Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

358. Dönem (Şubat 2015) KD. ve YD. Subay Adayları

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

öyleymiş. yd subay adayı falan olarak orada açıklanacak bizimkiler heralde. uzun seçtiyseniz bilemem tabi. bedelli medelli derken uzun isteyene çıkar heralde bu dönem.

abi bi de 2. gruba kalmıyayım diye tecili bozdum erkenden bi de bedelli çıktı üstüne. facebookta bile 357. grupta 10bin kişi var bizim gruplarda bin kişi. lütfen ilk grup çıksın ya. işi de bıraktım yatayım gitmeden diye. marta kadar beklemek ne koyar gidip erkenden gelmek varken anasını satim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne bilim sanırım başıma ne gelceğini hiç bilmediğim için hiç korku endişe falan yok. içeri girince yaşıcam düşüşü heralde :D

bunun da sebebi bi arkadaşım gitti tatil yapıyom sıkıntıdan günde 1 kitap okuyorum diyo, bi arkadaşım sakın gelme ölüyorum diyo. biri diyo korkulacak bişeyi yok takılıoz öyle ama gelme tabi diyo.

herkes başka bişey dediği için endişe mi etmem lazım sklememem mi lazım bilemediğimden havama bakıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

aynen, websitesinden neredeyse 1 saat önce gelmişti e - devlet uyuglamasında.

blek sen 87li falan değil misin? kredi çek 18.000 gitme hacı çok berbat askerlik. bide şimdi gittiğin dönemde hiç kısa dönem olmayacak takılabileceğin... azer bülbül şarkısı söylerken bulacaksın kendini yok yere
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

abi ne bilim sanırım başıma ne gelceğini hiç bilmediğim için hiç korku endişe falan yok. içeri girince yaşıcam düşüşü heralde :D

bunun da sebebi bi arkadaşım gitti tatil yapıyom sıkıntıdan günde 1 kitap okuyorum diyo, bi arkadaşım sakın gelme ölüyorum diyo. biri diyo korkulacak bişeyi yok takılıoz öyle ama gelme tabi diyo.

herkes başka bişey dediği için endişe mi etmem lazım sklememem mi lazım bilemediğimden havama bakıyorum :D

neresi çıktı abi ben takip edemedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...