SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Her dönemin bi topiği olsun sdf. Zaten çok kişi değiliz galiba. Bu şafaktan sonra adamlar mı yapsın biraz biz yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 umutlandırdılar ama açıklanmadı. erlerin açıklanmış bugün. ilk dediğime döndük cuma gününü bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 yarın falan açıklanır senin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 23 diyor trt duyurusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 erler derken? kısa dönem için yedek subay kısmından mı bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 öyleymiş. yd subay adayı falan olarak orada açıklanacak bizimkiler heralde. uzun seçtiyseniz bilemem tabi. bedelli medelli derken uzun isteyene çıkar heralde bu dönem. abi bi de 2. gruba kalmıyayım diye tecili bozdum erkenden bi de bedelli çıktı üstüne. facebookta bile 357. grupta 10bin kişi var bizim gruplarda bin kişi. lütfen ilk grup çıksın ya. işi de bıraktım yatayım gitmeden diye. marta kadar beklemek ne koyar gidip erkenden gelmek varken anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ilk grupta gidersen ve izin kullanmazsan 21 temmuzda çıkıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 aynen mükemmel bişey. 2. gruba kalırsan eylül anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 blek etrafta ufak ufak yusufçuklar görmeye başladın mı :) rüyalarda sıkıştırıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 aynen bende tecili bozdum erkenden gitmek için. yüksek lisans biter bitmez gidiyim dedim. 25-30 arası bütünlemelere girip, tez sunup gidicem bir aksilik çıkmazsa. o derece sıkıştırdım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 abi ne bilim sanırım başıma ne gelceğini hiç bilmediğim için hiç korku endişe falan yok. içeri girince yaşıcam düşüşü heralde :D bunun da sebebi bi arkadaşım gitti tatil yapıyom sıkıntıdan günde 1 kitap okuyorum diyo, bi arkadaşım sakın gelme ölüyorum diyo. biri diyo korkulacak bişeyi yok takılıoz öyle ama gelme tabi diyo. herkes başka bişey dediği için endişe mi etmem lazım sklememem mi lazım bilemediğimden havama bakıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ben yapılabilecek en rahat askerliği yaptım. sırf kebap yemeyi özlemek bile yeterli yapma demek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 zaten seks yapmadığımızı varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 telefonda 1-2 saat önce açıklanıyor edevelt uygulaması. bide bu devirde hala askere giden mi var ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 edevelt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 aynen, websitesinden neredeyse 1 saat önce gelmişti e - devlet uyuglamasında. blek sen 87li falan değil misin? kredi çek 18.000 gitme hacı çok berbat askerlik. bide şimdi gittiğin dönemde hiç kısa dönem olmayacak takılabileceğin... azer bülbül şarkısı söylerken bulacaksın kendini yok yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Black-ice said: abi ne bilim sanırım başıma ne gelceğini hiç bilmediğim için hiç korku endişe falan yok. içeri girince yaşıcam düşüşü heralde :D bunun da sebebi bi arkadaşım gitti tatil yapıyom sıkıntıdan günde 1 kitap okuyorum diyo, bi arkadaşım sakın gelme ölüyorum diyo. biri diyo korkulacak bişeyi yok takılıoz öyle ama gelme tabi diyo. herkes başka bişey dediği için endişe mi etmem lazım sklememem mi lazım bilemediğimden havama bakıyorum :D neresi çıktı abi ben takip edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Rasmon said: ben yapılabilecek en rahat askerliği yaptım. sırf kebap yemeyi özlemek bile yeterli yapma demek için.Hayır en rahatını ben yaptım. Buna rağmen 30 bin vermeye razıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ülkede üniversite okumuş bütün gençlerin bedelli kullanacağını düşünen zihniyetler falan çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 @elesso abi edevelt ne diyorum 2 saattir e devletmiş ya asdasd yeni kalktım da ayıptır söylemesi ayılamadım. :P 88'liyim abi. tutmadı yaş. yoksa ne askerliği kafam girsin. @dworg açıklanmadı abi daha bekliyoz heyecanlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bakalım izmir komando kime vuracak asldjsaklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 HEY PARAŞÜTÇÜ KOMANDO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Of stres anasini satayim. Aciklansa bi dert aciklanmasa baska dert. Jandarma olcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 jandarma iyi ya. komando olmazsan tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 komandoya da yd'ye de hayır dedim ama bu bedelli ve şubat celbi olmasının nası bi etkisi olcak acaba denk gelmesine merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar