Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 İstanbul'da Robinson'da olabilir. İdefix'de e-kitap olarak satılıyor. Gerçi o şekilde okumak ister misiniz bilmiyorum. Ya da en olmadı amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 calimero said: bunun kitabını nereden getirtiriz ya ingiliççe? bayadır yurt dışından kitap getirtmedim. türkçesi bundan sonrasına kadar tercüme edildiyse önce onu alıp yurt dışından gelenlerle devam edebilirim, dizi baya sardı özellikle şu bölümden sonrasını kitaptan okusam çok tatlı olur https://www.amazon.com/Leviathan-Wakes-James-S-Corey/dp/0316129089/ref=tmm_pap_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=1488799614&sr=8-5 İngiltere'den abebooks var.Baktım artık tr'ye göndermiyor , eskiden gönderirdi. Semih Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 https://www.bookdepository.com/ Free Shipping.. Ben buradan alıyorum. Ama en az 1 ayda falan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Ebooklarını torrentleyip yazarlara bağış falan yapın patreon hesapları varsa asd. 1 ay beklenmez valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ben kitaplari yarisini falan aldım yarısını ise ARRRR yanlız arada sırada çıkan 40-50 sayfalık side storylere bazen böyle 4-5 dolar falan istiyorlar o zaman baya ifrit oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Şu anda hangi kitapta dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 2. kitaba yeni basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ben seyi anlamadim Bu uzayli madde insanlar tarafindan ilk nerede nasil bulundu? Bunu nerede acikladiklarini da kacirdim, donup arayamiyorum o yuzden. S2E6'ya kadar izledim spoiler vermekten cekinmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 İlk sezonda buluyorlar bi astroidde. Kitapta açıklıyor orijinal hedefi dünya ama bi astroidin yer çekimine kapılınca orda kalıyor da bizim dünyamızda hayat normal akışıyla gelişebiliyor falan diye. Dizide o detaya girmiyorlar sanırım, ama bulduktan sonra phoebe stationa götürüyorlar onu biliyoruz, akabinde erosa transfer ederken Julie ve panpaları saldırıp esir düşüyorlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Phoebe buldukları yer zaten. Satürn'ün uydularından biri. Phoebe'nin Güneş Sistemi dışından protomolecule'ü taşıma amcıyla yollandığı ve Satürn'ün çekimine kapıldığı varsayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ooo 2. sezon 7. bölüm gelmiş. kitabımı da sipariş ettim :)-D 3. kitap dahil çevrilmiş bu arada, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 s02e07 Ee uzayli Maori kizin dibine kadar geldikten sonra niye oyle birakip gitmis ki acaba? Icine birsey falan mi yerlestirdi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 O sahneyi bir daha seyret. Bırakıp gitmekten farklı bir şey oluyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Valla tarif edersen sevinirim, usendim acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 bende anlamadım orayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 valla ben de anlamadim neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Dizide gösterilenin dışına taşmadan açıklamaya çalışayım. Yaratık Bobbie'nin üzerine eğildiği sırada yukarıdaki bir cisimde(büyük ihtimalle sorgulamada bahsettiği drone) kırmızı bir ışık yanıyor. Hemen sonrasında yaratığın içinde bir parlama başlıyor. Bobbie başını çevirdikten sonra iyice büyük bir parlama yansıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 axedice said: İlk sezonda buluyorlar bi astroidde. Kitapta açıklıyor orijinal hedefi dünya ama bi astroidin yer çekimine kapılınca orda kalıyor da bizim dünyamızda hayat normal akışıyla gelişebiliyor falan diye. Dizide o detaya girmiyorlar sanırım, ama bulduktan sonra phoebe stationa götürüyorlar onu biliyoruz, akabinde erosa transfer ederken Julie ve panpaları saldırıp esir düşüyorlar vs. bu da ayrı bir olay zaten zaman ve mekanı büken bir zımbırtı yaptık ama asteroidlerin gezegenlerin yörüngesini hesaplarken hata yapmışız sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 hatasiz xenos olmaz, protomolecule protomolecule'a baka baka evrim gecirir, bir gezegenin nesi var; iki galaksinin sesi var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 İleriki sezonlara çok iyi yatırım yapıyorlar. Mesela bu bölümde karakterlerden birinin ufak bir hareketi beşinci kitaptaki bir şeyle bağlantılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 game of thrones'un gunes sistemine yayilmis versiyonu resmen, icimdeki belter ruhunu cikardi dizi. afrika aksanina kadar cok iyi yapmislar. kitabi nasi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 "The Expanse has been renewed for Season 3". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Oh oh iyi. Baya seviyorum bu diziyi ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Bu bolumu sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Son bolumlerde kalitede bir dusus mu var bana mi oyle geliyor O slingshot sahnesi neydi oyle, gezegenin arkasina saklanarak cover almalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar