Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yaşama nedenim yok, Peki niye yaşamaya devam ediyorum? Sorusuna şöyle bi cevap düşündüm... Yaşama nedenimizi arıyor olabilirmiyiz?[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu saatte nerden geliyor böyle şeyler aklına :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bi kere cumartesi aksami bonbon evde oturursan senden bi bok olmaz aksam cikicaksin turliyacaksin bi hava alacaksin iki kiz kesip muhabbet acacaksin konusacaksin konustukca geliseceksin gelistikce buyuyeceksin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 senin yaşama nedennin olmaya bilir ama birazdan benim katil olma nedenim olacan her yere topic acıp durma yaw...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Alla alla şehir içi forum'umu bu forum açma hız limiti filanmı var :P Siz onu bunu bırakında düşüncenizi söyleyin hadi naz yapmayın bakiim :)[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hayir bir hız limiti yokda yetisemioxz bizede anlayıs goster...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Şöyle diyelim. Ölmüyorum çünkü ölmeye niyetim yok![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 o zmn yaşamaya tahammül ediyorsun? Peki tahammül etmeni ne sağlıyor? Bu hayata tutunma sebebin nedir?[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yaşamak için bir sebebe ihtiyacım yok çünkü. Benim için yaşam başka bir amaç için araç değil kendisi bir amaçtır, hatta ana amaçtır, diğer çoğu şey bunun için bir araçtır.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yaşama nedenim ile hayata tutunma sebeplerim farklı. yaşama nedenim, her canlının yaşama nedeni, yani üremek hayata tutunma sebeplerim ise, doğanın güzelliği, yarın ne olacağını merak etmem, aşk, pc ve aile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben fb'nin şampiyonlar ligini kazanacagı günü bekliyorum yoksa yasamam abi[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 oleey karar verilmistir.1. kopru 3 . direkten atliyoruz.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: FakeAccount, 16 Ocak 2005 02:04 tarihinde demiş ki: Yaşama nedenim yok, Peki niye yaşamaya devam ediyorum? Sorusuna şöyle bi cevap düşündüm... Yaşama nedenimizi arıyor olabilirmiyiz? Hayallerimizdir bizi ya$atan.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bana göre her insan diğer insanlar için ve sonra kendisi için yaşar. isteseniz de istemeseniz de bir yaşama nedeni edinirsiniz o yüzden. felsefe yaptım 2 dk'da, dikkate alınız bakın.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Lol parçaladın gene saeros :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Saeros, 16 Ocak 2005 11:09 tarihinde demiş ki: bana göre her insan diğer insanlar için ve sonra kendisi için yaşar. isteseniz de istemeseniz de bir yaşama nedeni edinirsiniz o yüzden. felsefe yaptım 2 dk'da, dikkate alınız bakın. o zmn başka insanlar olmasa yaşama nedeninde olmaz? Doğrumu anladım??[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 eh, "ben bundan sonra fotosentez yapacağım" diyip yaşayabilirsin istersen.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 felsefe bölümü isterük isterük[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben mantıksal düşündüğüm için neden ararım? "herşeyin bir nedeni olması gerek" tarzı bir düşünceye sahibim...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yasam hepimize armagan edilen en buyuk hediyedir, vede yasamin asil guzelliklerini goreyip yasimi sonlandirirmak senin hem bencil hemde aptal oldugunu ortaya koyar. intahar mintahar bos isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 her insan biraz egoisttir ve kendisi için yaşar.. başkalarına yardım etmesi vs de kendini mutlu hissetmek içindir. yani gene egosu nedeniyle yapar bunu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 çok yaşa. Abi yaşamak zorundayız keyfine bak kurcalama için bıncığını[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2@hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Amaçsız bi ruh kadar kötü bişey yok bence. Varlığı yokluğundan beter bunlarız bence. Bkz.:BEN. Evet herkesin bi yaşama ya da hayata veda etmeme sebebi var ama... Bunu bulamayınca kendi kendine cevap veremeyince ister istemez kendimi boşlukta hissediyorum.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Fistan, 16 Ocak 2005 03:02 tarihinde demiş ki: ben fb'nin şampiyonlar ligini kazanacagı günü bekliyorum yoksa yasamam abi fistancım senin ömür uzun : ][signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Şu an kafam bi dünya oldu... hayat için çabalasammı yoksa olurunamı bıraksam bilemıyorum... Sanırım oluruna bırakıcam...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar