kavurma Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Markette parası çıkışmayan kadın Kayın validesine eziyet eden gelin Evsiz adama kötü davranan garson Kadına şiddet Altan Erkekli'nin sunduğu programda konu toplum duyarlılığı; super marketten aldığı bebek bezi vs. için ödeme sırasında parası çıkışmadığı için ağlamaya başlayan kadın, evden kaçmış kız, gelininden eziyet gören yaşlı teyze, evsiz adama kötü davranan garson kadına şiddet vb. olaylarda vatandaşların tepkilerini ölçmüşler. siz olsanız ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 şu değerlerin televizyon zoru ile verilmek durumunda kalınması ne acıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Niye böyle şeyler paylaşıyorsunuz ya. Edit: Bir an o kızın gerçekten o durumda kaldığını sandım. Gerçi gerçekten o durumda kalanlar da var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 çekerdim emaneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 tahmin edin sonra ne yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 oo bunu izlerim ben güzele benziyor baya. amerikan televizyonu gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 moriarty said: tahmin edin sonra ne yapardım popona mı sokardın sdjfhjsd koptummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 zuhahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Saeros said: moriarty said: tahmin edin sonra ne yapardım popona mı sokardın sdjfhjsd koptummm Adam tecrubeli :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 rasim ozan haydaaaa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 tüm bölümleri izliyorum şu an ve ağladım. çok iyi insanlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Saeros said: moriarty said: tahmin edin sonra ne yapardım popona mı sokardın sdjfhjsd koptummm ZAAAAAAA XDXDXDXDXDXDXDXDX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 şu arkadaki bıyıklı daha behlicek miyiz diyen ekibin elemanı uyuz etti lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Shean said: tüm bölümleri izliyorum şu an ve ağladım. başını omzuma yaslamak ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Saeros said: Shean said: tüm bölümleri izliyorum şu an ve ağladım. başını omzuma yaslamak ister misin olur ama sadece sarılıp uyuyalım tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Shean said: tüm bölümleri izliyorum şu an ve ağladım. çok iyi insanlar var ya. http://i.imgur.com/gSgxxXt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 şükrü yardımıma gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 market, yaşlı kadın ve evsiz adam olayında müdahil olurdum da kadına şiddette polis çağırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 baya kötü oyunculuk, çekimler ayrı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Goering said: baya kötü oyunculuk, çekimler ayrı kötü 9.sınıf fizik kitabıyla çekim yapılmamış sdfpgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 sözde olaya müdahale eden insanlar da oyuncudur ben size söyleyeyim. http://www.dailymotion.com/video/x1vfmow_harika-sekilde-kurgulanmis-kale-kilit-reklami_webcam sözde şu reklam filminde salonda herkes oyuncu 2 tane olayı bilmeyen var, ama 2.dk'da görünen cocuk benim sınıf arkadasım, reklam filmlerinde falan oynadı(eti canga maymunu) baya oyunculuk ajansında yani. yemeyin böyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 what would you do var işte 12938123 tane çekilmiş hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Değer yargılarının insandan insana değişmesi çok normal. O herif sadece tozlu elbise giymiş. Ciddi anlamda kokan biri olsa durum %80 daha farklı olurdu. Sidik kokan birinin yan masada olmasını kimse istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 sidik kokan adamın evsiz olduğunu görüyosan çekersin abi yan masanda oturmasını nolacak. çok rahatsız olursan kalkarsın. adam evsiz zaten görüyosun belli ki her zaman yapabildiği bi şey değil o restorana veya cafeya oturmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Biliyorum, yapılan yanlış o durumdaki insana ancak yemek yiyorsun, kız arkadaşınla ya da yalnız. Yudumunu aldın, ağzına attın. Sidik kokusu. Mmmmm mis gibi buram buram. Afiyet olsun. İnş cnm yha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar