olay şey: ciddi anlamda bir çalışma sunum vs. yapılacak bir logo olması tatmin edici olması lazım sonuçların öte türlü logo cizik bakayım desek zaten kendim yaparım ki logo yapmışlığımda vardır hani hemen cv verebilirim sdfs haa size ikea koltuklu mac'li ajans lazım abi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 di said: Bu arada benim onerdigim yerin Hakki diye calisani da var. Isi Hakki'yla yapan bi onlar bence. of. sandvic carpti galiba... bu garbage da bahsettiğin post mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 valla tam süper pro diyosan ddf var bildiğim. bi iki gün bulunmuştum eski şapka fabrikası binalarında. tam sunumlu munumlu profesyoneller ama ne kadar iyi yapıyorlar bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Dworgian said: di said: Bu arada benim onerdigim yerin Hakki diye calisani da var. Isi Hakki'yla yapan bi onlar bence. of. sandvic carpti galiba... bu garbage da bahsettiğin post mu. Evet ya. Hic boyle bi insan degilim halbuse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Spidee'nin ajansı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Spidee'nin ajansi mi var? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Yok lan ajans'ta çalısıyor. Dayısının ajansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Şirket yeteri kadar büyükse :) voden.com.tr yada di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 xunn said: Yok lan ajans'ta çalısıyor. Dayısının ajansı. bakalım her birine tek tek ulaşmaya kasıorum habire dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar