Certhas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Knight Online tarzı bir mmorpg. Grafikler ve oyun yapısı neredeyse aynısı diyebilirim ancak yeni sistemler eklemişler. Oyun haritası üzerindeki yerleri ele geçiriyor guildler ve ittifaklar altında birleşiyorlar. dungeonlar, arena ve bg varmış. test etmediğim için ne derece başarılıdır bilmiyorum ama elbet seveni vardır. http://kingdom.nttgame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 first :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 second :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ÜÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 knight'ta nttgame in değil mi? koxp, dupe ne varsa bunda da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Knight online ve ultima onlinedaki shop olayına bayılıyordum . vendor kullanma veya bir alt karakterle dükkan acıp satma . bence auctiondan cok daha zevkliydi tek tek tezgah dolaşmak. Bu oyunndada dükkan acma varmı ? Varsa sırf dükkan acmak icin başlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 oyunun ilk 1 saatinin bu kadar matrak geçeceğini düşünmemiştim. questlere başlarken legolas sağolsun yardıma geldi. daha sonra yoldaşıma ihanet ettim. şimdi de eski dışişleri bakanı Kemal'i kurtarıyorum. böyle giderse hikaye akışı end-game i zorlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 akirafes said: Bu oyunndada dükkan acma varmı ? Varsa sırf dükkan acmak icin başlayabilirim. evet var. dün şehir merkezinde gördüm birsürü dükkan açmışlar, esnaf gibi bağırıyorlardı etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 certhas sen neden bu oyunu oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ben başladım baya keyifli oyun. Bütün archeage tayfasıda buraya gelmiş süper şeyler var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Certhas said: oyunun ilk 1 saatinin bu kadar matrak geçeceğini düşünmemiştim. questlere başlarken legolas sağolsun yardıma geldi. daha sonra yoldaşıma ihanet ettim. şimdi de eski dışişleri bakanı Kemal'i kurtarıyorum. böyle giderse hikaye akışı end-game i zorlarım. Eski Dış İşleri Bakanı Kemal ile tav oldum ben oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 said: 24 Ocak'da başlayacak ve 8 Mart'a kadar sürecek olan, Türkiye çapında 34 ilde gerçekleştireceğimiz İnternet Kafe gezileriyle Kingdom Online siz değerli oyuncularımızla buluşacak. eventi kaçırmayın abi bari, belki 1 saat açtırırlar katılanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bingildak said: certhas sen neden bu oyunu oynuyorsun bazı yerlerde pvp mekaniğinin daoc a benzediği söyleniyor. son levela ulaşmak 2-3 gün alıyormuş o sebepten dolayı deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 alıntı said: Gerçek Mesajı Gönderen Templar1453 Mesajı Göster Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aynen normal mmorpg oyunlardaki gibi healer karakteri var.Yanlız inanın bana + 4 buz zırhı turuncu set. full soket karakter ile attığım heal 800 ama heallediğim karakterin mobtan yediği damage 2000 açıkçası rezil ötesi bir priest sistemi.Bu dediklerimi oyunun resmi forumunda en az 100 başlık altında bulabilirsiniz.Priest karakteri çöp bir karakter olduğuna göre hiç kimse healerin lazım olduğu hiç bir zindanı bitiremiyor. 2,si mage karakteri fire moblara karşı atak iyi ama pvpde zerre damagesi yok + 6 turuncu Buz asası ile + 5 enden setli asasa en yüksek damagem 1200 ben o 1200 damageyi atasıya kadar rakibin bana vurduğu damage toplamı tüm canım.Yani magede iş yapmaz Gelelim warriora.Arasında iş yapabilecek tek yapılandırma cesur yapılandırması uzaktaki rakibi yanına çekmene yarıyor onun hariçinde banyo havlusu gibi bekliyor vurduğu damgeler ile ko daki keconlar yarışır. Tek oynacak karakter Assasin yapılandırma ise suikast.Bir suikast ne pri ne warrior ne biyücü hiç birini tanımaz en oyunu bileyeni bile rahatca hepsini keser yani Kingdom online değil Suikast online. Gelelim öteki hatalara oyundaki bazı player grupları pvp serverlerde oyuncu kitlesi çekmesi için kollanan player gibi aşırı bir biçimde kollanıyor bariz ve net.O kayrılan lejyonun bir ferdiyimdim. Durability olayı var.Şimdi + 10 item bastınız baya bir tl döktünüz oyuna.O item ko daki gibi belli bir zaman sonra rpr gerektiriyor.Onu yapıyorsunuz.Buraya kadar sorun yok.Şimdi pvpde , pvede her hangi bir şekilde öldüğünüzde otomatik elbisenizin 2, yani sarı durabilitisi % 5 ölüyor.Bu ne demek dünyanın emeği parası ile hazırladığını item.İle sadece 20 sefer ölebilirsiniz.Misal + 10 sheel krowaz setin var elinde + 10 chaosun.Bu itemler ile 20 sefer öldün czde.İtemlerin tamamı kullanılmaz hale geliyor o itemleri kullana bilmek için 195 kristal ile eşya rpr kiti alıyorsunuz.O kit ile item durabilitysini yeniden fulluyorsunuz. Anlayacağınız sizin shelleri oyun size her gün bir daha satıyor her gün 65 tl.İnanmıyormusunuz oyunu indirin Oyunun pusunu açın bakın ney nedir. Wall hack bilerek takım besleme kodaki npt gibi kpt yapma hepside mevcut.Kendi forumlarında konular ssler videolar mevcut. Bir başka konuda pvp yapmak için size pot lazım 45 lw olan oyuncu 45 lw olasıya kadar eline 10 m para geçiyor.O 10 m para sizin 10 günlük pot paranız.10 gün sonra günlü görevlerden sadece 200 k para kasabiliyor.İtemde satılmıyor artık zira oyun açıldığında ilk 5 gün 4000 user vardı oyunda şimdi ise en kalabalık server manu serveri oyunu indirin tüm player kaç kişi sol alta yazıyor 350 ila 400 arası online olan var.Kingdom açılıştan sonra sitelere reklamı kaldırmıştı müthiş player kaybetti googlede bile reklamı başlattı yeniden player çekebilmek için game gb satan firmalara kristal kod verdi bedavay ama nafile. Priest int olması gerek heal atması için silahı fiziksel atak İtemleri heal atmasına yarayacak bonus vermeli bakıyorsun warrior bonusu veriyor anlayacağınız.Peaper mage kostümlü elinde raptor ile talosa dalan warrioru healleyen prieat nasıl ise bu priestte öyle işte. Ayrıca tank priest kalkan takamıyor ve atak priest ise kalkan takmassa atak yapamıyor tam tersi yani. Çeviriler 2 sene önce yarısı korece yarısı ingilizce türkçe karışıktı.Şimdi öyle bir çeviri yapmışlarki Görev seni ahmete gönderiyor ahmet yerine şehmuzdasın şehmuz veriyor görevi haticeye git diyor.Mahmod dayı çıkıyor karşına. İtem basacasın soket açıyorsun oyuna para yatırıp.sokette fiziksel güç diyor iteme ekliyorsun bi bakıyorsun hp vermiş yerine yada magic bonus vermiş.Çıkıyorsun ortaya vsye dagger takan crimsonlu mage gibisin rezillik Say say say bitmiyor elim yoruldu az önce silmeye aldım oyunu. Bende + 5 + 6 set karışık elinde + 6 turuncu buz asası fire mage ayrıca + 4 + 5 karışık buz zırhı setli 2 karakter var.Bilen biliyor sınıfında en sağlam itemlere sahibin Bu itemleri ko cash ile satın aldım dışardan. Ben bu çarlar ile bıraktım.İsteyen oynasın ahanda oyun orda.Ama araştırmadan neyin ne olduğunu görmeden sakın ha sakın başlamayın canınız çok sıkılır. Allaha emanet olun asıl forum üyeliğimi unuttum geçici bir hesap aldım sırf bu konuyu görünce yazma gereksinimi hissettim.Hayat sadece oyun değildir.Hayatınızı yaşayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Certhas said: bingildak said: certhas sen neden bu oyunu oynuyorsun bazı yerlerde pvp mekaniğinin daoc a benzediği söyleniyor. son levela ulaşmak 2-3 gün alıyormuş o sebepten dolayı deniyorum. abi yazık günah çekilir mi o community oyun ne kadar iyi olursa olsun, internet kafe tayfasıyla oyun mu oynayacan bu yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 şimdi level8 olup inceledim pvp sistemini ve daoc ile ilgisi yok. pek zaman geçirmeye değecek bir oyun gibi durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 tüh çok umutluyduk. hepsini yıktın şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Çok komik gelicek ama ben bu tür oyunların trade sistemine bayılıyorum . Tezgah tezgah gezip ucuz item bulup kendi tezgahımda satmayı . Auction sistemine 1000 kez tercih ediyorum. Şu an oyun ici goldla elmas alınabilinirmi onu bulmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 @akirafes oyunda ortalama oyuncu sayısı 65-70 kişi yani popülasyonu çok düşük ayrıca bir önceki sayfada yazan bilgileri okuduysan p2w kavramına adeta yeni bir kapı aralamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 evet okudum saol. Ben yinede devam edicem . Dükkan açar beklerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 epik bir konu olacak beklentimi yanlış çıkartmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ben hala oynuyorum çünkü çok sıradışı bir ortam var şimdiye kadar hiç görmediğim. birisi karakterini satıyor oyun içinden öbürü yol+öğle yemeğini karşılarsan almaya gelirim diyor. quest Johan diye birisine gönderiyor yolda giderken adam isim değiştiriyor herhalde vardığında Bashir ile karşılaşıyorsun. karanlık büyücü, krala "bundan sonra akıllı olacaksın!" diye kasımpaşa raconuyla ders veriyor. gelecek olan varsa Veru sunucusundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 işyerindeki filtre bile game kategorisinden filtrelemedi bunu asdffgsd akşam bakıcam. asasian açar akarım ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Certhas said: bingildak said: certhas sen neden bu oyunu oynuyorsun bazı yerlerde pvp mekaniğinin daoc a benzediği söyleniyor. son levela ulaşmak 2-3 gün alıyormuş o sebepten dolayı deniyorum. asdhjhkkjdlfkgd abi şu baya baya iddialı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar