Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 naominin ne yapmaya çalıştığını anlayamadığım bir bölüm olmuş... nasıl dakika doldururuz diye random sahneler koymuşlar resmen diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) Spoiler 7. bölüm sonu için eleman bilimsel açıklama yapmış güzel olmuş Şubat 2, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 10. bölümün yarısındayım. diziyi dropluyorum galiba... naomilere o kadar katlandıktan sonra bu kadar salak bir olayı bünyem kaldıramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 (düzenlendi) 9. cok cok kotuydu valla yarisinda cogunu atladim herhalde ki hic adetim degildir, 10'da bos baya, neyseki Spoiler sonda olmasi gereken yere geliyor cok sukur, kitabin/dizinin asil konusu bu abi, 20dk naominin aglamasi degil, evet biliyorum, shocking, ama gercek Şubat 3, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 @Oce4n Spoiler Alex olayini diyorsan, Alex i oynayan oyuncuyu taciz suclamalari yuzunden diziden cikardilar. Bu olay 5. sezon cekimleri tamamlanmak uzereyken ortaya cikti diyorlar. Bende merak ediyordum, nasil idare edicekler diye, boyle sacma bir yol bulmuslar. 10. bolum Spoiler 10. da az biraz aksiyon gorduk. Ama sonda olaylar beklenen noktaya baglandi. Ama sezon finali gibi bir bolum degildi. Halbuki 5. sezonun ilk yarisi iyi baslamisti. 2. yarisi Naomi dramasi yuzunden tempo cok dustu. Ben halen 4. sezon lastik gibi uzatilacagina, 3-4 bolumde kapatilip, simdi baslayacak hikayeye aktarilmasi kanisindayim. Neyse olan oldu. 6. sezondan umitliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Spoiler aynen alex olayı. belliydi zaten senaryo dışı güçlerin etki ettiği de bu derece de diziyi boka sardırmazsın ya özel yaşamlardan dolayı... dizinin geri kalan yarısı da zabıtanın geldiğini gören seyyar satıcı misali apar topar toparlayıp kaçmaya çalışmışlar. kaç dakika naomi skipledim bu sezon belli değil. kıstıkları sahnelere gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 10'u izlediyseniz ve kitaplari okumadiysaniz alttakini tamamlayici olarak izleyin: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Spoilerlari acip sezon finalini izlemeyecek raddede sogudum bu sezon.. Neydi ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Ileri ala ala bitirdim, kotu sezon kotu son bolum sadece sonu fena degildi. su bir ustteki video guzel thanks norak. sonda parca pincik olduklarını anlamamistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Spoiler o mars gemisini ne biçim yok ettiler ya bekle şimdi 1 sezon daha kitapları bulursam alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 En soz s05e06'yi izledim, burada yazilanlari gordukten sonra devam etmeye cesaret edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 On 03.02.2021 at 20:39, Norak dedi ki: 10'u izlediyseniz ve kitaplari okumadiysaniz alttakini tamamlayici olarak izleyin: Gizli içeriği göster Sunu izle daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 cok kotu degildi yahu. basarili dizilerden halen. hem drogba gitti. basarili bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 drogba asdrfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 kitap serisini aldım sonraki sezon gelmeden bitirmeye kasacam bence bu sezon bir tık kötüydü ablaya çok odaklandılar neden bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 On 10.02.2021 at 09:56, Nigger_of_the_sand dedi ki: En soz s05e06'yi izledim, burada yazilanlari gordukten sonra devam etmeye cesaret edemiyorum. Biriktirip izlerim düşüncesi ile 6'da bırakmıştım bende. Sonra burda insanlar gömmüşler diye korktum. Beklentimi düşürdüm. Naomi taciz suçlamaları sebebiyle diziden atılsa keşke, mis gibi olur. Dizi güzel, Naomi kötü. Dizide sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 yok artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 çıktığında bir iki bölüm izlemiştim, o paslı realistik tarz hoşuma gitmişti ama bıraktım. şimdi başlasam mı diyorum, bir iki kişi gaz versin de başlayayım. patiden başka soracak yerimiz yok. değer mi değmez mi, yarıda kalmayacak bitecek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 son sezonu izlemedim henüz, ama izlemeye değer bir dizi. ilk sezonun ilk bikaç bölümü biraz ağır, ancak 1. sezonun sonlarına doğru iş öyle bi değişiyor ki hobaa olay başkaymış dur dur diyosun ve kitlenmeye başlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 amazon'da varmış izleyeyim bari. discovery'nin yeni sezonuna gitmedi elim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Bu kadar net sci-fi olan başka dizi yok ya. Kurgusu falan da çok iyi, nayomiye rağmen izlenmeli her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 ilk 2 bölümü dandik miydi bunun? ağır olması beni yormaz da dandik diye silmiştim sanırım bi daha bakıyım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 ilk birkaç sezon çok güzel, son sezonlar leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 - Son sezonmuş - 6 bölümlük sezon olacak - Weekly yayınlanacak - Bir de "daha sonradan film çekilebilir" iddiası var ama teyitli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar