axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Murtry seçimi güzel olmuş GoT'da sevmiştim bu elemanı. Havelock u göremedim castte ama gelir heralde, bide elvi holden ilişkisinden drama çıkarmak için naomiyi yüzeye indirmişler lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 her sezon çirkinleşiyo kadınlar, guzel kadin yok dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 aw yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 LEGITIMATE SALVAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Oy beybi, ben bu trailer i gormemistim. Miller is back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2019 Oh be! Tarihi de belli, yine bomba gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 basladi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 hmmmh ıssslakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 akşam girişiyoruz Amazon oldugu için tüm bölümler geldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 nayzz sasa ke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 OHA TÜM SEZON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 2 bolum izledim simdilik yeter oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Sezonu bitirdim simdi eh 6,5/10 kesin kitabi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 10 bolum gelmis mis gibi. Umarım bozmamistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Şarkıların belter versiyonlarını full olarak koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 6 bölüm izledim. Finalde falan gaz verecekler hehralde yine. Beğenmedim suana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 finalde klasik son 15 dakika ile diger sezonu kazaniriz olayi mevcut maalesef. 10 bolumu ayni anda cikaralim ama 3-4 bolumu 10 bolumluk dizi haline getirelim sikintisi var bu sezonda. buna da sukur diyip diger sezonu bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Pacing kötü gelmedi bana, her sezon bir kitaba denk olarak gidiyor. Serinin zayıf kitaplarından biri sayılır 4. kitap, belki ben beklentilerimi yüksek tutmadığım içindir ama beğendim açıkçası ben genel olarak bu sezonu, daha sonraki kitapta pat diye çıkan karakterleri bu sezona yedirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Prodüksiyonda gelişme mi olmuş? Amazon daha fazla yatırım yapmış herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 su ana kadar her sezon oncekini katlayarak gitmisti. bu sezon biraz yavan gecti. Spoiler gittikleri gezegen ve orada yasananlar prometheus'u andirdi bana ki hic tutmadigim bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 On 13.12.2019 at 23:45, Scalanova dedi ki: Sezonu bitirdim simdi eh 6,5/10 kesin kitabi daha iyi Kitap olarak da en bayık kısımlar değil mi 4. kitap dönemi. Dizide en azından biraz katma değer vermişler ekstradan toparlamışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 okumadim ben kitabini bu sezonun, her zaman kitap filmden diziden iyidir deriz ya o geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar