kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 zamanında burda birileri satranç turnuvası yapmıştı. elemanın birisi yenilince 'çoban matı yaptın senin ananı avradını allahını' diye kaymıştı oynadığı adama. sonra hızını alamayıp turnuvadaki herkese kaymıştı. topici bulsanıza hatırlıyosanız. o eleman kimdi o lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 napcan dövcen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 banada sövmüştü şimdi aklıma geldi sövücem bende bulursanız 5-6 yıl önce ama sanırım bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 buldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?26,1246927,page=9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 çoban matı diye aratınca çıkıyo hemen? Paticik içi satranç turnuvası (internet üzerinden) diye, biraz aşağıda. Olay da sanırım burada başlıyor http://forum.paticik.com/read.php?26,1246927,page=9 geç kalmışım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ben de aradım o ara ben de yapıştırıcam bi yerlerinden topic i http://forum.paticik.com/read.php?26,1246927,1247060#msg-1247060 Ama hain yönetim küfürleri fln silmiş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Kermit 2005'de ne kadar terbiyeli, ne efendi adammış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 2005ten sonra bozdu hersey dedik inanmadiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 olm o adam turnuva yaptigimiz platformda nasi kaymisti herkese of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 2005te ben uye oldum ve her sey degismeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 gökalp gel artık hiç küfür etmeyelim burada, yada sen etmiyordun zaten de ben etmeyeyim? hatta imzamı da değiştiriyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 iyide o topicte küfür yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 işte adam topicde etmemiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 kermit 2005'de satranç oynuyormuş, şimdi bonzai içiyor. buna cevap verin adminler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Niye yav? Çoban matı yapmak yasak mıydı? Ben de çok severdim çoban matını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 coban matina peynir de koyunca daha guzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 BabacumMostors said: gökalp gel artık hiç küfür etmeyelim burada, yada sen etmiyordun zaten de ben etmeyeyim? hatta imzamı da değiştiriyorum şimdi bende ediyorumda arada ediyorum. teklifine varım. ne kadar dayanıcaz bakalım hadi. sigara bırakma gibi bişi olcak sanırım askdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 arcane said: kermit 2005'de satranç oynuyormuş, şimdi bonzai içiyor. buna cevap verin adminler. 2. tura çıkmışım olm hemde ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Dağdaki çobanın matıyla benim matım bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 kermit said: BabacumMostors said: gökalp gel artık hiç küfür etmeyelim burada, yada sen etmiyordun zaten de ben etmeyeyim? hatta imzamı da değiştiriyorum şimdi bende ediyorumda arada ediyorum. teklifine varım. ne kadar dayanıcaz bakalım hadi. sigara bırakma gibi bişi olcak sanırım askdgasd hatta daha radikali, gündelik hayatta da küfretmeyecem.. hodri meydan başladım bile 1-2-3 TIP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 kermit said: BabacumMostors said: gökalp gel artık hiç küfür etmeyelim burada, yada sen etmiyordun zaten de ben etmeyeyim? hatta imzamı da değiştiriyorum şimdi bende ediyorumda arada ediyorum. teklifine varım. ne kadar dayanıcaz bakalım hadi. sigara bırakma gibi bişi olcak sanırım askdgasd ılık ılık mı yazcan şimdi o satranççıdan küfür yediğin topikteki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 santarnç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 2005 te forum çok kötüymüş lan, şimdiki haline yatıp kalkıp dua edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 red alert 3 oynuyorduk burda hamachi üzerinden, orda da birine erken saldırıp patates etmiştim sağlam sinirlenip küfür etmişti sonra abimdi o falan dedi asdfgh, bazıları hazmedemiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar