Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşama nedenim yok, Peki niye yaşamaya devam ediyorum?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi kere cumartesi aksami bonbon evde oturursan senden bi bok olmaz aksam cikicaksin turliyacaksin bi hava alacaksin iki kiz kesip muhabbet acacaksin konusacaksin konustukca geliseceksin gelistikce buyuyeceksin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
Yaşamak için bir sebebe ihtiyacım yok çünkü. Benim için yaşam başka bir amaç için araç değil kendisi bir amaçtır, hatta ana amaçtır, diğer çoğu şey bunun için bir araçtır.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
yaşama nedenim ile hayata tutunma sebeplerim farklı.
yaşama nedenim, her canlının yaşama nedeni, yani üremek
hayata tutunma sebeplerim ise, doğanın güzelliği, yarın ne olacağını merak etmem, aşk, pc ve aile.
Mesaj tarihi:
oleey karar verilmistir.1. kopru 3 . direkten atliyoruz.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
said:
FakeAccount, 16 Ocak 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
Yaşama nedenim yok, Peki niye yaşamaya devam ediyorum?
Sorusuna şöyle bi cevap düşündüm...
Yaşama nedenimizi arıyor olabilirmiyiz?

Hayallerimizdir bizi ya$atan.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
Mesaj tarihi:
bana göre her insan diğer insanlar için ve sonra kendisi için yaşar. isteseniz de istemeseniz de bir yaşama nedeni edinirsiniz o yüzden.

felsefe yaptım 2 dk'da, dikkate alınız bakın.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 16 Ocak 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
bana göre her insan diğer insanlar için ve sonra kendisi için yaşar. isteseniz de istemeseniz de bir yaşama nedeni edinirsiniz o yüzden.

felsefe yaptım 2 dk'da, dikkate alınız bakın.

o zmn başka insanlar olmasa yaşama nedeninde olmaz?
Doğrumu anladım??[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline...

http://forum.paticik.com/view.php?id=105586
[b]
Mesaj tarihi:
yasam hepimize armagan edilen en buyuk hediyedir, vede yasamin asil guzelliklerini goreyip yasimi sonlandirirmak senin hem bencil hemde aptal oldugunu ortaya koyar. intahar mintahar bos isler
Mesaj tarihi:
Amaçsız bi ruh kadar kötü bişey yok bence. Varlığı yokluğundan beter bunlarız bence. Bkz.:BEN.

Evet herkesin bi yaşama ya da hayata veda etmeme sebebi var ama...

Bunu bulamayınca kendi kendine cevap veremeyince ister istemez kendimi boşlukta hissediyorum.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 16 Ocak 2005 03:02 tarihinde demiş ki:
ben fb'nin şampiyonlar ligini kazanacagı günü bekliyorum yoksa yasamam abi

fistancım senin ömür uzun : ][signature][hline]R+
  • Yeni Oluştur...