Anhora Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Grammer ve level atlamak için kursların işe yaradığını biliyorum. Ancak ingilizce konuşmak çok farklı bir şey. Yurtdışına gitmek ve ana dili ingilizce olan biriyle konuşmak efektif şeyler de benim zamanım yok. Yoğunlaştırılmış ingilizce kursuna gitmiştim. Oradaki Speaking Club da beni konuşturamadı. Nasıl çözeceğiz bu Speaking'i fikri olan var mı? Grammar √ Pronouncing √ Reading √ Writing √ Speaking — Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Hayatımda hiç o tarz oyunlar oynamadım. Wowla başlasam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 conversation club beni konusturuyor ya, zaten hocalar yabanci oldugundan mecbur kaliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Yabanci kiz arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Yabanci kizin bizimle ne isi var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Illa avrupali olmasina gerek yok etiyopyali bulun siz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 speaking club konuşturamıyorsa anca engızisyon konuşturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Lancelion said: mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 hala unili degil miydin sen ? neden erasmus interrail gibi sapikliklar yapmiyorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 İnanmasam da şu subliminal yöntemi mi denesem. Uyandığımda bir bakmışım bülbül gibi şakıyorum asdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Erasmus partilerine takıl. İngilizce hazırlık sınıfı gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 speaking english yazan adamın speaking hariç her türlü ingilizce konusuna hakim olduğunu ima etmesi yok etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 yukarıdakinin virgül kullanmaması, ingilizce ana dili olmadığı halde laf atması... ayar etti bunlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Esh said: Yabanci kiz arkadas abi bu ya. lisedeyken ingiltere ye gittiğimde misler gibi konuşuyordum. sonra geldim yıllar geçti paslandık. okul mokul ingilizce yi unutturmuyor tabi ama efektif konuşmak için hakkaten bir tane gavur gerekiyor çevrede. istanbul'da da en mantıklısı erasmuslu falan karı kovalamak snaırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Neyine up sampiyon. Verdik tuyoyu daha ne istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 yabancı dil konuşan bi arkadaş edin internetten. kendi kendine ingilizce düşünmeye çalış, türkçe kurduğun cümleleri ingilizce kur vapur falan kullanıyosan ben hazırlık okurken ne zaman turist görsem gidip sohbet edip yardımcı olmaya çalışırdım o da çok etki etti. mükemmel cümle kurmaya çalışma. speaking i kötü olanlar genelde ingilizce sınavında paragraf yazarken kurduğu cümleyi konuşurken de kurmaya çalışanlar oluyor. hata yapmaktan çekinme. i m going to market diil i go market de bişi olmaz, önemli olan İLETİŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Esh said: Neyine up sampiyon. Verdik tuyoyu daha ne istiyon Tr'de türk sevgili kovalamıyorum yabancı karıyı nerden bulayım ya. Face'de önüme geleni ekliyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Online takim oyunu oyna. Sesli iletisimi ac. Team Fortress 2 filan gider yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Dizi/film/kitap/televizyon/oyun(mumble/vent/in-game VoIP) full aban, bir bakmissin ingilizce konusuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 En iyi oynadığım ve sevdiğim oyun TF2. Mikrofonla oynayayım ben onu bari. Stay together red team.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 yazları antalya'da 40-45 yaşlarında ingiliz hatun kovala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bu dil olayi genle ilgili bence hani olmuyorsa gercekten olmuyor op un genlerinde problem var mi bilmiyorum da ben de kesin var 6 yasimdan beri ingilizce gordum egitim hayatimda i-ih ingilizce 0'a yakinsiyor sadece. teknik konulari hadi neyse hallediyorum ama onume gevur getir havadan sudan konus de 2 kelam edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 DİL DİLE DEĞECEK DENDİ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar