Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 1. sezonu bitirdim gerçekten iyi gidiyor. dizi beklediğimden baya iyi çıktı. bsg ile kıyaslamak için erken. bsg benim için ne kadar efsane de olsa zaman zaman baydığı çok olmuştu. thomas jane'in ragnar lothbrok'umsu mimikleri ve oyunculuğuna bi türlü ısınamadım. hep punisher ve mist ile hafızama kazındığı için yakıştıramıyorum. kötü oynamıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 calimero +1000...000 bsg farkli bisi de bu daha temiz bir scifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 calimero said: Abi the expanse seviyorum dediğin için yazayım bari, tartışma başlamaz zira. Battlestar Galactica bildiğin scifi soslu dramaya dönmüştü bir yerden sonra. Kitapta da dizide de en azından şu ana kadar, the expanse'te bilimsel yandan taviz verilmedi. Çok tatlı gezegen çekim kuvvetini kullanarak slingshot lar vs. Bsg de drama drama, vay efendim din saçma olmuştu bence. Onun da seveni var tabi ama pure scifi olması açısından the expanse iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 calimero said: Abi the expanse seviyorum dediğin için yazayım bari, tartışma başlamaz zira. Battlestar Galactica bildiğin scifi soslu dramaya dönmüştü bir yerden sonra. Kitapta da dizide de en azından şu ana kadar, the expanse'te bilimsel yandan taviz verilmedi. Çok tatlı gezegen çekim kuvvetini kullanarak slingshot lar vs. Bsg de drama drama, vay efendim din saçma olmuştu bence. Onun da seveni var tabi ama pure scifi olması açısından the expanse iyi İyi de BSG'nin value proposition'ı da "Space Opera"? No problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ilk iki bölümü seyrettim de bayağı güzeldi. kendi içinde tutarlı olmasını sevdim dizinin, sonraki bölümlerde saçmalarlar mı bilinmez de, en azından temel fizik kanunlarını yabana atmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bi çırpıda 2 sezonu gömdüm ben. gayet güzel dizi. bsg efsanedir benim için ama bu dizi de o yolda gidiyor. 2 sezonun bi bölümünde bile sıkılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 expanse= game of thrones in space bsg= lost in space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 lost ile bsg'ı aynı cümlede kullanmazsak canım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 cümle değil o denklem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Aga lost ne bsg ne biri gizem dizisi diğeri space opera. Hani expanse in yazarları grmm in öğrencisi olmayı geçtim esinlenip yazdıklarını hatta expanse i asoiaf in space olarak tasarladıklarını kendi ağızlarıyla söylüyor da lostla bsg gerçekten bsglik bi benzetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 son sezonlara doğru olayları katıksız drama ile manasız karmaşıklaştırmaya çalışmalarından ötürü dedim. öyle ki yani sonlara doğru mesela bir sezonun ilk bölümünü izle sonra bir sonraki sezonun ilk bölümünü izle what the fuck did I just watch oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Yeni sezon ne zaman başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 XLegolas said: son sezonlara doğru olayları katıksız drama ile manasız karmaşıklaştırmaya çalışmalarından ötürü dedim. öyle ki yani sonlara doğru mesela bir sezonun ilk bölümünü izle sonra bir sonraki sezonun ilk bölümünü izle what the fuck did I just watch oluyorsun Yoo. Ben de öyle bi şey olmadı hiç. Sene başında 3. re-run ı bitirmiştim, arada sıkıcı filler bölümler var ama dizi hala akıyor. Sosyal nerdeyse bütün bilimlere değiyor dizi, sci-fi öğeleri hep geri planda, zaten BSG'de en eski teknoloji kullanılan gemi, sci-fi beklentisiyle izleyenlere yazık oldu tabii yıllardır =) Expanse topağında BSG konuşturuyorsunuz adama ya, Expanse de çokzel severek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=7zz2ALmYuE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Lan 2. Sezonda baya cehresi degisti dizinin Got in space oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 bunun yedinci kitabida bikac gun once cikti, 6 ile 7 arasinda birde novella var Strange Dogs diye https://readingovertheshoulder.files.wordpress.com/2017/03/persepolis-rising.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=-LpCrlcodKQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Ciksa da izlesek Star trek les tier Son stargate facia Elimizde bi bu kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Özledik artık gelsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=MowKgO0IeyU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 uzay muzay ayağına izledim 2. sezonun son 2 bölümü kaldı ne dandik dizi bu ya altered carbon kebabsa bu simit valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 troll degilse fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 son dönemin en başarılı sci-fi dizilerinden benim için, gerek evreni olsun gerek barındırdığı gerçekçilik olsun. bir da muadili swj temalı star trek olunca (en son baktığımda pokemon kılıklı yaratık dışında herkes kadındı dizide), rakibi yok diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 karakterler çok yüzeysel gelyo bana hiç sempati duyamadım bitanesine bile mevzuları dikkatle izliyorum , dünya-belt-mars arasındaki gerilim vs güzel bi konsept ama karakterlere karşı sıfır sempatim var , belki kötü aktörlüktendir,çünkü dizi kötü aktörlük dolu ve sürekli salak salak şeyler geliyor başlarına dizi son zamanların en iyi sci-fi'sidir doğrudur ama vasat civarı bi yapım işte 3. sezon daha iyi olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar