S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 3 yıl niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Yaş için, aynı yaşı tutturmam için 3 yıl lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 seagle olm seni yıllardır bu forumda görüyorum 88'li bile değil misin? Ulan 99'dan beri buralardayım ben 30 yaşına geldim vay be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ben tazeyim abi, 91 doğumluyum sdghsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 91 ne ya öffff =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 açıklanmış beyler acemilik burdur ustalık istanbul beşiktaş benim. şubatta gidiyorum oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Benim de acemilik burdur ustalik istanbul kartal. 58. piyade er egitim alayi burdur. Senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi acemilik benim de burdur usta istanbul beşiktaş harp akademisi çıktı lan. aynı yerde miyiz şimdi acemilikte :D 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR MERKEZ / BURDUR diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 haha valla aynı yerdeymişiz şubatta mı gidion martta mı benim şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 İstanbul iyidir iyi hayırlı olsun gençler. Aaa buna da aynısı gelmiş. Güzel güzel rahatsınız çakallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Daemir said: açıklanmış beyler acemilik burdur ustalık istanbul beşiktaş benim. şubatta gidiyorum oh SeaGle said: Benim de acemilik burdur ustalik istanbul kartal. 58. piyade er egitim alayi burdur. Senin ? LAN DAEMİR HERŞEY AYNI ÇIKMIŞ AHAHAHHAASDAF zaten 3 kişiydik üçümüz de aynı yere çıktık anasını satim bu nasıl şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Subat benim de eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 piyade kötü olmuş ama burdur yani bol bol ıspartaya gidersiniz, sahip olduğunuz hayatın değerini hatırlarsını MWHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ahahah arkadasa adana cikmis bizim lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 acemilik abi ya burdur. sonra beşiktaştayım harp akademisi üstelik tanıdık var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi daemirle göbek bağı bağlı gibi aynı yer nası çıkmış öyle ya asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 axedice said: İstanbul iyidir iyi hayırlı olsun gençler. Aaa buna da aynısı gelmiş. Güzel güzel rahatsınız çakallar istanbulun neresi iyi. sivilken yaşanmıyo askerken çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 aa biz acemilik yaptığımız yerde kalmıştık beşiktaşta askerlik yapmak askerlik sayılmıyor abi ondan şimdiden geçmiş olsun cebinde kalan 18k a sayarsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Olm nasil ayni yere dusebildik lan torpil mi yaptimiz biriniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 gratz gençler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 evet ya istanbul çekilmez keşke sarıkamış geleydi havamızı bulurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 black ice zaten askerden sonra istanbula taşınacak, askerlik yaparken tanıştığı kızla ciddi ilişkiye bağlayınca, hayat işte. edevlet sayfasından geleceğini okuyorsun bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ahah patilere komple acemilik burdur cıkmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 SeaGle said: Her dönemin bi topiği olsun sdf. Zaten çok kişi değiliz galiba. Bu şafaktan sonra adamlar mı yapsın biraz biz yapalım. 367yim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi ne biçim oldu ya şırnak derken beşiktaş çıktı arkadaşlarım falan oturuyo beşiktaşta amk asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar