Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 film gelir net, ama cidden düzgün bitirmeleri lazım. amazon aldıktan sonra sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 6 bolum konu icin cok az, herhalde atlayarak bisiler yapacaklar. Yine gereksiz Naomi dramasi koyarlarsa (gene agliyordu trailer da), kufru basarim direk. Movie final iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 aynen bitmedi kemerliler dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 (düzenlendi) drogbayı reslesinler geri dönsün, o tip bile naomiden iyidir ya Ekim 21, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 6 bolumun yarisi naomi, yarisi marco ile gecmez ins. full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Amerikalıları birazcık biliyorsak büyük olasılıkla geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Siyahi ve kadin oh yes hem de ezilen.. tek basina zenci tarihi dramasi zaten kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 drogba da siyahiydi ve kadındı (herhalde?), onun ne suçu vardı kestiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 drogba sdf bide 3.kitabı 7 bölümde mi ne uyarladılar 3. sezonda. 6 bölüm yeter aslında bi kitaba. Gereksiz uzatmadan bitirirler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 (düzenlendi) Kitaplarin yazimi bittimi ki? bitmis hatta The Expanse authors finish final book, win bet with George R.R. Martin Ekim 21, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 30 Kasımda çıkıyor son kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 nası ya çıkmadı mı zaten? adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Leviathan Falls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 birde mevcut 7-8 novella'yi toplayan son bir kitap daha cikacak sonra Memory's Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 İlk sezon dedektif miller etrafında geçen konu ne güzeldi biraz mistik biraz fantasy sci fi ne oldu ona? sanırım 2. sezon ilk bi kaç bölümden sonrasını izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 On 22.10.2021 at 23:25, Scalanova dedi ki: Leviathan Falls ben bu 7de bitiyor diye 7sini aldım sezon başlamadan bitirecektim yalan oldu. iyi bari kasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Season 5 endingdeki kismi es gecmisler trailer da. Herhalde Inaros olayini bitirip, filme baglayacaklar bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 sezon 5 sonunu unuttum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 6. sezonun son olduğu kesin di mi? Esas girmesi gereken hikayeye girmeden bitecek galiba. Marco şoparını tamamlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 6. sezon son. Ondan sonra film gelicek diye bir iddia var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 son sezon başladı. amazon şaşırtır dedim ama hayır her hafta 1 bölüm verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Spoiler Naomi nin kendi dramasi yetmedi, birde oglunun dramasini saldilar basimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 ahahahhahahah spoiler e saglam guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 3 bolum birden izledim. bu inaros zamanlarini pek tutmuyorum ama bolumler cok guzeldi, sezonun devami icin heyecanlandirdi. birlesmis milletler teyzeye guzel diyalog, rocinante'ye guzel gorev, yeni dunyalarda yeni maceralar, uzerine bir de marsli power armoru. daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar