Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Selam.Elimde bir kaç tane eski wd hdd var.(Bu arada wd kimseye tavsiye etmiyorum seagate rulz) Bazısı bilgisayara takınca usb den ses geliyor ama partition falan görmüyor.Bazısını takınca sadece ışığı yanıyor başka bir şey olmuyor.Bunların çalışma ihtimali, içlerindeki verileri alma veya daha sonra kullanma ihtimali var mıdır ? Yoksa direkt çöp mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Seagate tersten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 O zaman ben çok şanssızım.15 e yakın wd kullandım.10 tanesi çöpte.4 tane seagate im var canavar gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 neyse ki 4tb seagate almışım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Bu arada bi tanesi de partition tool da gözüküyor içindekiler falan sıkıntı yok gibi, ama bilgisayarımda göremiyorum.Onu bi şekilde biçimlendirip formatlasam normale döner mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 O kadar donanım gurusu olmuşsun bunu yazmaya mı geldin topiğe abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 donanımhaberde eski hdd leri satan adamlar var. sök tak yapacaksın entegreleri aynı seri numaralı olanlarıyla. ama değer mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Selam, Harici ve dâhili disklerle sorun yaşamıştım. Recovery programı bulup, sağlam bir diske kopyalayabilirsin. Ben o şekilde kurtardım harici WD'lerden :P http://data-recovery-software-review.toptenreviews.com/ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Selam, Şunu da ekliyeyim, programlar sana silinmişleri de çıkartıyor, filtreleyerek normal dosyaları kurtarıyorsun. Benim disklerin MBR kısımları nanay olmuştu sanırım. Veriler sağlamdı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Teşekkürler fikirler için.Recovery programı indirdim bi tane, bir iki tanesini açtı en azından ama lisanssız kullanmak isteyince 1gb 2gb falan kurtarırız lisans al diyor.Lisansta 50 dolar en ucuzu anasınısatim.Yok mudur bedavası bunun ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Vay be.Adamsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 1 tb wd black almıştım 5 sene oldu hala taş gibi. Çok eski bir 160 gb seageate var yedekleme için kullanıyorum hala taş gibi Hdd'ya şansım iyi demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Valla ben bu zamana kadar Seagate/Samsung/Maxtor patlattim ortalama 4 senede. WD Black var 1 TB'lik 6 yasinda falan olmasi lazm sorunsuz calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Selam, Vallahi ben şanssızım; OCZ Vector'ü bile 13 ay içinde pelt ettim :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 artık ne ağır veri giriyorsan hdd e =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 13.ayda garantide degil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 200 gb seagate 10 yıllık olacak az kaldı ve sorun yok. boyut küçük olduğu için sürekli bir şeyler silip tekrar yüklüyorum ona rağmen sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 benim de şansım yaver gitti hep hdd'den yana. bir seagate var 9 yaşında, bir de wd black var 5 yaşında ikisi de taş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Selam, Garantide ama dist battığı için yurtdışına gönderildi. 1 ayı geçti gönderdiğimden beri; bekliyoruz :) Yenilerden yollamazlar umarım :( Artık disk korkusundan NAS'a geçtim. SSD'i bile 850pro aldım sırf 10 yıl garanti verdiği için. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 paramecium said: Selam, Garantide ama dist battığı için yurtdışına gönderildi. 1 ayı geçti gönderdiğimden beri; bekliyoruz :) Yenilerden yollamazlar umarım :( Artık disk korkusundan NAS'a geçtim. SSD'i bile 850pro aldım sırf 10 yıl garanti verdiği için. Saygılar. sen kesin casus flnsın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Selam, Sütten ağzı yanan köylü modundadıyım ben :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar